Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 kuzenim ziyarete geldi de, telefon almak istiyor hazir gelmisken ucuz vs diye. iphone 4 demisti ama at&t locked, unlocked diye sattiklari kontratsiz olan bile. ugrasmasini istemiyorum jailbreak falan, zaten gereksiz pahali + stoklarda yok. blackberry storm 280 dolar falan sanirim, storm 2 500 dolar, fiyat farkina deger mi hangisini onerirsiniz? 20 yasinda bi kizdan bahsediyoruz bu arada, oyle gadget geek falan degil. droid incredible, htc evo falan bunlari nasil buluyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 aa galiba droidlerin hicbiri avrupada calismiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 20 yaşındaki kıza iphone 4 den başka telefon olmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Noyanh said: 20 yaşındaki kıza iphone 4 den başka telefon olmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Penthesilea said: droid incredible, htc evo falan bunlari nasil buluyorsunuz? gsm deil ikiside. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 evet ya degilmis son kararimiz storm gibi, ne diyorsunuz buna? blackberry storm 9500 http://www.amazon.com/Blackberry-Storm-9500-Unlocked-Camera/dp/B002UD4LQ4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=wireless&qid=1281069288&sr=8-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 iphone4 kesin yok diyorsanız bu da uygun tabi ama. sonradan milletin elinde iphone4 leri görünce pişman olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 blackberry'nin durumu biraz karisik sanki su aralar. bae yasakladi. almanyada birseyler yazilip ciziliyor, kamu kuruluslarinda yasaklandi. eu calisanlarina yasakladi vs. daha da buyumesi bekleniyor bu blackberry sinirlamalarinin. android tabanli htc veya samsung olmaz mi? veya motorola milestone olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 mesaj cift gitmis :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 htc hero yada aris hd2 falan bakın illa iphone4 olmaz diyorsanız. Ama bencede gelmişken iphone 4 alsın memnun kalmassa satar sattığı para ile buradan kafasına uygun başka bir model alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 abi iphone 4 AT&T locked, unlocked alsan bile AT&T kullanmak zorundasin, bu bir. simdi kiz jailbreak edicek sonra anlamiyo da bu islerden ibrick olucak elinde kalan. bir de daha onemlisi 6 gun sonra gidicek zaman yok siparisin ulasmasi icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 http://www.amazon.com/Blackberry-Storm-9500-Unlocked-Camera/dp/B002UD4LQ4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=wireless&qid=1281378480&sr=1-1 Gencler, Blackberry Storm 9500'e karar kildik, fiyati cok iyi, ama bana acil fikir lazim. 1- Turkiye'de calisir bunun hem GSM'i hem 3G'si gorudgum kadariyla da bi sizden de onay alayim dedim. Turkiye bildigim kadariyla GSM 900/1800, 3G de 2100 2- WiFi yok alette, o yuzden 3G olucak tum olay. Kizin hatti kontorlu, ayda 10 milyona 100 MB lik paket olayi kontorlulerde de var di mi? Bi acil cevap verirseniz cok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 calisir niye calismasin ki? benim 2005 cikisli tel var 3g'li o bile calisiyor mis gibi. ama ben GSM kullaniyorum. gerekmedikce 3g sebekeye gecmiyorum pil omru seysi yuzunden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Amerikada 850/1900 bantları kullanılmıyor muydu Avrupa'dan farklı olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 amerika gsm 1900 kullaniyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Penth kusura bakma da 20 yaşında kızı geçtim , hiç alıncak telefon değil ya 9500. Bildiğin takoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Yok mu Nexus One dır bilmemnedir fln orda güzel bi android cihaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 yine pasaport'a kayıt gerektirio diil mi bu 9500 unlocked olmasına rağmen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 galaxy varsa galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 unlocked dediği istediğin sim kartı takabiliyor olman, yurtdışından gelen her telefon 1 ay içinde yurtdışına giriş-çıkış yapmış pasaportla kayıt edilmeli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Al bi HTC Desire, olmadı Samsung Galaxy S, bb ne yeaea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar