Mina Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Hafiften sakarya meydan muharebesini anımsatsada ,su ana kadar en fazla keyif aldıgımız oyunlardan biri. Shaikan-Karqath-Jinx trilogy olarak once kafamıza yedik sonra kafa attık :P Sakarya Meydan Muharebesi İyi seyirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoisme Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Jinxxxxx gurkan Abi [email protected] ona soylermsin acab eklemesi icin oyundan Ben sinan(aiondan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 manyaksınız oğlum siz,bi oyunda sabitlenin ulen.bizide ordan oraya sürüklüyonuz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 sol üstteki koyu mavi renkli oyuncu en kötü oynayanmış. sağdaki mor oyuncu baya iyi oynuyor gibi geldi ama erkenden 3v1 girdiler adama dağıttılar. orta üstteki açık mavi renkli de iyi oynuyor baya. kırmızı oyuncu çok pis oynuyor, her base'i dağılışında başka bir oyuncuya sığınıyor, yenilmiyor. alttaki sarı ve turuncu çok dağınık oynuyor geldi bana ama en sonda nasıl yendiler onu anlamadım :P güzel oyunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Turuncu orda bendim Karqath, bildigin kırmızıya 3-4 nuk basanzi acık mavide sadece dikkat ettiysen battle cruser gidiyor onunda starportlarını hacamat edip,ekonomilerinide cokerttik baska base yapamadılar boylece bayıldılar. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 bu ne be link gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar