Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe - Young Boys | 04 Ağustos 21.15

mokoko

Öne çıkan mesajlar

Yeni öğrendim skoru şimdi eve gelebildim de, 2-3 site vardı otomatik açılan biri facebook, arkadaşların yorumundan öğrendim skoru, bir kahkaha atmışım ki insanlar uyanacaktı.

Zaten ilk maç itibariyle Young Boys 10 gömlek üstündü Fener'e göre ama aşırı şanssızdı, o üstünlüğü sürdürmüşler anlaşılan. Maç yorumlarını falan şimdi okuyacam anca.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Yeni öğrendim skoru şimdi eve gelebildim de, 2-3 site vardı otomatik açılan biri facebook, arkadaşların yorumundan öğrendim skoru, bir kahkaha atmışım ki insanlar uyanacaktı.

Zaten ilk maç itibariyle Young Boys 10 gömlek üstündü Fener'e göre ama aşırı şanssızdı, o üstünlüğü sürdürmüşler anlaşılan. Maç yorumlarını falan şimdi okuyacam anca.

okuyacak bir şey yok 90dakikada kaleyi bulan tek şut + kendi sahasınad kullandığı 0 korner :)
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.hurriyet.com.tr/_np/4886/11244886.gif

abi bu hurriyet ne gereksiz bir haber organıdır ya.

skora bakmak için hurriyet i açtım bunlar hayvan gibi yazarlar her türlü diye bunu gördüm direk. OHA dedim nasıl yani 0-7. sonra adamlar kornerleri skor diye yazmışlar ilgi çeksin diye lol. nasıl bi mallıktır bu.
Sosyal ağlarda paylaş

@rewe o mantıkla sizinde ölene kadar derbi muhabbeti yapmamanız lazım ama her derbi önce "biz goyacaz bu zefer" vb. laflar topluluğunu okuyup, duymaktan bıktık... fenerbahçeliler aslında hakkaten olgunca davranıyo, bizim yerimizde siz olsanız varya, offf tanrım... her derbiden sonra zaaa zaaa zaaa, yazık yani acıyorum gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

Hastadam said:

@rewe o mantıkla sizinde ölene kadar derbi muhabbeti yapmamanız lazım ama her derbi önce "biz goyacaz bu zefer" vb. laflar topluluğunu okuyup, duymaktan bıktık... fenerbahçeliler aslında hakkaten olgunca davranıyo, bizim yerimizde siz olsanız varya, offf tanrım... her derbiden sonra zaaa zaaa zaaa, yazık yani acıyorum gerçekten.

yanlısın var. biz kaderimizi kabul etmişiz son 5 senedir. kimse " bu sefer koyucaz" demiyor. "beraberliği kurtarsak iyidir" diyoruz.

ayrıca "6-0 a kadar taktiksel geri çekildi" süper tespitmiş hahahaha.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...