Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 o değilde celtic ne üzülüyordur şimdi, Fenerbahçeyi çekemedik diye ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 aquila said: turu atladığını zanneden fenerliler var mı acaba. lolol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Yeni öğrendim skoru şimdi eve gelebildim de, 2-3 site vardı otomatik açılan biri facebook, arkadaşların yorumundan öğrendim skoru, bir kahkaha atmışım ki insanlar uyanacaktı. Zaten ilk maç itibariyle Young Boys 10 gömlek üstündü Fener'e göre ama aşırı şanssızdı, o üstünlüğü sürdürmüşler anlaşılan. Maç yorumlarını falan şimdi okuyacam anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 aquila said: turu atladığını zanneden fenerliler var mı acaba. mwhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 geçmiş olsun genç oğlanlarla ilgili espiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Rewendor said: Yeni öğrendim skoru şimdi eve gelebildim de, 2-3 site vardı otomatik açılan biri facebook, arkadaşların yorumundan öğrendim skoru, bir kahkaha atmışım ki insanlar uyanacaktı. Zaten ilk maç itibariyle Young Boys 10 gömlek üstündü Fener'e göre ama aşırı şanssızdı, o üstünlüğü sürdürmüşler anlaşılan. Maç yorumlarını falan şimdi okuyacam anca. okuyacak bir şey yok 90dakikada kaleyi bulan tek şut + kendi sahasınad kullandığı 0 korner :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Buldular ilik gibi genç oğlanları, bırakmadılar tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 http://www.hurriyet.com.tr/_np/4886/11244886.gif abi bu hurriyet ne gereksiz bir haber organıdır ya. skora bakmak için hurriyet i açtım bunlar hayvan gibi yazarlar her türlü diye bunu gördüm direk. OHA dedim nasıl yani 0-7. sonra adamlar kornerleri skor diye yazmışlar ilgi çeksin diye lol. nasıl bi mallıktır bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 apaçilerin sevinç gözyaşları. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=2qJwrJQzMEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 ZAAAA lasam mı bilemedim ki. yarın elenirsek çok acı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 gs de bjk de turu atlar o kadar deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 İşin en güzel yanı bundan sonra hiçbir fenerlinin Tromsö muhabbeti açma hakkı kalmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Abi hala yapıyorlar. Hatta az önce bi fenerliyi sıkıştırdım, 6-0'a kadar taktiksel geri çekildi ekiekieki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 uefa saldırısı yapmadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 @rewe o mantıkla sizinde ölene kadar derbi muhabbeti yapmamanız lazım ama her derbi önce "biz goyacaz bu zefer" vb. laflar topluluğunu okuyup, duymaktan bıktık... fenerbahçeliler aslında hakkaten olgunca davranıyo, bizim yerimizde siz olsanız varya, offf tanrım... her derbiden sonra zaaa zaaa zaaa, yazık yani acıyorum gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 iki tarafta gayet hıyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Abi siperde tek bıraktılar seni takım arkadaşların, sen de beyaz bayrak çek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 şu aşamada sen bizi boşver de kendine acı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Hastadam said: @rewe o mantıkla sizinde ölene kadar derbi muhabbeti yapmamanız lazım ama her derbi önce "biz goyacaz bu zefer" vb. laflar topluluğunu okuyup, duymaktan bıktık... fenerbahçeliler aslında hakkaten olgunca davranıyo, bizim yerimizde siz olsanız varya, offf tanrım... her derbiden sonra zaaa zaaa zaaa, yazık yani acıyorum gerçekten. yanlısın var. biz kaderimizi kabul etmişiz son 5 senedir. kimse " bu sefer koyucaz" demiyor. "beraberliği kurtarsak iyidir" diyoruz. ayrıca "6-0 a kadar taktiksel geri çekildi" süper tespitmiş hahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 sen hangi dünyada yaşıyorsun, geçen sezon siz degil miydiniz," BU SEFER KEİTAMIZ VAR, ELANO VAR, DÜNYA YILDIZLARINI TOPLADIGGGG BIZ REALİZ BİZ BARCAYIZ BU SEFER GOYACAZ !! !1 BİR" ? diyen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 abi ahahahha fenerbahçe elendi diye bursada havai fişek atıyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 adamların kasasına fazladan 5 milyon dolar girdi atarlar tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Hastadam said: sen hangi dünyada yaşıyorsun, geçen sezon siz degil miydiniz," BU SEFER KEİTAMIZ VAR, ELANO VAR, DÜNYA YILDIZLARINI TOPLADIGGGG BIZ REALİZ BİZ BARCAYIZ BU SEFER GOYACAZ !! !1 BİR" ? diyen ? Biz değildik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar