Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe - Young Boys | 04 Ağustos 21.15

mokoko

Öne çıkan mesajlar

Sağ kanadında 3 tane adamları var bunların 7 21 22, biri degen biri sutter diğerini bilmiyorum. Bu kadar güzel organizasyon yapılamaz, bu kadar iyi anlaşılamaz yani. Adamlar takır takır o kadar güzel tek topla çıkıyo ki. Hiç beklenmicek yere pas atıyo biri ama bi bakıyosun diğeri oraya geçmiş bile. Bi adam gibi forvet bi de şu 10 numaraları biraz pişse adamlar inletecek avrupayı
Sosyal ağlarda paylaş

evet abi ama garip olan takımlarında öne çıkan adam yok.

ne bileyim bir arda, mesut veya alex yok yani.

bizle oynadıkları ilk maçtan beri düşünüyorum; kim para eder şu takımda diye ama yok. teknik direktörü de tanımıyorum ama çok güzel futbol oynatıyor...

edit:
@teneke aksine hiç abartmıyoruz abi, özetini falan izle şu son maçlarının
Sosyal ağlarda paylaş

8'er dk maç özeti

3 tane boş kaleye kaçırdı young boys

tottenham'da eski gs'li dos santos oynadı

ilk yarı:
http://www.dailymotion.com/swf/video/xeh8on_1st-half-3-1_sport?additionalInfos=0

ikinci yarı:
http://www.dailymotion.com/swf/video/xeh9ll_2nd-half_sport?additionalInfos=0

edit: şimdi tekrar izledim de costanzo ve degen sene sonunda sağlam fiyata satılır...
Sosyal ağlarda paylaş

Kertenkel abi nasıl buldun videoları adam tag bile eklememiş. Ama çok hora geçti, sağolasın : )

Young Boys bambaşkaymış da SKY Sports'a üye olmak istiyorum türkiyeden, böyle bir maç ancak bu kadar nefis anlatılır, yorumcu bu kadar nefis konuşabilir, üstüne bir de ingiliz aksanı.... Oyun durgunken bile izleyeni maç içinde tutucak şeyler söylüyorlar, harika, harika, harika, hani heralde hayatımda bir maç özeti izlerken bu kadar keyif almadım, canlı düşünemiyorum bile.

Bizim şampiyonlar ligi spikerimiz de Evra'nın 8 kardeşinden bahseder, Gerrard'a "Stevey-G" diye nickname takar 40 yıl adamla beraber rap yapmış gibi, Lampard'a gökten vahiy indirtir, "Arsenal: Teknik direktörünü de klübe benzer isimlerden seçen tek takım" gibi cümleler kurar....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...