cath Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 en fazla 2 ay gidiyo ya,sonra gevşemeler aman bugün gitmeyimler başlıyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Black-ice said: bir de benim gibi ters motivasyon etmenleri yüzünden bırakmak var. zayıf vücudumdan çok şikayetçi olduğum için gaza gelip başladım geçen sene. bunun uğrunda sigarayı bile bıraktım ki hayatımın en zor günleriydi. ama 3 ay aralıksız badi yapıp hala birinin yanında soyununca, kağıt üzerinde o kadar ölçü almama rağmen hatta 5-6 kilo almış olmama rağmen, sen yine zayıfladın mı lan-bu soru genelde sorulur zayıf insanlara kilo vermemiş olsalar da- ya da o kadar badiye gidion toz içion bir s*kim olmuyor hala diyenler yüzünden başlarım böyle aşkın ızdırabına diyip gitmemeye falan başlamıştım. sonra da bıraktım. onu geçtim.bir de eskiden insanlar zayıf insanların badi yapmaması gerektiğini sanırdı ben dahil, hala da var öyle insanlar. bir de bunlarla uğraşıyordum. zayıfsın adama dion badi yapıom gülüo falan. hadi bakalım:) şimdi diyorum ki şöyle salak triplere girmeyip gaza geleymişim de devam edeymişim şimdiye güzel olurdum ama işte olmadı. tekrar başladım 2 hafta önce, valla pek konuşmuyorum artık body mody hakkında muhabbetlerden kaçınıyorum. :D neyse burda demek istediğim oğlum değerini bilin yağlarınızın, gidin çalışın. kaybetmeyin motivasyonunuzu falan niye kaybediyosunuz ya hiç anlamıyorum mis gibi vücut yapcanız işte:P yıllar evvel zayıflık dolayısıyla başladım. zayıflık falan kalmadı gayet güzel oldu vücut. ben de çok paylaşırdım badi yapıyorum diye. fast food yiycez mesela yemem ben diyodum falan çok batıyodu millete. en iyisi pek paylaşmamak onu öğrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Bugün burgerking yedikten sonra eve gelip şınav mekik falan çektim suçluluk duygusuyla ahaha. Askerden geldiğimden beri iyice bi saldım, işe girersem akşam spora giderim falan diyordum ama yok yorgun oluyorum yemek yapıcam ev topluycam vakit kalmaz diyorum yalan oluyor. Ne yapmak lazım, evde şınav mekikle göbek erir mi? Kaslı olmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 jackie chan izle, adamın kararlığına inadına işine sevgisine tanıklık et, ve deki; "evet doğru olan bu olmalı!" böylece calısabil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 evde her gün cidden yorucu bi şekilde 15-30 dakka spor yapsan erir göbek. ama mekikle erimez. ha bi de burger kingi azalt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Bende gym i falan denedim de beceremedim çok devam edemedim.Hele tek başıma gidince çok zor oluyor evden çıkamıyorum.Zaten uyku düzenim yok gibi bir şey 4 5 te falan kalkıyorum bazen 2 3.Şimdi ev arkadaşımla boksa falan gideyim de belki orda idmanlı düzenli bir çalışma ortamı başka insanlarla falan sonra gym e dönerim diyorum.Boks tam olarak benim işim değil ama en azından idman yaparım biraz da teknik öğrenirim. Oha lan bu konuya ben de yazmışım.Sonradan 2 denemem daha oldu onlarda 2 aydan fazla sürmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar