Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 İki haftadır korkunç bir şekilde imam bayldı yemek istiyorum. Ankara'da bunu en iyi yapan yer neresidir? Kendim yapmayı beceremiyorum.
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Abi üzgünüm ama ULUS'a gideceksin. Pati ahalisi böle zengin/entellektüel takıldığı için tavsiye ettiğim yer uymayabilir. Ama analadığım kadarı ile öğrencisin. ULUS'a git hatta yerini söylersen neye binceğini de söylerim. Orda esnaf lokantaları var elektrikçiler caddesinin içinde, özellikle öğle tatiline doğru harika ev yemekleri çıkar. Şimdiden afiyet olsun.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Giderim abi Ulus'a, ne var? Keçiören'de büyüdüm ben, verem hastanesinin arkasındaki mahallede. O yeri biliyorum ama hiç yemedim, ne pişirdiklerini bile bilmiyordum. İyi diyorsun madem, gideyim.
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Çiçek Lokantası`da iyidir, bir sürü yerde var şubesi ya da Kızılay`daki Anadolu Sofrası.
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 E iyi madem ankaralıymışsın gidip yiyebilirsin. Çoğu öyle takıldığı için genelleme yapmak zorunda kaldım : )) Evet meşrutiyetin sonundaki(kocatepe yokuşundan aşşağı dönerken) çiçek iyidir. Orda da güzel yapıyorlar.
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 başlığı okuduğumda nedense minaredeyken bayılıp kafa üstü çakılan bi imam haberi görmeyi bekledim. diyorum naalaka, hoparlor sistemine geçmedi mi bunlar diye.
Öne çıkan mesajlar