Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Keleşde yakışıyor beeee

Absolut

Öne çıkan mesajlar

Hayırlısı ise CTS yurda dönüyorum :) İlk babalar günümde evde olucam gibi. Bugün burda Talabaninin kardeşi vuruldu diye bir haber çıktı sabahtan beri radyolar Kuran yayını yapıyor böyle bir haber var mı yani duydunuz mu?
Yeni resimler çektim bugün :) Silah sayımı arttırdım hehe yarın koymayı denerim. :) 2 keleş 1 tabancaya terfii ettim.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
niye ki flame thrower bana yakışıyo mesela[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 12 Temmuz 2004 12:04 tarihinde demiş ki:
niye ki flame thrower bana yakışıyo mesela

Bir silahla kendini diger insanlara karsı savunduktan sonra o silah sana yakısır hale gelmez..Nitekim keleşte av tüfegi olmadıgına göre yakısmıyor..hiçkimseye yakışmaz sanada flame thr. yakısmaz onunlada gidip geyik avlamıcana göre..[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki:
kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo..
Eternal
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkcası keleşi yakıştığı için almadık. Güvenliğimiz için aldık. Ayrıca Kendini diğer insanlara karşı savunmak için alınan bir silah hele de orası bir savaş bölgesi ise bence gayet normal birşey. Ama o silah saldırı amaçlı alınmış olsa dediğin doğru. Kavramları karıştırmışsın. Adam silahla ofisi tararken ben çıkıp küfür veya nazarla mı karşılık veriyim.
-tatatatatatatat
* Allah belanı versin
- tatat hehehe tatatatat heheh tata
* Lan erkek misin len bırak o silahı
- tatatat tatata fiyuuuuuu bommmmm heheheheh tatatata
* Lamersınız olm siz editsiniz
- hehe tatatatatata[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 12 Temmuz 2004 12:06 tarihinde demiş ki:
said:
Chemical, 12 Temmuz 2004 12:04 tarihinde demiş ki:
niye ki flame thrower bana yakışıyo mesela

Bir silahla kendini diger insanlara karsı savunduktan sonra o silah sana yakısır hale gelmez..Nitekim keleşte av tüfegi olmadıgına göre yakısmıyor..hiçkimseye yakışmaz sanada flame thr. yakısmaz onunlada gidip geyik avlamıcana göre..

niye ki kamp ateşi yakılıyor onunla şahane:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

lol tatatatatata:)
erkekmisin lan sen
tetatvetet[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 12 Temmuz 2004 12:19 tarihinde demiş ki:
-tatatatatatatat
* Allah belanı versin
- tatat hehehe tatatatat heheh tata
* Lan erkek misin len bırak o silahı
- tatatat tatata fiyuuuuuu bommmmm heheheheh tatatata
* Lamersınız olm siz editsiniz
- hehe tatatatatata

lol:)
kendine dikkat et abso