Absolut Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Hayırlısı ise CTS yurda dönüyorum :) İlk babalar günümde evde olucam gibi. Bugün burda Talabaninin kardeşi vuruldu diye bir haber çıktı sabahtan beri radyolar Kuran yayını yapıyor böyle bir haber var mı yani duydunuz mu? Yeni resimler çektim bugün :) Silah sayımı arttırdım hehe yarın koymayı denerim. :) 2 keleş 1 tabancaya terfii ettim.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 :) yarın tekrar Bağdat yolları göründü :) Bu sefer Baijide kalıcam, Amerikanların baseinde özel bir yer ayırmışlar :) Abso Reloaded :P[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Bize mermi harcamazlar. Tek sorun konvoyun arkasına düşersek onlara yapılacak bir saldırıdan nasibimizi almak olur.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Bir silah bir insana nasıl yakışabilir ki ?[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 niye ki flame thrower bana yakışıyo mesela[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: Chemical, 12 Temmuz 2004 12:04 tarihinde demiş ki: niye ki flame thrower bana yakışıyo mesela Bir silahla kendini diger insanlara karsı savunduktan sonra o silah sana yakısır hale gelmez..Nitekim keleşte av tüfegi olmadıgına göre yakısmıyor..hiçkimseye yakışmaz sanada flame thr. yakısmaz onunlada gidip geyik avlamıcana göre..[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Açıkcası keleşi yakıştığı için almadık. Güvenliğimiz için aldık. Ayrıca Kendini diğer insanlara karşı savunmak için alınan bir silah hele de orası bir savaş bölgesi ise bence gayet normal birşey. Ama o silah saldırı amaçlı alınmış olsa dediğin doğru. Kavramları karıştırmışsın. Adam silahla ofisi tararken ben çıkıp küfür veya nazarla mı karşılık veriyim. -tatatatatatatat * Allah belanı versin - tatat hehehe tatatatat heheh tata * Lan erkek misin len bırak o silahı - tatatat tatata fiyuuuuuu bommmmm heheheheh tatatata * Lamersınız olm siz editsiniz - hehe tatatatatata[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 absolut en iyisini yapmışsın. ben de tuttum o mereti çok tepiyor, yüzüne yakın tutma, çenem kırılıyodu az kalsın.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: Eternal, 12 Temmuz 2004 12:06 tarihinde demiş ki: said: Chemical, 12 Temmuz 2004 12:04 tarihinde demiş ki: niye ki flame thrower bana yakışıyo mesela Bir silahla kendini diger insanlara karsı savunduktan sonra o silah sana yakısır hale gelmez..Nitekim keleşte av tüfegi olmadıgına göre yakısmıyor..hiçkimseye yakışmaz sanada flame thr. yakısmaz onunlada gidip geyik avlamıcana göre.. niye ki kamp ateşi yakılıyor onunla şahane:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 lol tatatatatata:) erkekmisin lan sen tetatvetet[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Herkese allahısmarladık. 2 gün sonra mesajlaşmak üzere :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 bbaay ! iyi bak kendine gene kaynıyo oraları[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Yola çıkmadan önceki hafta Irak haberleri dinlemeyince daha rahat oluyor :) Herkese mutlu günler.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 kolay gelsin [Bu mesaj Dralnu tarafından 13 Temmuz 2004 12:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: Absolut, 12 Temmuz 2004 12:19 tarihinde demiş ki: -tatatatatatatat * Allah belanı versin - tatat hehehe tatatatat heheh tata * Lan erkek misin len bırak o silahı - tatatat tatata fiyuuuuuu bommmmm heheheheh tatatata * Lamersınız olm siz editsiniz - hehe tatatatatata lol:) kendine dikkat et abso tez dön[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Egean Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Sağ salim Bağdata geldim :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 beni almadın böhü[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 sağ salim gelmesi önemli değil sağ salim çıkması önemli[signature][hline]|-_-| have no fear,vlad is here! -vlad o zaman geldiimii gazlaa gitsiin.. allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 +1 :lol:[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Herşey sırasıyla. Öncelik buraya sağ sağlim gelmekteydi. Bunu hallettik. Şimdi işimizi sağ sağlim halletmekte sıra. Daha sonra sağ salim eve dönmekte olacak sıra :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Ya yeni gordum topici. Baya macera yasamissin abso, aman kendine dikkat et. Oyle anar$ik olaylara girme. :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 keleş manyak ya gerçekmi o :) kaça gidiyo onlar?[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 beş kağıda bırakırım sana[signature][hline]|-_-| have no fear,vlad is here! -vlad o zaman geldiimii gazlaa gitsiin.. allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Çocuğun ilerde bu resmi görse napcak he? benim babam terorist diye bunalıma girerse ya?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar