Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 boşta bulursan benim için minigunla tara bir etrafı.. :-p napayım benim de fetişim bu, kimisi hummvee'ye bin diyor ben de bunu diyorum.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 indi bindi 750 bin[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 :( Dün akşam bizim şantiye yakınında çatışma olmuş, o yüzden şantiyeyi bugün "güvenlik" sebebiyle kapalı tutuyorlar. Ulen bu Cumaları tatil diye hep olay oluyor, faturası bize çıkıyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Absolutcum en güzeli sana burdan Pati özel timi yollayalım.Aşağıdakiler çok gizli bilgi olmakla birlikte acil durum anlarında uygulanabilecek şeylerdir: Ajan Emel: Çok seri konuşarak mez kabiliyeti ve terliksavar ile can yakma yetisine sahip. Tek sorun ise boğazının kesilmesi tehtidi altında işlevselliğini yitiriyor ama en zor durumlardan kurtulabilinir bu kişilik sayesinde. Blackrose: Şantiye uzmanı. En azından şantiye batacaksa çilek roz yüzünden batar. Yaz geldi çilek ticareti sayesinde köşeyi dönmenize neden olabilir. Athenazzzzzzz: Kutsal topraklarda olduğu için kutsanmış bünye. MI-5 ve SAS yardımı ile en azından askeri destek sağlayabilecek yegane pazarlamacı:P Karakedi: Kullanımı risklidir. US Army içerisine sızabilirse askerleri banlayabilir. Ancak yanlışlıkla yemek ve sıcak bir mekan bulursa dünyayı boşverebilir. Zeth-Norr: Conileri ördek olduğuna inandırabilir. Bunun yanında gereksiz ve beleş online oyunlar bularak Conilerin dikkatini bir süre dağıtabilir. Fallen: Bu şahsiyette US Army içerisine sızarak yemek stoklarını tüketebilme kapasitesine sahip. Bunun yanında sorun olan bölgelerde olay anında Nıhağğhhaaahhaarrkk diye gülerek dikkatleri üzerine çekip ana mevzunun yok olmasına neden olabilir. Bonepart: Mümkün mertebe yazılı metinler bu kişinin elinden geçmelidir. Şifreli yazım konusunda uzmandır. Tek sorun sadece kendisinin şifreleri çözebilmesidir. Ayriyeten, parmaklarının dolmalığını kaybetmemesi için parmak bölgelerine vitamin ve karbonhidrat enjekte edilmelidir. Caine: Çok süfer kan emer. Emmeyenleri kınar ve emmeye teşvik eder. Buun yanında asosyal çalışan topluluğunu piknik alanlarına götürüp halay ekibi mantığını anlatarak genel bir sosyalleşme sağlayabilir. Tek sorunu gece işlevsel olması. Liste genişledikçe seni durumdan haberdar ederim.[signature][hline]Liberate Tutemet Ex Inferis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Bizim burdaki ekip sağlam zaten. Şantiye şefi: Trabzon Ordu (1 Keleş, süper küfür özgeçmiş) Abso: Geçmişi ve pozisyonu belirsiz. Silah kapasitesi belirsiz. Küfür derecesi GMaster. Sakal, çıkıyor. Yabancı dil: İngilizce, Türkçe, Arapça (Su isteyebilecek kadar akıcı) Kuzenler: Geçmişi ve pozisyonu belirsiz. Silah kapasitesi belirsiz. Küfür derecesei Master. İşçiler: Silah manyağı. Birkaçı RPG de alalım mı yatakhaneye diye teklif de bulunmuşlar. Çevirmenler, şöförler: Türkmenler. Hepsi okumuş çocuklar. Silahla ilgisizler. Daha çok araba kazası onların ilgi alanı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 ay loool cok eglenceliymis absocum, kolay gelsin =] aman diim dikkat et, evde bebek beklio seni =p caine tur$usu, sen cok konusma ordan, ne isim olur ozel tim falan, mazallah lol *kavesini alir bahcede guneslenmeye cikar* na surdan suraya gitmem! =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 aman tikat.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Gatling istiyoruz.[signature][hline]You met me at a very strange time in my life. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Neye niyet neye kısmet :) Yeni iş çıktı bir anda hehehe Oturduğum yerden ihale alıyorum maşallah. Demekki hiç dışarı çıkmasam neler yapıcam bu memlekette. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 abso ben gelem flame thrower varmı[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Burası 40+ derece ne flame i? Direk soğuk su atıcan çatlatıcan düşmanı :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 ahahah lol:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Allah yardım etsin valla zor iş.... abso gelirken bi keleş getir bea bende ankaradayım sınıra geleyım sen fırlat olur mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Muhteşem koru mamız Ayı Ahmed Adını bilemiyoruz ama bu ismi uygun gördük. Sana silaha gerek yok sadece çevrede gez yeter dicez ama Arapcamız yetmiyor :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 olaya bak adam uyuyo masanın ustune ak-47 olaya bak ahha hoşuma gitti[signature][hline]Forum the bell tolls.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 said: Caine, 28 Mayıs 2004 08:28 tarihinde demiş ki: Karakedi: Kullanımı risklidir. US Army içerisine sızabilirse askerleri banlayabilir. Ancak yanlışlıkla yemek ve sıcak bir mekan bulursa dünyayı boşverebilir. Loool :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 hee kafasına bomba düşer :D[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 AK - 47 sanıyorsun olayın başından beri. Yanlız o AK - 47 değil =).[signature][hline]You met me at a very strange time in my life. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Ak-74 mü?[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 ak-65[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 bikaç amerikalı vur da sevaba gir bari=)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 said: Absolut, 28 Mayıs 2004 08:35 tarihinde demiş ki: Arapça (Su isteyebilecek kadar akıcı) İşçiler: Birkaçı RPG de alalım mı yatakhaneye diye teklif de bulunmuşlar. lol [signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım [Bu mesaj Angelus tarafından 29 Mayıs 2004 22:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 said: Sam, 26 Mayıs 2004 21:50 tarihinde demiş ki: insan minigun görür de çekmez mi hiç eh yani.. :) alacağın olsun.. :-p abso dikkat et de o amerikalı adam da ekmek parası için gitmişti, kestiler. keleşi dolu tut bence.. ;) olmadı hemen distress call at bütün paticik tümen kurar yetişir imdadına.. 8-) Tam sam duymasın bunu dicektim senin mesajı gordum bide +1 yani :)////edik:imla hatası[signature][hline] Justin, 22 Mayıs 2004 15:39 tarihinde demiş ki: ben mageryi 5 saatte gm lerimden skiller daha zor artmalıyı çıkarıyorum şahsen senin anlama kapasiten nekadar bilemem tabi [Bu mesaj SouLForGeD tarafından 30 Mayıs 2004 12:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 'gundur bulutluydu hava ama bugün çokkk SICAKKKKKKKKK[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 hoşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar