Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Keleşde yakışıyor beeee

Absolut

Öne çıkan mesajlar

En sonunda kendi kampımıza geçtik :) Kum torbasız kampımıza :)
Elektrik hala sıkıntı o yuzdedn uydu net gene ertelendi.
Dün Baijiye indik ama sakın konusmayın dediler saddam taraftarıymış halk diye . en son hatırladıgım turkum dedigimde 6-7 turkmenin gelip inanılmaz sekilde sıcak davranarak zorla yemek ısmarlamasıydı. hehe diğer tercumanlar falan korkudan bayıldılar :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

Mezeleri getir garson bendfe peynirler kavunlar aa bira bitmiş hemen ordan bi kasa daha :D[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
:tebrikz:
*!Bir Bakış Atar*
Vayyy Yakışıklımı yakışıklı biri bu hey hu şiş pişt
Sosyal ağlarda paylaş

40 dolara tabanca buldum ama buraya silah sokmak yasak o yuzden alamadım.
Burdan zevk almam konusuna gelince. Tabiki zevk almıyorum ama nefret etmeme de gerek yok. daha 3 ay işim var burda minimum yani keyifli birşeyler bulamaz isem çekilecek gibi değil. O yuzden ufak seylerden (mesela top mermilerinin imhasını seyretmekten zevk almayı veya akşamları kampa gelen 2 kopegin oyunoynamasını seyrederken keyif alabilmek gerekiyor) zevk almayı becerebilmek lazım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

valla işin zor orda absu
kolay gelsin[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

Tekrar sağ salim evime geldim :)
Akşama Baıji Thermal Santral boru hattı sabotajı sonrası yanma görüntülerini ekleyebileceğim. Yaklaşık 500metre ilerimiz :)
Dün benden soınra çok olaylar olmuş Musul civarı, şansıma hiçbirine denk gelmeden Vatana gelebildim :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 07 Ağustos 2004 14:05 tarihinde demiş ki:
Tekrar sağ salim evime geldim :)
Akşama Baıji Thermal Santral boru hattı sabotajı sonrası yanma görüntülerini ekleyebileceğim. Yaklaşık 500metre ilerimiz :)
Dün benden soınra çok olaylar olmuş Musul civarı, şansıma hiçbirine denk gelmeden Vatana gelebildim :)

Hoşgeldin aman gitme bidaha ıraklara falan bebişinle güreş tut.[signature][hline]Like Chef Says.
O yeah...
Sosyal ağlarda paylaş

Fight War Not Wars! Apso yurda saha salim donmeni diliyorum. Butun sayfalari okudum bir yerde seyn yazmissin : Genelde herseyi Amerikalilar baslatiyor diye ve bence de ole tamam Saddam ak pak degil ama ordaki insanlar bole bir yasami hic haketmiyorlardi sana o silahlari hic kullanmana gerek kalmamasini dilemekten baska yapacak bir seyim yok burda kendine dikkat et ve soguk kanli davran[signature][hline]SatanJager[RE] ICQ
RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır )
Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür*
aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir*
aente : Etek nerde?
Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır*
aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...