Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Keleşde yakışıyor beeee

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
En sonunda kendi kampımıza geçtik :) Kum torbasız kampımıza :)
Elektrik hala sıkıntı o yuzdedn uydu net gene ertelendi.
Dün Baijiye indik ama sakın konusmayın dediler saddam taraftarıymış halk diye . en son hatırladıgım turkum dedigimde 6-7 turkmenin gelip inanılmaz sekilde sıcak davranarak zorla yemek ısmarlamasıydı. hehe diğer tercumanlar falan korkudan bayıldılar :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Mesaj tarihi:
Mezeleri getir garson bendfe peynirler kavunlar aa bira bitmiş hemen ordan bi kasa daha :D[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
:tebrikz:
*!Bir Bakış Atar*
Vayyy Yakışıklımı yakışıklı biri bu hey hu şiş pişt
Mesaj tarihi:
waş baba uf hastasıyım beee şu AK-47 nin bir ara alacaktım 80 $ tırstım yakalanırsak cezası saglam :)
el bombası 2 $ roket atar 600 $
adamlar hersey satıyor...
gaza gelim el bombası alıp okula atcam bu gidisle okul yine uzadı yaw....
Mesaj tarihi:
40 dolara tabanca buldum ama buraya silah sokmak yasak o yuzden alamadım.
Burdan zevk almam konusuna gelince. Tabiki zevk almıyorum ama nefret etmeme de gerek yok. daha 3 ay işim var burda minimum yani keyifli birşeyler bulamaz isem çekilecek gibi değil. O yuzden ufak seylerden (mesela top mermilerinin imhasını seyretmekten zevk almayı veya akşamları kampa gelen 2 kopegin oyunoynamasını seyrederken keyif alabilmek gerekiyor) zevk almayı becerebilmek lazım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Mesaj tarihi:
Tekrar sağ salim evime geldim :)
Akşama Baıji Thermal Santral boru hattı sabotajı sonrası yanma görüntülerini ekleyebileceğim. Yaklaşık 500metre ilerimiz :)
Dün benden soınra çok olaylar olmuş Musul civarı, şansıma hiçbirine denk gelmeden Vatana gelebildim :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 07 Ağustos 2004 14:05 tarihinde demiş ki:
Tekrar sağ salim evime geldim :)
Akşama Baıji Thermal Santral boru hattı sabotajı sonrası yanma görüntülerini ekleyebileceğim. Yaklaşık 500metre ilerimiz :)
Dün benden soınra çok olaylar olmuş Musul civarı, şansıma hiçbirine denk gelmeden Vatana gelebildim :)

Hoşgeldin aman gitme bidaha ıraklara falan bebişinle güreş tut.[signature][hline]Like Chef Says.
O yeah...
Mesaj tarihi:
Fight War Not Wars! Apso yurda saha salim donmeni diliyorum. Butun sayfalari okudum bir yerde seyn yazmissin : Genelde herseyi Amerikalilar baslatiyor diye ve bence de ole tamam Saddam ak pak degil ama ordaki insanlar bole bir yasami hic haketmiyorlardi sana o silahlari hic kullanmana gerek kalmamasini dilemekten baska yapacak bir seyim yok burda kendine dikkat et ve soguk kanli davran[signature][hline]SatanJager[RE] ICQ
RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır )
Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür*
aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir*
aente : Etek nerde?
Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır*
aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür*
Mesaj tarihi:
bilemiyorum tbi ama bu fotoğraf gerçek mi bana değil gbi geldi yni duman özellikle?[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki:
windows konulu bir albüm galiba:)
  • Yeni Oluştur...