Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 oha falan oldum :)[signature][hline]Allah kahr bela! kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 insan o dolaba bide absolut koyar dimi ama :horace:[signature][hline]Booo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 harikasın wild ;)[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Votka bulması zor ama yakında viskimiz ekleniyor oraya. İddiaya girmiştik yabancılarla bir iş hakkında ve tabiki :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Soğuk mezelerde benden olsun bari... Irtibata geç Abso Bu fırsatı kaçırma. :)[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 En sonunda kendi kampımıza geçtik :) Kum torbasız kampımıza :) Elektrik hala sıkıntı o yuzdedn uydu net gene ertelendi. Dün Baijiye indik ama sakın konusmayın dediler saddam taraftarıymış halk diye . en son hatırladıgım turkum dedigimde 6-7 turkmenin gelip inanılmaz sekilde sıcak davranarak zorla yemek ısmarlamasıydı. hehe diğer tercumanlar falan korkudan bayıldılar :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 sen simdi orda geçirdiğin zamandan haz ve zevk mi alıyosun :-P ?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mezeleri getir garson bendfe peynirler kavunlar aa bira bitmiş hemen ordan bi kasa daha :D[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur :tebrikz: *!Bir Bakış Atar* Vayyy Yakışıklımı yakışıklı biri bu hey hu şiş pişt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 resimler nerde ? savaş muhabiri absoş.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elrond_ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 waş baba uf hastasıyım beee şu AK-47 nin bir ara alacaktım 80 $ tırstım yakalanırsak cezası saglam :) el bombası 2 $ roket atar 600 $ adamlar hersey satıyor... gaza gelim el bombası alıp okula atcam bu gidisle okul yine uzadı yaw.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Olm onu bırakta sen ordan ucuza bi T-70 kap.Veya ne bileyim eski bir Mig filan. :)[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 40 dolara tabanca buldum ama buraya silah sokmak yasak o yuzden alamadım. Burdan zevk almam konusuna gelince. Tabiki zevk almıyorum ama nefret etmeme de gerek yok. daha 3 ay işim var burda minimum yani keyifli birşeyler bulamaz isem çekilecek gibi değil. O yuzden ufak seylerden (mesela top mermilerinin imhasını seyretmekten zevk almayı veya akşamları kampa gelen 2 kopegin oyunoynamasını seyrederken keyif alabilmek gerekiyor) zevk almayı becerebilmek lazım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 hala oralardasin demek.. kolay gelsin walla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 valla işin zor orda absu kolay gelsin[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 kolay gelsn absu =)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 boncuk atan tabancalardan değilmi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infernus_Manolo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 terorist iste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Tekrar sağ salim evime geldim :) Akşama Baıji Thermal Santral boru hattı sabotajı sonrası yanma görüntülerini ekleyebileceğim. Yaklaşık 500metre ilerimiz :) Dün benden soınra çok olaylar olmuş Musul civarı, şansıma hiçbirine denk gelmeden Vatana gelebildim :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 said: Absolut, 07 Ağustos 2004 14:05 tarihinde demiş ki: Tekrar sağ salim evime geldim :) Akşama Baıji Thermal Santral boru hattı sabotajı sonrası yanma görüntülerini ekleyebileceğim. Yaklaşık 500metre ilerimiz :) Dün benden soınra çok olaylar olmuş Musul civarı, şansıma hiçbirine denk gelmeden Vatana gelebildim :) Hoşgeldin aman gitme bidaha ıraklara falan bebişinle güreş tut.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SatanJager Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Fight War Not Wars! Apso yurda saha salim donmeni diliyorum. Butun sayfalari okudum bir yerde seyn yazmissin : Genelde herseyi Amerikalilar baslatiyor diye ve bence de ole tamam Saddam ak pak degil ama ordaki insanlar bole bir yasami hic haketmiyorlardi sana o silahlari hic kullanmana gerek kalmamasini dilemekten baska yapacak bir seyim yok burda kendine dikkat et ve soguk kanli davran[signature][hline]SatanJager[RE] ICQ RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır ) Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür* aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir* aente : Etek nerde? Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır* aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 O silahlar zaten kullanma amaçlı değil yani sadece caydırmak için.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 ve Fire in the Holeee veHava kirliligi[Bu mesaj Absolut tarafından 07 Ağustos 2004 16:13 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Absolut tarafından 07 Ağustos 2004 16:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Çok güzel fotolar valla çekmesi bile cesaret ister[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 bilemiyorum tbi ama bu fotoğraf gerçek mi bana değil gbi geldi yni duman özellikle?[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki: windows konulu bir albüm galiba:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Videoları izlemeyi denesen önce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar