Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 synthesizer said: porsche de dizel yaptı. cagımızın gerkeleri. sırf ideal ugruna batsın mı adamlar ferrari ve lamborghini falan da yaparsa susarım ama henüz yapmadıkları için ; carrera satarak, 911 satarak hatta yüzsüzlükle ürettikleri benzinli cayenne'leri satarak hala batıyorlarsa batsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Red said: Cairne said: 6 serisi degismiyecek cunku uretimden kalkti :D nası kalktı ya 6.45 ler üretilmiyor artık 2010 model 6.30 lar 6.50 ler nerden geliyor he benim yanlışım var o zaman pardon =) 6 serisinin fiyatlarını borusan fiyat listesinde göremeyince kalktı sandım ben yani 8 serisi vardı sonra üretilmedi onun gibi birşey yaptılar sanmıştım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Mathias said: synthesizer said: porsche de dizel yaptı. cagımızın gerkeleri. sırf ideal ugruna batsın mı adamlar ferrari ve lamborghini falan da yaparsa susarım ama henüz yapmadıkları için ; carrera satarak, 911 satarak hatta yüzsüzlükle ürettikleri benzinli cayenne'leri satarak hala batıyorlarsa batsınlar.lambonun 4 kapısından haberdarsın dimi, veya ferrarinin arap şeyhine yaptıgı 4 kapıdan falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 saab ocak-temmuz arasında türkiyede toplam 3 adet satmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 O arabalar için başarı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 synthesizer said: Mathias said: synthesizer said: porsche de dizel yaptı. cagımızın gerkeleri. sırf ideal ugruna batsın mı adamlar ferrari ve lamborghini falan da yaparsa susarım ama henüz yapmadıkları için ; carrera satarak, 911 satarak hatta yüzsüzlükle ürettikleri benzinli cayenne'leri satarak hala batıyorlarsa batsınlar.lambonun 4 kapısından haberdarsın dimi, veya ferrarinin arap şeyhine yaptıgı 4 kapıdan falan Tamam da biri özel bir durum, biri de porsche panarema çakması bir ürün. SUV veya dizel motor kadar keskin bir olay değil ikisi de. Ona bakarsan LPG takılmaya çalışan ferrari olayları vardı, arap şeyhi bunun epik versiyonu sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Alcadras said: yeni 5 kasayı beğenmedim ben hiç. eski 2000-2001 modelleri hala gözümde bir numaradır. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-bmw-3-serisi-sahibinden-318-i-cok-temiz-29077303/detay kesinlikle katılıyorum. bende o kasaları daha çok seviyorum. üstelik o yıllarda satılan bmw'ler şuanda satılan modellere göre çok daha dolu geliyor. geçtiğimiz senelerde satılan 3.16'lar neydi öyle. düz vitesli, kumaş koltuklu ve hiç ekstra donanımı bulunmayan sadece kasadan ibaret bmw'ler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Eralp said: O arabalar için başarı bence saab'ların pek sevilmediğini biliyorum ama bence güzel arabalar. aero olanlar hele gerek motor gerekse donanım bakımından dolu dolu arabalar. tasarım olarak herkesin beğenmeyeceğini kabul ediyorum. iç tasarımını ise bence çok çok az kişi beğeniyordur ama saab'ın havacılık mirasını temsil eden night panel özelliği gayet şık ve güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Selam, Ben çok düğmeli o konsollarını seviyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 orc_lord said: Eralp said: O arabalar için başarı bence saab'ların pek sevilmediğini biliyorum ama bence güzel arabalar. aero olanlar hele gerek motor gerekse donanım bakımından dolu dolu arabalar. tasarım olarak herkesin beğenmeyeceğini kabul ediyorum. iç tasarımını ise bence çok çok az kişi beğeniyordur ama saab'ın havacılık mirasını temsil eden night panel özelliği gayet şık ve güzel.. Arabalar kaliteli ona birşey diyemem, ama yıllardır aynı tasarımı satıp havacılık deneyimlerinin ekmeğini yemeleri bence ayıp biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 yıllardır aynı tasarımla işi götürüyorlar. dediğin gibi gerek dış gerekse iç tasarımda artık biraz daha radikal değişiklikler yapmalılar. gene de seviyorum, saab ya bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 e'nin tasarımını sevmesemde kırmızı e birbaşka durduğunu söylemeden edemiycem... Yani bir renk secicek olsam e kasada bu kırmızı olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Valla kırmızı "bir başka" duruyor yani. Ama iyi mi kötü mü tam karar veremedim. Alcak olsam kırmızı alır mıydım onu da bilemedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 orc_lord said: kesinlikle katılıyorum. bende o kasaları daha çok seviyorum. üstelik o yıllarda satılan bmw'ler şuanda satılan modellere göre çok daha dolu geliyor. geçtiğimiz senelerde satılan 3.16'lar neydi öyle. düz vitesli, kumaş koltuklu ve hiç ekstra donanımı bulunmayan sadece kasadan ibaret bmw'ler.. Ben de katılıyorum ancak bu sebepten kurumsal olarak BMW'yi değil, ithalatçıları sorumlu tutmak gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brillant Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Red said: Cairne said: 6 serisi degismiyecek cunku uretimden kalkti :D nası kalktı ya 6.45 ler üretilmiyor artık 2010 model 6.30 lar 6.50 ler nerden geliyor merdiven altı üretim onlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brillant Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 o debriyaj pedalı nerde öyle yaw ? hatta muhtemelen o debriyaj deil ben salağım bilemedim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 o el freni. araba tipronik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 brillant said: o debriyaj pedalı nerde öyle yaw ? hatta muhtemelen o debriyaj deil ben salağım bilemedim :S şakalı bi yorum yazmak isterdim ama akıllara durgunluk veren bu tespitten sonra kifayetsiz kalıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Masticore said: e'nin tasarımını sevmesemde kırmızı e birbaşka durduğunu söylemeden edemiycem... Yani bir renk secicek olsam e kasada bu kırmızı olurdu çok dikkat çekiyor ama, büyük şehirler dışında yaşasam, alır mıydım bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Kendercik said: Ben de katılıyorum ancak bu sebepten kurumsal olarak BMW'yi değil, ithalatçıları sorumlu tutmak gerekir. haklısın, ithalatçıların daha ucuza getirme çabası sonucunda böyle oldu sanırım. 2000'li yıllardaki kasaya sahip bmw'lere baktığımda şuanda satılanlardan bile daha dolu olabiliyor. audi'lerde de benzer bir durum var. onların bazılarıda sırf kasadan ibaret. mercedes'lerde bu duruma pek denk gelmedim. çoğunda benzer bir doluluk var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brillant Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 daha önce otomatik yada triptonik bir araç kullanmadım bilmiyorum yani .. semi-auto diyincede ilanda kafam karıştı açıkcası saol biligilendirdiğin için dostum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar