DeaN Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Bir çok karar alıyorum ve çoğunu sürdüremeden bozuyorum. Yok mu buna yazılacak bi reçete? Bu gidişle sorumsuz, işsiz bir insan olacağım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 her tutmadığın söz içinkendini cezalandır. en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 üşen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 tansiyonuna baktır düşük çıkarsa tansiyon yükseltici maddeler tüket. (kahve kola falan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Çoğunu sürdüremediğin halde bu devam ediyorsa hala dibi görmemişsin demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 ahhaha 'dibi gör bi, sonra adam olursun' mu diyosun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 insanoğlu öyle valla, dibi görmeyince bi şekilde kotarıyo idare ediyo falan ama sonu gelmiyo, eninde sonunda da patlayacak zaten. dipte bi ayakları bassın iyice daha iyi konsantre olur tırmanmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 beyaz tahta, tahta kalemi ve silgi. alıyorsun tahtayı, göreceğin yere asıyorsun. işleri yazıp bitirme sürelerini de koyuyorsun. tabiii gayret de lazım geride kalmamak için. her gün kalkıp bugün ne yapıyorum diye bakıp bi işi süresinden önce yapıyorsun. yapamadığın iş varsa yatmıyorsun, uyumuyorsun, onu yapıyorsun kaçta biterse bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 aynı sorun bende de var ama ben bunu bi avantaj olarak gördüm ve yeni bir diş dalına yöneldim proje satıcam nede olsa kendim yapmaya üşeniyorum ooooh proje satar evde uyurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar