Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zerg Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adam sadece zerglingle (ama mass) canonlu exp alan p yi bitirdi sdfsdf

surround bilinci çok iyi adamın yalnız.

ben nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum ama ben surround edene kadar bütün adamlarım ölüyo haha
Mesaj tarihi:
Tyrannus said:

ya "sen" 'in streamini izleyince anandır underpowered diyesim geliyor zerge.online şu an bir bakın

bu adamın direk nicki sen mi yav
ne replayini nede streamini bulabildim anlayamıyorum :P

evet noobum
Mesaj tarihi:
Desu said:

Ufak düzeltme,

Sen Taiwanlı, o yüzden daha çok seviyorum Koreli olmamasına rağmen süper adam.

kore serverinda oynuyor bildigim kadari ile. O yüzden koreli olmustur :)
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

Yok mapteki her noktada creep'im ve baseim vardı.

Hatta oyun bittiğinde baktım adamın 170 minerali varmış, benim 36k mineralim vardı.

ben anlamadım abi nası yani 36k mineral kasada mı duruyo.
Millet "yetişemedim 1k mineral birikti kesin verdim oyunu" diyo
Mesaj tarihi:
4 m map dusun o mapteki 2 resource kaynagi haric benimdi oldugu gibi. Ama soyle bir sorun vardi, adam main baseimi patlatti ve ben yedek kurmamistim, doliyisiyla ling bile basamadiimdan harcayamadim hic birseyi uzunca bir sure.

Ha ir de silverdeyim. Platiniumla karistirmayin :p
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

4 m map dusun o mapteki 2 resource kaynagi haric benimdi oldugu gibi. Ama soyle bir sorun vardi, adam main baseimi patlatti ve ben yedek kurmamistim, doliyisiyla ling bile basamadiimdan harcayamadim hic birseyi uzunca bir sure.

Ha ir de silverdeyim. Platiniumla karistirmayin :p

yok ben de silverdayım anlamam zaten zergten de ne bliim oyunu da çok merak ettim aslında replayı atabilir misin?
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

4 m map dusun o mapteki 2 resource kaynagi haric benimdi

36k mineral birikmesini gectim, tum kaynaklari kapatmak da mantikli birsey degil ki. 100 tane drone'un varsa yeterince unite basamayacaksin ve o adam her turlu alacak senin ordunu demek.
Mesaj tarihi:
O yüzden yenildim zaten biraz da. Gerçi olay adamın resourceu nasıl bitmedi 1 saatti konuyu açarken ama olsun, ben zerg oynamayı öğreniyorum ufaktan artık, önümüzdeki hafta gold falan olurum xD
Mesaj tarihi:
TemaLiquid forumlarında şöyle bişey gördüm:

Muta vs. Thor Micro

Özet olarak, linkteki microyu yapınca (çok da zor görünmüyor) 3 muta 1 thor'u yeniyor şeklinde rakamlar dönüyor.

Daha denemedim ama ne yalan söyliym heyecanlandım, muta ile mech'e karşı bir şans doğabilir mi acaba :)
  • Yeni Oluştur...