Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zerg Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi dişisi de erkeğide aynı tipte olan bir ırktan bahsediosunuz nesi brotossmuş erkekmiş pfft, blink atan, kıçından 4 bacak cıkan bir ırk brotoss dediğiniz.. rica ediyorum ufak atın not enough delikan yani..
Mesaj tarihi:
scorch said:

abi dişisi de erkeğide aynı tipte olan bir ırktan bahsediosunuz

dişisi bile erkek gibi maşallah!
scorch said:

kıçından 4 bacak cıkan bir ırk brotoss dediğiniz.

bacak değil onlar :D

/brotoss
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar z v z çok bayıyor beni. Son zamanlarda bide ırk değiştirip z ye geçenlerle doldu ortalık. sürekli z geliyor rakip. çok pis bayıyor beni. Banelingler falan.

Erken roach çıkıyorum banelinge karşı gerçi ama, her halukarda sorun oluyor. zergling ve banelinglerle gelince roachlar da iş yapmıyor.

Ben banelingle gidiyorum o da banelingle geliyor falan derken ortalık banelingden geçilmiyor, iki taraf ta birbirini oynatmıyor falan.

var mı buna bir çözümü olan? banelinge karşı tek unit yollama microsunu yapmaktan bıktım o derece.
Mesaj tarihi:
tunca said:

girisi kapa roachla muta çık sonra exp al ben öle yapıyorum tek base en iyi strateji bu bence. çok erken exp alan rakibe karşı zayıf sadece

hmm.

az önce 8 pool denedim aldım rahat. yakın maplarde böyle mi yapsam acep.

çok sık z v z geliyor yav.
Mesaj tarihi:
6-8 pool tamamen eglence stratejisi gibi geliyor bana dronelarini cekip yenmek cok da zor degil. 14-15 drone varsa spine crawler +zerglingleri yeniyor sanki. Steppes of war da ama kesin 10 pool gidiyorum 7 pool ihtimaline karsi o ayri...
Mesaj tarihi:
Seele said:

mass stalker yanina ht var. nedir bun un ilaci.

oyun uzucak gibiyse ultra,
yok ölümüne dalıosa roachla tutman lazım, o dedini yapabilmesi için çok fazla gaz toplaması lazım
tip: massledin roachlarla combata girerken larva biriktir combat baslar baslamaz, ling massle, roachlar muhtemeln storm+stalkerla ericektir, arkadan gelen lingler temizler
Mesaj tarihi:
regen upgli burrow roach

stormdan hasar almıyo stalkerlarda 1 saatte öldüüryo burrowken. stormları atınaca gömülün, stormlar bitince cıakrtın kafanızı dövün stalkerları
Mesaj tarihi:
scorch said:

eh be arkadaş patchten beri 1v1 de zerg dışında kimseyle eşleşmedim daha :S boku cikmis oyunun meh

aynı dertten muzdaribim. diğer ırklardan olanlar yeni patch gelmeden oynamicak heralde bu oyunu.
Mesaj tarihi:
Soimyr said:

Roach giden zerge obs cıkmıyorsa o protoss zaten her türlü kaybeder.

obs cıkınca regen olmuyomu roachlar? full stormdan 10 dmg alıyolar, stalkerdan dmg almıyolar vs vs.
Mesaj tarihi:
Lelouch said:

o regen nerflenecek, buraya yazıyorum

nerde göze batan bişey oluyor, blizzard hemen nerf buff, doğru bir karar olmasa bile, tam kitlelere oynuyor

Zaten Nerf'lü hali bu :D Beta'da süperdi :D 2 storma dayanıyorlardı :D
  • Yeni Oluştur...