Slawn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=WrfzEO2yTe0&feature=player_embedded “The One Zerg”
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 terran'dan sonra zerg daha keyifli geldi bana, hem daha yüksek bir apm ile oynuyorum hem de makrom düzeliyor gibi. henüz 1 expandin üzerine çıkamıyorum ama zamanla beceririm sanırım. 2 sorum var; birincisi zergde öncelikli olarak armor upgradelerini mi yapmak lazım? ikincisi damage upgradeleri banelingleri etkiliyor mu? bonus soru gömdüğümüz banelingler kendiliğinden patlıyor mu? evet olağanca noonluğumla utanmadan sordum hadi bakalım.
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 hepsine evet.burrow banelinglerde sağ tuşla unburrowı tıklarsan üstüne adam gelince patliye
tunca Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 ucunbiri said: terran'dan sonra zerg daha keyifli geldi bana, hem daha yüksek bir apm ile oynuyorum hem de makrom düzeliyor gibi. henüz 1 expandin üzerine çıkamıyorum ama zamanla beceririm sanırım. 2 sorum var; birincisi zergde öncelikli olarak armor upgradelerini mi yapmak lazım? ikincisi damage upgradeleri banelingleri etkiliyor mu? bonus soru gömdüğümüz banelingler kendiliğinden patlıyor mu? evet olağanca noonluğumla utanmadan sordum hadi bakalım. zvt de ilk armor upgradeleri daha mantıklı zvp de ise forgela +1 weapon timing attack gelicekse linglerin 2 değil 3 zealot vuruşunda ölmesi için carapace daha mantıklı ama onun dışında attack upgleri daha avantajlı evet etikiliyor banelingleri gömülü banelingler seçiliyken x e basarsan direk patlarlar unburrow etmene gerek olmadan
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 baneling'in ya rakip tarafından patlatılınca damage'ının azaltılması lazım, ya da patlayınca splash damage ile friendly ünitelere de vurması lazım. tank ve storm friendly'e vuruyor da, baneling'in patlaması niye yakındaki friendly'lere vurmuyor. hani vurunca imbalance olacak belki. ama o zaman bari rakip patlatınca damage'ı yarı yarıya insan veya sıfırlansın da bir anlamı olsun... ve hayır baneling'e falan maç kaybetmedim, tam tersi yanımda zerg vardı az önce ve kazandık.
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 sabonis said: baneling'in ya rakip tarafından patlatılınca damage'ının azaltılması lazım, ya da patlayınca splash damage ile friendly ünitelere de vurması lazım. tank ve storm friendly'e vuruyor da, baneling'in patlaması niye yakındaki friendly'lere vurmuyor. hani vurunca imbalance olacak belki. ama o zaman bari rakip patlatınca damage'ı yarı yarıya insan veya sıfırlansın da bir anlamı olsun... ve hayır baneling'e falan maç kaybetmedim, tam tersi yanımda zerg vardı az önce ve kazandık. bence teknik bir detay olmaktan öte setupla alakalı. baneling bomba gibi patlamıyor neticede, etrafa saçtığı şey zerglere gayet zararsız bir maddedir? ayrıca senin dediğin gibi olsa 100 tane banelingin olsa bile 1 tanesi her hangi bir sebepten patlasa zincirleme olarak geri kalan 99u da patlar, saçma olur.
Anomen Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 o zaman biz de forcefield atınca sadece karşı tarafı etkilesin protoss teknolojisi bu iş için gayet yeterli
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ucunbiri said: bence teknik bir detay olmaktan öte setupla alakalı. baneling bomba gibi patlamıyor neticede, etrafa saçtığı şey zerglere gayet zararsız bir maddedir? Şey gibi olm işte elyınlar ölünce asit çıkıoya öledir!
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 aynen abi elyın asidi elyınları öldürmez herkes bilir bunu.
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ucunbiri said: sabonis said: baneling'in ya rakip tarafından patlatılınca damage'ının azaltılması lazım, ya da patlayınca splash damage ile friendly ünitelere de vurması lazım. tank ve storm friendly'e vuruyor da, baneling'in patlaması niye yakındaki friendly'lere vurmuyor. hani vurunca imbalance olacak belki. ama o zaman bari rakip patlatınca damage'ı yarı yarıya insan veya sıfırlansın da bir anlamı olsun... ve hayır baneling'e falan maç kaybetmedim, tam tersi yanımda zerg vardı az önce ve kazandık. bence teknik bir detay olmaktan öte setupla alakalı. baneling bomba gibi patlamıyor neticede, etrafa saçtığı şey zerglere gayet zararsız bir maddedir? ayrıca senin dediğin gibi olsa 100 tane banelingin olsa bile 1 tanesi her hangi bir sebepten patlasa zincirleme olarak geri kalan 99u da patlar, saçma olur. o zaman rakip patlatınca bari damage vermesin veya damage'ı azalsın. hani kurtulmanın bir yolu olsun en azından de mi =) creep üstünde yuvarlanınca mesela kaçış imkansız oluyor. bari dibine giren baneling'leri öldürünce bütün ordun patlamasın.
scorch Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ucunbiri said: bence teknik bir detay olmaktan öte setupla alakalı. baneling bomba gibi patlamıyor neticede, etrafa saçtığı şey zerglere gayet zararsız bir maddedir? banelingleri sc2 cıkmadan önce yayınlanan bir kısa hikade de anlatıyordu, bi terran medic keşfedio banelingleri ilk, daha doğrusu tecrübe edio :P zergler terran baseine sürekli intihar saldırısı yapıo zerglingler ile ama her zergling akımındaki zerglerde garip değişiklikler var, sonra bir gün farkedio terran ekibi bütün hatchery ve cevresindeki zergler ölmüş, ölü ve yeni buldukları zerglerden birini labratuar a getirio ve test ediyorlar tabii daha ilk neşter darbesinde havaya uçuyor doktor ama ölmüo :p öle bişiler oluo en sonunda banelingler ortaya cıkıo, patladıklarında zerglere zarar vermeyen ama diğer canlıları anında öldüren bir zerg deneme yanılma ile keşfedip tüm hivelara bilgi veriyorlar işte :P
photographer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Bence banelingler burrowed modda mayın gibi üstüne basılınca kendiliğinden patlamalı. Öbür türlü zor oluyor patlatmak bekliyosun falan çok gereksiz. edik imla
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 bence l2p Tyrannus said: hepsine evet.burrow banelinglerde sağ tuşla unburrowı tıklarsan üstüne adam gelince patliye
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 idle timeda sağa sola gereksiz tıklamıyorum ama combatlarda 200 apm'e yaklaştığım oluyor, ortalamam da 50-55 apm arası. nasıldır? bir de şeyi sorcam larva basmak için illa queen seçip v'ye basıp hatchery'i mi tıklamamız lazım? yoksa kısayolu var mı?
bakas Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 ucunbiri said: idle timeda sağa sola gereksiz tıklamıyorum ama combatlarda 200 apm'e yaklaştığım oluyor, ortalamam da 50-55 apm arası. nasıldır? bir de şeyi sorcam larva basmak için illa queen seçip v'ye basıp hatchery'i mi tıklamamız lazım? yoksa kısayolu var mı? Kısayol denmez pek ama bir farklı yolu minimapten yapabiliyorsun bunu. En yakın queeni yolluyor. Misal tüm queenler 5te diyelim, seçip v'ye basıp minimapte hatchın üzerine götürüyorsun tıklıyorsun işte. Daha uzun bir yol gibi bir şey gerçi bu.
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 şeyi sorayım bir de, bazı pro oyuncular spawning pool'a kısayol atıyor, ne alaka?
Agmahan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 tuncanın bu başlık içinde bir anlatımında geçiyordu,mesela quenler 5 te hatchery ler 6 ise 5 + v + 6 şeklinde bir combo sanırım oluyordu
Öne çıkan mesajlar