Cuce Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 zerg oyuncusu oyuna yenı gelmiş, alaksız insalar arasında az, ama oyuna gönül vermiş komunite icinde hçide az dğeil. tl de en zok zerg var zaten
Bordomavi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 zergden başka oynayamıyorum ben. zevk almıyorum. en haz duyduğum şey ise late game olduğunda, 200/200 unit ve larvalar + kaynak birikmişken saldırmak. adam kontraya çıkmaya çalışırken bir ordu ile daha karşılaşıyor.
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 sen kontraya çıkarkende late game de aynısı olur sonuçta late game de adam tek barracks yada tek factory kurmadığını farzediyorum yada tek gateway ashdgashd en az protosta late gamede 8 10 tane olması lazım aynı hesaba geliyo
Bordomavi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 ihavetwoproblem said: sen kontraya çıkarkende late game de aynısı olur sonuçta late game de adam tek barracks yada tek factory kurmadığını farzediyorum yada tek gateway ashdgashd en az protosta late gamede 8 10 tane olması lazım aynı hesaba geliyo 4 hatchery ile biriken larvaların sayısı unit sayısını saniyeler içinde 200/200 e getirmeye yetiyor. bana 10 hatta 15 tane gateway ile bu kadar kısa sürede 200/200 ü nasıl yakalayacağını açıkla ben bu oyunu bırakırım.
scorch Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 açıkliim adam kontraya çıkıyorsa A-senin 200/200 ordunu telef ettikten sonra elinde hatırı sayılır bir ordusu kalmıştır ve üstüne destek ekleyerek akıllıca ilerleyebilir sen 200/200 basmış olsan bile sana gelecek olan ordu minimum 100/200 olacaktır diye düsünürsen (ne yaparsan yap 200/200 e cıkana sen kadar adam armut toplamayacağı kesin) bu durumda ordun ordusunu yener ama zayıflarsın o sırada savunma oturtur ve sen kontra ya kontra yapsan da aynı ekonomik durumu göz önünde bulundurunca tamami ile taktiği microsu iyi olan kazanır yani ileri geri karşılıklı saldırılarla hani kesin kazanırım diye bişey söz konusu değil rakip işini biliyorsa. sen bi savaştan sonra rakip üstüne kontraya gelirken basabileceğin birimler hydralisk-mutalisk-zergling fln olur hani ultralisk fln basarsan ztn onlar larvadan cıkana kadar base düşer bence :P
tunca Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=154642
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 demin bi 3v3 oynadım. benim yanımda 2 random vardı zerg olarak çıktılar, rakip 3 terran. benim 2 zerg naaptı? minnacık kapılı mapte 8 pool rush yaptılar ikisi birden. kapılar kapalı, gg oldular. terran'lar 5. dakkada MM push yaptı, gg olduk. harikaydı gerçekten... nasıl bir mantıktır bu ya?
screwy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 random attım zerg geldi 6 pool rush yaptım ve yendim.. evet 6 pool rush cok eglenceli sdf
Alpawhezen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 6 pool rush nedir bilmiyorum ama ben kendi rush taktiğimi söyliyim pylonların hepsini madene 1 tanesini karşı base e askeri üssü adamın base ine yapmak ve en çabuk zealotları basede basmak. tabi adamakıllı zergde yemiyo
loplop Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 6 tane spawning pool yapiyorsun 6 poolda, bunu gören terran hata var deyip çıkıyor oyundan profit!
tunca Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Alpawhezen said: 6 pool rush nedir bilmiyorum ama ben kendi rush taktiğimi söyliyim pylonların hepsini madene 1 tanesini karşı base e askeri üssü adamın base ine yapmak ve en çabuk zealotları basede basmak. tabi adamakıllı zergde yemiyo güzel taktik +rep
loplop Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 mükemmel bir taktik, hemen deniyorum
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 madendeki pylonlar imba oluyor ben öyle çok terran yendim
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 dostum bu konuda bir vod hazırlanmalı. seslendirmeler için haluk bilginerle görüşmelere başladım
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 asıl keyiflisi 6 pool da fail olduktan sonra tekrar toparlanmaya calısmak.
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 ben pylonları nexusla gazımın arasına dolduruyorum ki gaz alamayayım daha çok zealot basayım. motive ediyorum kendimi
loplop Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 ben rafineleri direk karşı base e koyuyorum ki gaz toplayan köleler aynı zamanda scout etsin
screwy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 hic madem 6 pool rush yapıyorum neden gold expo almıyım ki dyen oldu mu burda sdf
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 scorch said: açıkliim adam kontraya çıkıyorsa A-senin 200/200 ordunu telef ettikten sonra elinde hatırı sayılır bir ordusu kalmıştır ve üstüne destek ekleyerek akıllıca ilerleyebilir sen 200/200 basmış olsan bile sana gelecek olan ordu minimum 100/200 olacaktır diye düsünürsen (ne yaparsan yap 200/200 e cıkana sen kadar adam armut toplamayacağı kesin) bu durumda ordun ordusunu yener ama zayıflarsın o sırada savunma oturtur ve sen kontra ya kontra yapsan da aynı ekonomik durumu göz önünde bulundurunca tamami ile taktiği microsu iyi olan kazanır yani ileri geri karşılıklı saldırılarla hani kesin kazanırım diye bişey söz konusu değil rakip işini biliyorsa. sen bi savaştan sonra rakip üstüne kontraya gelirken basabileceğin birimler hydralisk-mutalisk-zergling fln olur hani ultralisk fln basarsan ztn onlar larvadan cıkana kadar base düşer bence :P düşündüklerimi söylemişsin benden önce teşekkürler :D
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Vingthor said: ben pylonları nexusla gazımın arasına dolduruyorum ki gaz alamayayım daha çok zealot basayım. motive ediyorum kendimi ben oyun başında pylon rush yapıyorum.
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 loplop said: 6 tane spawning pool yapiyorsun 6 poolda, bunu gören terran hata var deyip çıkıyor oyundan profit! bunuda deneyeceğim en yakın zamanda
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 tossa karşı oynarken collosus'a karşı ne yapmak gerekiyor? geçen bi oyunda, başlangıçta kapısını daralttığından giremedim ve zealot rushtan tırstığımdan 6-7 tane roach yaptım basede 10civarıda zergling vardı push denedim collosus çıkarmış yattı çoğu 3-4 roachla kaçtım base'e sonra hydra'ya döndüm. 25 civarı hydra ya ulaştıktan sonra adam 2. aldıım base e daldı 2 collosus vardı 12 civarı stalker 7-8 civarıda zealot. collosus dağıtcak şimdi ortalığı derken, 2. base i feda edip, arkalarından dolaştırdım hydraları ve direk collosuslara dalabildim 7-8 hydra kaldı savaş sonunda, o arada baseden çıkan 4-5 hydra ile birleştirip, adamın base'indeki ordusuna daliim dedim son çare olarak adamın ordusu azdı 4-5 kişilikti oyun bi anda bana döndü. Fakat sorun şu ki burda collosuslara arkadan dalma şansım olmasaydı %99 patlıcaktım. hydraları ne ile desteklemek lzm bu gibi durumlarda? karşı ordunun arkasındaki bi collosusu almak için aklıma bi tek corruptor yapmak gelio ama onda da 1 collosusa karşılık 3 tane fln gerekir heralde çünkü stalkerla direk hava ünitesine vuracaktır. muta yapsam daha çok adette yapmam gerekicek ki o kadar çok üretecek gazım olmuo. nedir collosusun antisi?
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 collosusun antisi = corruptor
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 hatta colossus hydraya direk hard counter
Öne çıkan mesajlar