SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 bugün olması gerek, saat 20:00 yanılmıyosam. hadi bakalım Alex Alex dediler, görelim neymiş Alex, ak mı kara mı çıkar bu akşam. hasılat rekoru da bekleniyomuş.[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 gitcektim ama sınvlara çalışıom ühü[signature][hline]Less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 fener orta sahada nasıl direnç kurcak çok merak ediyorum. alexin yeri hoydonkun yanı olmalıydı bence. neyse merakla bekliyoruz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 yine önder yok serkan oynucak sanırım, ne iş anlamadım, önder iyi adam hem birsürü para verildi, neyse daum bişey biliyodur heralde benim kadar anlar futboldan :)[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 10. dk damı ne bı pas verdı alex cok guzeldıde fener cok kotu oynuyor yaws bıde phv herıfın kaval kemıgını kırıyodu walla[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 penaltı oldu dak. 42[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 van hooijdonk atamadı, shorunmu duttu.[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 phv'e kart verilmesi gerekiyordu.Orta sahanın durumu pek iç açıcı değil bu maçı kazanırız belki ama şampiyonlar liginde bu düzenlen birşey yapamayız[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 beyler kamer açısı dikkatinizi çektimi pilot deilde yerden cekim ben pek begenmedim..Belki alışmadıgımız icindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Ben kamera açılarını pek sevmedim eskiden daha iyiydi veya görmeye alıştığımız gibi görmek istiyoruz.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 bence en iyisi pilot yani futbolcuların yüzünü görüp naapcam hem öyle güzel bi hareket falan olunca yakın çekim tekrar veriyolar[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 yürü oğlum luciano dak 53 1-0[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 pff annem kaptı digiturkü izleyemiyorum 2. yarıyı. gol nasıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 bitti mi? 2. yarı nasıldı anlatsanıza:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 maçtaydım ben maraton üst berbat oynadık tuncay resmen bitmi$ okeye dönüyo serkan ve aurelio süper ötesiydi bu maçta pvh bu sene çok canımızı yakıcak bizim valla servete gelince..bu adam defanstayken hiç içim rahat etmiyo ama bu maç iyiydi ba$ka göze çarpan alex gerçekten çok iyi topçu..pas verdikten sonra o kadar iyi yer tutuyo ki..ama bizde ona pas atabilicek biri yok malesef.. bu arada birisi alex'in yerinin pvh'nin yanı demi$.ona sadece yuh diyorum.. son olarak da umarım daum,ümit ozatı bi daha sol bek oynatmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 şu daumun aklı gelip gitmese iyi adam ama[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 telsim tarafında, maçtaydım.. izlenimlerim: *taraftar gene birbirinden kopuktu. biri bişeye başlıyo diğer taraf başka bişeye.. sinirmi bozdular.. Birlik olduklarında süperler.. bi öğrenseler şunu iyi olcak. ama çok fazla değişik gruplaşma var.. *martonda biletler 55 milyon olunca dolmadı taibki. taraftar sayısı 37 ile 40 bin arasındaydı.. *açık tribün ve numaralı full doluydu. *Çok fazla güzel tezarat yoktu. Bi tane: "kümede kaal, kümede kaal, kümede kaal galatasaray.." diye bi şarkı vardı. O iyiydi 5 dakka güldüm :-) *Sporcular sahaya çıkmadan önce, kendi soyunma odalarından itibaren yürüyüşe geçerken staddaki dev televizyonlardan göstermeleri çok iyi bi hareketti. şayet "fener geliyoo, fener geliyoo" gibi tezaharetlar tam zanında başladı ve cuk diye oturdu. *sevindiricidrki çok fazla küfür yoktu. *oturduğum yerde yan tarafımda yaklaşık olarak 15-20 kişilik bir hollandalı futbol sever vardı. ellerinde hollanda bayrakları falan. onlarla tezaharat yaptım. pier penaltı kaçrıınıca çok sinirlendiler hehehe :-) Sonuçta güzel bi maçtı.. 2-1 kazandık.. alex olumlu sinyaller verdi ve 3 puan aldık..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Balici10 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ben saraçoğlundaydım.Açıkta maç boyunca susmadık icabında.Alex şov yaptı ayağında topu saklaması pasları cok iyi düşünüp inanılmaz ara paslar atması duran topları iyi kullanması olsun her yönüyle iyi bir futbolcu oldugunu kanıtladı bence.ama bu sene hakemler feneri tutmuyor onuda soliyim işimiz zor bu sezon.Maçta bişi dikkatimi cekti hakemin hojdonka bir kastı var galiba ona yapılan faulleri vermedi van hojdonk yaptı dedi.Bide yediğimiz goldede 3kişi bariz ofsayt ta ama golü verdi.Sonra dewamında serhat kaleciyle baş başa kaldı ofsayt olmayan pozisyonu verdi.nese bunun gibi cok var yani cokda gol kaçırdık hojdonk cok yaşlanmış onda pil bitmiş.dün sahada 2tane hantal forvet gordum ben.yani 8 olması içten değildi...[signature][hline]Türkiye Cumhuriyeti Baliciler ve tinerciler derneği başkanı. --------------------------------------------- Ölüm nedirki gülüm,ben senin için yaşamayı göze almışım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Balici fazla gaza gelmişsin bence =) 8 olucak bi maç değildi. Yendik mutluyuz demekle yetinicem. Hem zaten biz yine büyü yaptırıp şampiyon olucaz transferler falan sadece paravan.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Balici 1 den başladı 10 olmuş bu 100 e ulaşınca evrimini tamamlayıp alien a dönüşcek galba Kamera açısı ile ilgili hürriyetimden, Kameraya yasak F.BAHÇE-Samsunspor maçını televizyondan izleyenler farklı bir görüntü ile karşılaştı. Karşılaşma her zaman yayınlandığı gibi tepe kamerasından değil, sol çaprazdaki bir kameradan ekrana geldi. F.Bahçe Kulübü yetkililerinin, Lig TV kameralarını numaralı tribünün üstündeki yayın noktasına almadığı ve bu nedenle maçın her zamanki yerinden ekranlara gelmediği belirtildi. Karşılaşma sonrası da Lig TV’ye uygulanan yaptırım devam etti. Maçın bitiş düdüğünün hemen ardından stadın ışıkları söndürülerek Lig TV’nin röportaj yapması engellendi. [hline] Biliyosunuz Digiturk sadece maçları yayınlama hakkına sahip ama onlar maç öncesini maç sonrasını herbişeyi yayınlıyor. Havadan para kazanıyor. FB zaten havuz sisteminden şikayetçi. Digiturke parayı kazandıran 3 büyük klübün taraftarı. Parayı kazandıran bizim klüpler olmasına rağmen onlar tam olarak hakkımız olan parayı vermiyorlar. FB kendi maçlarını pazarlasa daha fazla gelir elde eder. İyi yapmışlar bence ışıkları kapatmakla..[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Balici10 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 :D[signature][hline]Türkiye Cumhuriyeti Baliciler ve tinerciler derneği başkanı. --------------------------------------------- Ölüm dediğin nedirki gülüm,ben senin için yaşamayı göze almışım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ya bıraksınlar bu işleri digiturk olmasa kim alcakti bakalim bu kadar paraya yok maç oncesini veriyomus flm boş işler bunlar vericek tabi ne zarari var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 :) ya adam yine yörünge dışı olmuş, nası bi insansın sen ya lol[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarKGaMeR Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 bu mac yuzunden mystra uo da jaile atıldım pff.[signature][hline]Beşiktaşsın Sen Bizim Canımız, Siyahla Beyaz Akan Kanımız, Seviyoruz Seni Canı Gonulden, Beşiktaşsınsen Bizim Canımız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 mystra da karakterim var arklarla :) adın ne? Biz blacksmile ız[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar