Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe-Samsunspor

SilverSurfer

Öne çıkan mesajlar

• Admin
phv'e kart verilmesi gerekiyordu.Orta sahanın durumu pek iç açıcı değil bu maçı kazanırız belki ama şampiyonlar liginde bu düzenlen birşey yapamayız[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sosyal ağlarda paylaş

maçtaydım ben maraton üst
berbat oynadık
tuncay resmen bitmi$ okeye dönüyo
serkan ve aurelio süper ötesiydi bu maçta
pvh bu sene çok canımızı yakıcak bizim valla
servete gelince..bu adam defanstayken hiç içim rahat etmiyo ama bu maç iyiydi
ba$ka göze çarpan
alex gerçekten çok iyi topçu..pas verdikten sonra o kadar iyi yer tutuyo ki..ama bizde ona pas atabilicek biri yok malesef..
bu arada birisi alex'in yerinin pvh'nin yanı demi$.ona sadece yuh diyorum..
son olarak da umarım daum,ümit ozatı bi daha sol bek oynatmaz...
Sosyal ağlarda paylaş

telsim tarafında, maçtaydım.. izlenimlerim:

*taraftar gene birbirinden kopuktu. biri bişeye başlıyo diğer taraf başka bişeye.. sinirmi bozdular.. Birlik olduklarında süperler.. bi öğrenseler şunu iyi olcak. ama çok fazla değişik gruplaşma var..

*martonda biletler 55 milyon olunca dolmadı taibki. taraftar sayısı 37 ile 40 bin arasındaydı..

*açık tribün ve numaralı full doluydu.

*Çok fazla güzel tezarat yoktu. Bi tane: "kümede kaal, kümede kaal, kümede kaal galatasaray.." diye bi şarkı vardı. O iyiydi 5 dakka güldüm :-)

*Sporcular sahaya çıkmadan önce, kendi soyunma odalarından itibaren yürüyüşe geçerken staddaki dev televizyonlardan göstermeleri çok iyi bi hareketti. şayet "fener geliyoo, fener geliyoo" gibi tezaharetlar tam zanında başladı ve cuk diye oturdu.

*sevindiricidrki çok fazla küfür yoktu.

*oturduğum yerde yan tarafımda yaklaşık olarak 15-20 kişilik bir hollandalı futbol sever vardı. ellerinde hollanda bayrakları falan. onlarla tezaharat yaptım. pier penaltı kaçrıınıca çok sinirlendiler hehehe :-)

Sonuçta güzel bi maçtı.. 2-1 kazandık.. alex olumlu sinyaller verdi ve 3 puan aldık..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

ben saraçoğlundaydım.Açıkta maç boyunca susmadık icabında.Alex şov yaptı ayağında topu saklaması pasları cok iyi düşünüp inanılmaz ara paslar atması duran topları iyi kullanması olsun her yönüyle iyi bir futbolcu oldugunu kanıtladı bence.ama bu sene hakemler feneri tutmuyor onuda soliyim işimiz zor bu sezon.Maçta bişi dikkatimi cekti hakemin hojdonka bir kastı var galiba ona yapılan faulleri vermedi van hojdonk yaptı dedi.Bide yediğimiz goldede 3kişi bariz ofsayt ta ama golü verdi.Sonra dewamında serhat kaleciyle baş başa kaldı ofsayt olmayan pozisyonu verdi.nese bunun gibi cok var yani cokda gol kaçırdık hojdonk cok yaşlanmış onda pil bitmiş.dün sahada 2tane hantal forvet gordum ben.yani 8 olması içten değildi...[signature][hline]Türkiye Cumhuriyeti Baliciler ve tinerciler derneği başkanı.
---------------------------------------------
Ölüm nedirki gülüm,ben senin için yaşamayı göze almışım...
Sosyal ağlarda paylaş

Balici fazla gaza gelmişsin bence =)
8 olucak bi maç değildi. Yendik mutluyuz demekle yetinicem.

Hem zaten biz yine büyü yaptırıp şampiyon olucaz transferler falan sadece paravan.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

Balici 1 den başladı 10 olmuş bu 100 e ulaşınca evrimini tamamlayıp alien a dönüşcek galba

Kamera açısı ile ilgili hürriyetimden,

Kameraya yasak
F.BAHÇE-Samsunspor maçını televizyondan izleyenler farklı bir görüntü ile karşılaştı. Karşılaşma her zaman yayınlandığı gibi tepe kamerasından değil, sol çaprazdaki bir kameradan ekrana geldi. F.Bahçe Kulübü yetkililerinin, Lig TV kameralarını numaralı tribünün üstündeki yayın noktasına almadığı ve bu nedenle maçın her zamanki yerinden ekranlara gelmediği belirtildi. Karşılaşma sonrası da Lig TV’ye uygulanan yaptırım devam etti. Maçın bitiş düdüğünün hemen ardından stadın ışıkları söndürülerek Lig TV’nin röportaj yapması engellendi.
[hline]

Biliyosunuz Digiturk sadece maçları yayınlama hakkına sahip ama onlar maç öncesini maç sonrasını herbişeyi yayınlıyor. Havadan para kazanıyor. FB zaten havuz sisteminden şikayetçi. Digiturke parayı kazandıran 3 büyük klübün taraftarı. Parayı kazandıran bizim klüpler olmasına rağmen onlar tam olarak hakkımız olan parayı vermiyorlar. FB kendi maçlarını pazarlasa daha fazla gelir elde eder.

İyi yapmışlar bence ışıkları kapatmakla..[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...