Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş - Viktoria Plzen | 5 Ağustos | 21.00

Llama

Öne çıkan mesajlar

fizban said:

bi necip'te bi selçuk'ta var o özellik. beşiktaş'ı bir de 11 kişi ekibe karşı görmek lazım. şimdi yalnız necip'in iyi oyunu sonrasında guti'nin nereye gireceğini merak ediyorum şu takımda ehue

delgadonun yerine oynıcak

dreagloth said:

Guti defans önü oynar.

ernst mı oynamıcak ozmn o yalan ernst necip fiks menü önde guti & delgado ikilisinden biri iki hücum kanat bir forvet budur bence
Sosyal ağlarda paylaş

hilbert patlak cıkacak gibi aman cıkarsa cıksın cok da umrumda guti q7 var necip piyango oldu delgado& nihat "ı am back baby" modunda hilbertte patlak cıkarsa tınlamam devre arasında gönderilecek oyuncu lazım

besiktasımdaki futbol hırsını açlıgını gördüm ya ben huzurla uyurum
Sosyal ağlarda paylaş

Zannetmiyorum guti defans önü oynamaz. Ofansif ağırlıklı adam.

Necip'i ilk 11 de banko oynatmayacak ama bol bol oyuna sokacak pişirecek Schuster. Kolay maçlarda ilk 11 çıkar Necip.

Guti'nin yedeği olabilir. Gönül isterki 11 oynasın hep ama zannetmiyorum.

Bu arada sergen güzel söyledi. Q7 bu hareketleri ligte yaparsa olay çıkar =) gerçekten de öyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni geldim staddan.

Holosko, Tabata çok göze battı. Ernst de kötüydü bence
Quaresma da çok kasıyor çalımlı geçmek için adamı ama kırmızı göstertti, golünü attı. Dha ne yapsın

Zapo defansta çok iyiydi.
Necip bu takımda bu sene bolbol ilk 11 oynar.

Hakan da kritik bir top çıkardı, yan toplarda da Rüştü gibi sıvayacakk diye tırsmıyoruz çok şükür.

Öyle işte
Sosyal ağlarda paylaş

tabata yarın satılır.

necip çok iyiydi bugün. zapo pek bişey yapmadı kötü defansda daha iyi olduğundan iyi gibi gözüktü.

erhan'ı biri bana açıklasın lütfen. beyinsizin teki. q7'yi yavaşlatıyor sadece. oraya onunla anlaşan biri lazım.

q7 çok iyiydi. ben hiç onu böyle görmemiştim. pres yaptı, top çaldı, mücadele etti, süper de gol attı
Sosyal ağlarda paylaş

q7 cok daha iyi olacak. Eminim. Çünkü adam kendini dünya vitrininde tekrar göstermek istiyor. İlk parladığı zamanlar çok büyük t.d'ler hakkında çok iyi konuştu ama sonra saldı kendini. Yaşı genç toparlanmak istiyor bu yüzden Beşiktaş onun için çok iyi bir basamak. Kendini gösterecek. Zaten h.içi "beşiktaş özgüvenimi yerine getirdi" diye bi açıklaması var. Çok işler yapacak bu sene.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...