calippo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 kapalı fenerle gassaraya selam göndermeye başladı. beşiktaş oynarken gaza getiriyo resmen. evde bi bi gol attım, bi vazo çöpe attırdım, anneme de bi tokat attırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 bu takım acil santrafor eklenmeli carew gelmek istiyormuş. Bu tarz bir adam gol kralı olur forvette. orta saha çok top yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 yakinda demirorenede attirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 off tabata offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 tabata gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 daha top gelmeden nereye atıcağını biliyor necip , çok beğendim o özelliğini. genelde türk oyuncularda olmayan bi özelliktir o , top gelir bi bakar öyle atar pasını. aferin necip bi de ciddi ciddi delgado >> tabata hayırlı olsun 3-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 bi necip'te bi selçuk'ta var o özellik. beşiktaş'ı bir de 11 kişi ekibe karşı görmek lazım. şimdi yalnız necip'in iyi oyunu sonrasında guti'nin nereye gireceğini merak ediyorum şu takımda ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 güzelll,is var kartalımda bu sene querasma da akıo simdiden heycanlandım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Guti defans önü oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Bir tabata sırıttı valla, forvet almayacaksak gidecek adam belli (fink), forvet gelirse bakalım tabata,delgago,holosko,hilberttan kim yolcu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 dreagloth said: 3-0 hms Takım iyi güzel, eklenecek adamlarla daha iyi olur. Erhan`ada biraz ofans öğretildimi tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 fizban said: bi necip'te bi selçuk'ta var o özellik. beşiktaş'ı bir de 11 kişi ekibe karşı görmek lazım. şimdi yalnız necip'in iyi oyunu sonrasında guti'nin nereye gireceğini merak ediyorum şu takımda ehue delgadonun yerine oynıcak dreagloth said: Guti defans önü oynar. ernst mı oynamıcak ozmn o yalan ernst necip fiks menü önde guti & delgado ikilisinden biri iki hücum kanat bir forvet budur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 CthuLhu said: futbolsmart lan allahın hazırlık maçını bile izleyemiyoruz. kafayı yicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Ben hilbert i merak ediyorum, millet hala övüp duruyor ama bir aksiyonunu göremedik. Guti'nin merak edilecek bir yanı yok adam 1 top atsa oyunun kaderi direk değişir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 mustafa doğanı ntv'e yorumcu kim yapar abi nasıl nasıl nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 hilbert patlak cıkacak gibi aman cıkarsa cıksın cok da umrumda guti q7 var necip piyango oldu delgado& nihat "ı am back baby" modunda hilbertte patlak cıkarsa tınlamam devre arasında gönderilecek oyuncu lazım besiktasımdaki futbol hırsını açlıgını gördüm ya ben huzurla uyurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Zannetmiyorum guti defans önü oynamaz. Ofansif ağırlıklı adam. Necip'i ilk 11 de banko oynatmayacak ama bol bol oyuna sokacak pişirecek Schuster. Kolay maçlarda ilk 11 çıkar Necip. Guti'nin yedeği olabilir. Gönül isterki 11 oynasın hep ama zannetmiyorum. Bu arada sergen güzel söyledi. Q7 bu hareketleri ligte yaparsa olay çıkar =) gerçekten de öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 necip fix oynar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Yeni geldim staddan. Holosko, Tabata çok göze battı. Ernst de kötüydü bence Quaresma da çok kasıyor çalımlı geçmek için adamı ama kırmızı göstertti, golünü attı. Dha ne yapsın Zapo defansta çok iyiydi. Necip bu takımda bu sene bolbol ilk 11 oynar. Hakan da kritik bir top çıkardı, yan toplarda da Rüştü gibi sıvayacakk diye tırsmıyoruz çok şükür. Öyle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 çok güzel goller oldu yaa superdi super holoskonun direk alışması gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 tabata yarın satılır. necip çok iyiydi bugün. zapo pek bişey yapmadı kötü defansda daha iyi olduğundan iyi gibi gözüktü. erhan'ı biri bana açıklasın lütfen. beyinsizin teki. q7'yi yavaşlatıyor sadece. oraya onunla anlaşan biri lazım. q7 çok iyiydi. ben hiç onu böyle görmemiştim. pres yaptı, top çaldı, mücadele etti, süper de gol attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 2. golde kale önünde direk olsa gol olurdu. Yavrum quaresma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 q7 cok daha iyi olacak. Eminim. Çünkü adam kendini dünya vitrininde tekrar göstermek istiyor. İlk parladığı zamanlar çok büyük t.d'ler hakkında çok iyi konuştu ama sonra saldı kendini. Yaşı genç toparlanmak istiyor bu yüzden Beşiktaş onun için çok iyi bir basamak. Kendini gösterecek. Zaten h.içi "beşiktaş özgüvenimi yerine getirdi" diye bi açıklaması var. Çok işler yapacak bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ya bu sergen q7 yi kıskanıyormu ne ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ehehe az önce bunu düşündüm ben de. Var galiba biraz kıskançlık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar