Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Dün 272 yorum vardı habere Hürriyet hepsini silmiş, haberi anasayfadan kaldırıp yer ine modifiyeli başka bir versiyonunu koymuş http://www.hurriyet.com.tr/gundem/15637572.asp?gid=373 Önceki haberi yazan editörü de heralde işten çıkartmışlardır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 İstediğiniz kadar hayır diyin sonuçta o sandıktan çıkıcak olan EVEt olucak,boşuna parmak yoruosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 sizde istediğiniz kadar EVET oyu çıkartın bu ülkeyi babanızın çiftliği gibi gördüğünüz sürece boşa kürek çekiyorsunuz. Neden mi? Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım; Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Garbın âfâkını sarmışsa çelik zırhlı duvar. Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var. Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imânı boğar, 'Medeniyyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar? Arkadaş, yurduma alçakları uğratma sakın; Siper et gövdeni, dursun bu hayâsızca akın. Doğacaktır sana va'dettiği günler Hakk'ın, Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 cck umutluydum kılıçtaroğlundan ama şimdi resmen baykalı özledim. RTE ile bildiğin laf dalaşına girip,denk gidebiliordu.Politika yapmayı biliordu.Bazı tutucu tavırları vardı ama "genel başkan" title ına uyan bi adamdı. kılıçdaroğlu laf dalaşlarında saçmalıyor resmen abi.bunu ben söylüorm AKP ye oy verenler ne düşünür? bu derece siyaset yapmak için daha hamdı belli ki kılıçtaroğlu. hayır cıkmayacağından eminim artık.. bunun etkilerini 10 sene içinde görürmüyüz bilemem ama 10 sene sora cok başımızın ağrıyacağı kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 RRa said: sizde istediğiniz kadar EVET oyu çıkartın bu ülkeyi babanızın çiftliği gibi gördüğünüz sürece boşa kürek çekiyorsunuz. Neden mi? Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım; Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Garbın âfâkını sarmışsa çelik zırhlı duvar. Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var. Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imânı boğar, 'Medeniyyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar? Arkadaş, yurduma alçakları uğratma sakın; Siper et gövdeni, dursun bu hayâsızca akın. Doğacaktır sana va'dettiği günler Hakk'ın, Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın. off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Milliyet said: Erdoğan'ı şaşırtan 'evet' Başbakan Erdoğan, Tokat'taki mitingde kendisini dinlemeye gelenlere bir soru sordu, yanıt olarak 'evet' karşılığını alınca şaşırıp kaldı. 03:11 | 26 Ağustos 2010 Başbakan Erdoğan, "Kılıçdaroğlu'nun türbanı çözeceğine inanıyor musunuz?" diye sordu, aldığı cevap karşısında şaşırıp kaldı ve soruyu tekrar sordu. Başbakan Erdoğan, partisinin Tokat mitiginde, kendini dinleyen kalabalığa "Kılıçdaroğlu'nun türban sorunun çözebileceğine inanıyor musunuz?" diye sordu. Kalabalık hep bir ağızdan "Evet" deyince, Başbakan şaşırıp kaldı ve kısa süreli bir sessizlik oldu. Başbakan daha sonra "İnanmıyorsunuz değil mi" sorusunu yöneltince herkes hep bir ağızdan evet dedi. asdfasdfasdf gerzekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 12 eylülde darbe olursa çok değişik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 photographer said: Milliyet said: Erdoğan'ı şaşırtan 'evet' Başbakan Erdoğan, Tokat'taki mitingde kendisini dinlemeye gelenlere bir soru sordu, yanıt olarak 'evet' karşılığını alınca şaşırıp kaldı. 03:11 | 26 Ağustos 2010 Başbakan Erdoğan, "Kılıçdaroğlu'nun türbanı çözeceğine inanıyor musunuz?" diye sordu, aldığı cevap karşısında şaşırıp kaldı ve soruyu tekrar sordu. Başbakan Erdoğan, partisinin Tokat mitiginde, kendini dinleyen kalabalığa "Kılıçdaroğlu'nun türban sorunun çözebileceğine inanıyor musunuz?" diye sordu. Kalabalık hep bir ağızdan "Evet" deyince, Başbakan şaşırıp kaldı ve kısa süreli bir sessizlik oldu. Başbakan daha sonra "İnanmıyorsunuz değil mi" sorusunu yöneltince herkes hep bir ağızdan evet dedi. asdfasdfasdf gerzekler olitere sen şuna off çek esas tokatta o evet diyenler tokattamı yaşıyormuş yoksa istanbul ve ankaradan otobüslerlemi gelmişler araştıralım mı bi bakalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 bu ülkede chp 40 yıl tek başına iktidar olsa bile genel af çıkartmaz. seçim vaadini abartmış kemal bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Eskiden öyle bi tekerleme vardı Yes mi No mu nomineeee nomineee. Yes mi No mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 evet ile hayır arasında gidip geliyordum. parti bağımsız düşünmeye çalışıyorum bu oylama için. bazı maddeler güzel, bazılarına kesinlikle hayır, bazılarını anlamadım. hadi anlamadıklarımın bazıları benim salaklığım ama bazıları gerçekten ne yapacağı belirsiz değişiklikler. geçen dalış grubunda herifin biri aramıza yeni katılan bir eleman için bir şey söyledi. o lafı anayasa değişikliğine uyarlayınca beni neyin rahatsız ettiğini buldum. aslında klasik bir laf. bir tatlı kaşığı temiz su bir ton lağım suyunu temizlemez ama aynı miktarda lağım suyu bir ton suyu pisletmeye yeter. bazı maddeler bu şekilde rahatsız ediyor beni. bu yüzden hayır diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Giovanni said: CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Tunceli Meydanı'nı dolduran kalabalığa aynen şöyle dedi: "Hayır deyin, toplumsal mutabakatla doğudan batıya kuzeyden güneye herkese genel affın önünü açılsın." http://www.hurriyet.com.tr/gundem/15636084.asp?gid=373 bu arada şu laf genel seçimlerde benim oyumu değiştirmeye yeter artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 PEki yapacağına inanıyormusun genel af? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Kılıçdaroğlunun yapıcağı tek şey çene yapmak olur miting alanlarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noel_Baba_In_Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 en azından milletin malını araba satmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noel_Baba_In_Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 diğeri hem çene çalıyor hem hakaret ediyor hem babasının malı gibi satıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Benim oyum evet olacak.Akp veya başka bir parti taraftarı değilim,oyum daha yeni bir Türkiye için evet olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noel_Baba_In_Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 yeni türkiyeden kastın baskı altında bir tirkiye içinde ok sorun değil otobüslerde de denir "geriye doğru ilerleyelim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Noel_Baba_In_Red said: yeni türkiyeden kastın baskı altında bir tirkiye içinde ok sorun değil otobüslerde de denir "geriye doğru ilerleyelim" Ben senin gibi düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Zaten bir devletin vatandaşlarına vermesi gereken hakları oylamaya sunan bir devlete sormak lazım 10 yıldır bu oyladığınız hakları devlet olarak vatandaşlarınıza neden vermiyormusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noel_Baba_In_Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 o zaman "güçler ayrılığı ilkesi" ve "yargının bağımsızlığı" diye iki kuramdan hiç haberin yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noel_Baba_In_Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 abso zaten esasında verildiği söylenenler devede kulak olan göztermelik şeyler esasında orada 3 madde var işte o 3 madde uzun vadede toplumu baskı altına alacak olan ve elimizi kolumuzu bağlayacak olan 3 madde.. isteseler bütün maddeleri tek tek oylanacak şekilde sunarlardı ki "demokraso demokrasi" diye yırtınan biri sözünde samimiyse böyle yapmalıydı, şimdi ben o paketteki bazı maddeleri kabul ediyorum bazılarını kabukl emtiyorum ki paket halinde sunulduğunda tartınca o maddeler yüzünden bütü pakete HAYIR demem gerektiğini görüyorum türkiye mevcut hükümet için biçilmiş kaftan zaten.. vizyonsuz, boş, cahil bir insan sürüsü.. ya ben niye düşünüyorum bunları bana giren çıkan mı var.. toplarım tasımı tarağımı giderim geriye kalanlar da ne halt ederlerse ederler tohumuna para saydım sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noel_Baba_In_Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 bu arada bir ulusun bilerek ve isteyerek çamura batması da şahaneymiş.. çamurda debelenmeyi seven bir varlık daha var, eti günah hani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 İşte diğer devletlerde gel seni bekliyoruz demiyor maalesef, bakalım şansa biri derse uçucam ben de arkama bakmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 beni irlandaya bugün kabul etseler, arkama bakmadan giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar