Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 creative zen inim le birlikte gelen ep-830 kulak içi kulaklığım var hiç bir kulaklıktan böyle bir ses aldıgımı hatırlamıyorum bence creative i ses olayında hep düşünmek gerekiyor. gerçi hani mp3 player ın xi-fi özelliğinden kaynaklı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 bu alt sınıf kulaklıklar içinde cx400 fena deil. ama bunlar tek sürücülü kulaklık. bi yere kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Noyanh said: creative zen inim le birlikte gelen ep-830 kulak içi kulaklığım var hiç bir kulaklıktan böyle bir ses aldıgımı hatırlamıyorum bence creative i ses olayında hep düşünmek gerekiyor. gerçi hani mp3 player ın xi-fi özelliğinden kaynaklı olabilir. evet creative zen'den muthis memnunum bende. panasonic kulaklik aldim bide ona harika oldu. bu arada flac olayi da cok overratedmis. indirdim bi kac tane mp3 ile arasinda fark yok gibi bisi. hem panasonicle dinledim hemde sharkoonla. anca cok yukses seslerde mp3 bozulurken flac bozulmuyor. baska bi avantajini goremedim flacin. hani uber alles kulaginiz vardir, gozunuz kapali kulaktan bach fln cikartiyorsunuzdur o zaman flac etkilerde. benim gibi ortalama kulakli insanda hicbisi farkettirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 flac overrated değil özellikle kulaklık amfisi veya herhangi bir amfi ile anlıyorsun. sesi daha iyi algıyabilmen için sesin havada yayılması gerekiyor, kapalı bantlı kulaklıklar ve kulak içi kulaklıklar bunu sağlayamıyor... 128kbit ile 320kbit mp3 arasındaki farkı da anlayamazsınız kolay kolay kulağınız terbiyeli değilse (benim değil) denon bass'ları iyi, oyunlarda memnun kalırsın http://warehouse123.com/store/product_information.php?pid=1674&ptext=Denon-AH-G500-Headphones-Black iyi bir şey alayım her şey için kullanırım, hem de güzel olsun http://warehouse123.com/store/product_information.php?pid=21694&ptext=Audio-Technica-ATH-WS70-Portable-Headphone-Black bu daha çok müzik http://warehouse123.com/store/product_information.php?pid=1611&ptext=Audio-Technica-ATH-ES7-Portable-Folding-Headphones-Black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 GERGE said: Modele göre değişir. Shure bilmiyorum pek ama jjaysdan iyi olsa da bir qjays değil mesela... baz-tiz dengesi ve detaylar mükemmel CX400'de, müzik için en iyilerden. abi shure dediğin kanal tipi modelleri 500, 600liradan başlıyo, ve uçup gidiyolar, kesinlikle daha iyi olması lazım o kadar pahalı olduğuna göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Esh said: bu alt sınıf kulaklıklar içinde cx400 fena deil. ama bunlar tek sürücülü kulaklık. bi yere kadar.. kanal tipi olup da tek sürücülü olan bütün kulaklıkları alt sınıf diyosanız uçmuşsunuz yalnız. 10tllik kulaklık kullanan da var, TRnin gerçekleri bunlar. (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 fir3blad3 said: işin içinde müzik dinlemenin yanısıra oyunlar da var. Sennheisserın ses kalitesine şüphe yok fakat oyun oynarken nasıl bir performans gösterir? Deneyen kullanan eden var mı? fir3blad3 said: kullanım alanı sadece oyun değil aynı zamanda müzik/film de var. oyun için creative muhtemelen daha iyi olacakta bass vs içinde sennheiser iyi sanırım. arada kaldım fena halde. O zaman şöyle sorayım creative in bass vs si sennesiser a göre ne kadar kötü :) ? Bide yorumlarda şu dikkatimi çekti bi kaç kişi sesi fazla çıkmıyor diye yazmış creative için ne kadar doğru bu ? Benim msglar kaynamış, olay hangi kulaklık daha iyiye dönmüş. Deneyen eden var mı bu dediklerimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sunfire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Ben de yeni bir kulaklık bakıyorum ve bütçe olarak sıkıntım yok. Oyun performansı ve ses kalitesi önemli ama özellikle oyunlardaki performansı önemli. Kafamdan birkaç tane belirlediğim model var. Creative Sound Blaster Arena Surround Sennheiser PC-350 GameCom 777 Logitech G35 Bir de Razer'ın kulaklıları var ama karar veremedim. Anakartım Asus Striker II Formula olduğu için beraberinde gelen Supreme FX II ses kartını kullanıyorum ve açıkçası kalitesi gayet iyi. O yüzden analog bir kulaklık olması sorun değil. Uzun süre kullanımda rahat olması da önemli etkenlerden. Bunların arasından veya bunlara eşdeğer kaliteli kulaklık tavsiyesinde bulunursanız çok sevinirim. Değişik sitelerden baktım ama çok tatmin olmadım açıkçası. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 oyun icin istiyorsan deminki sayfada da demistim sharkoon xtatic diye, arastirdim bayagi ben alirken. rewievlarda 777ninde g35inde ustundeydi hep. xtatic digerlerin aksine sanal 5+1 vermiyor birde, toplamda 8 hoparlor var kulaklikta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sunfire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Sanırım Sharkoon Xtatic aradığım herşeyi yerine getiriyor. Gözümden kaçmış. Tavsiyen için çok teşekkür ederim. En son kararı vermeden önce az daha bekleyecem. Bir de nerelerden direk giderek temin edebilirim veya giderek temin edemeyeceksem nereden isteyebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 şöyle 3 haneli rakamlara çıkmadan çabuk bozulmayacak sesi ortayı geçirince cızırtı yapmayacak rahat bi headset bakıyorum. Tavsiyesi olan varsa çok makbule geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 http://www.sanalmarketim.com/urun/b394d9449ab32a4abb7675722a0ced4a/STEELSERIES-3H-Gaming-Mikrofonlu-Kulaklik http://www.sanalmarketim.com/urun/b82d9964fc579a01f71d9dbb9283e19d/CREATIVE-Fatal1ty-Gaming-Kulaklik http://www.sanalmarketim.com/urun/SENNHD202/SENNHEISER-HD-202-Kulaklik 3'e indirdim ayıklaya ayıklaya. Bunları kullananınız var mı tavsiye eder misiniz? Sennheiser olanda mikrofon yok ayrıca bi ekipman kullanmak zorunda kalıcam mikrofon için, sizce aradaki farka değer mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 SENNHEISER direk. Creative yaramaz, diğerini bilmiyorum. Müzik açısından düşünüyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Bende linkteki fatality ve bir önceki modeli de var. Önceki modelini daha çok sevsem de, baya güzel oyun için fatality. Yalnız kulağını öyle bi kapatıyo ki dışarıdan bişey duyman imkansız hale geliyo :) Bi de benim için en önde gelen şeylerden biri konfor kulaklıkta. Onda da çok üst seviyede kesinlikle fatality, bazen saatlerce kulağımda duruyo hiç bi rahatsızlık vermedi şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 www.tr.ttesports.com da ayrıntılı bilgiler mevcut.beğeneceğini sanıyorum.O kulak içi olanı mp3 ler içinde kullanabiliyorsun.Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Sennheiser olanı sipariş ettim. Müzik film ağırlıklı kullanılıcak zaten sonuçta oynadığım oyun wow-dota çok bi oyun kulaklığına ihtiyacım olduğunu sanmıyorum. Yine de çok teşekkür ederim tavsiyeler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 beats by dre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 GERGE said: SENNHEISER direk. Creative yaramaz, diğerini bilmiyorum. Müzik açısından düşünüyorum bu arada. Teşekkür ediyorum. an itibariyle müzik dinliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 sennheiser cx300 kulanıyorum 140 lira gibi birşeye almıştım yurtdısında 29 euro oldugunu gördüm eğer istersen alır yollarım buradan np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 nasıl sokuyonuz onu kulağınızın içine ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 kargosu falan toplamda kaça patlar peki sana yolla desek. ücreti sana nasıl vericez bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 cx400II var sevmiyorum çok iyi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 bende doktor dre'ninkilerden memnun kalmadiydim, gorunus 10 numara ama ses o fiyat icin dadmin ettemisti beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Madem uplanmış söyleyeyim çok memnunum tekrar teşekkür ediyorum Gerge'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Yeni konu açmak istemedim de buradan sorayım. Geçen gün emektar Sansa Clip'in kulaklığı bozuldu da sanırım alışkanlıktan olsa gerek, eski sony kulaklıkları tekrar takınca pek istediğim kaliteyi alamadım. Yeni, iyi bir kulaklık alayım diyorum. Fistan kötü demiş de genelde beğeniyor sanırım insanlar. Bunu alsam nasıl olur fiyatı filan? http://urun.gittigidiyor.com/Sennheiser-CX-400-II-Precision-iPhone-Kulaklik_W0QQidZZ39830881 Bir de bu Clip'le beraber gelen kulaklığın aynısından alma şansımız var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar