sercio678 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 arkadaşlar elimdeki şundan var bunun yerine bundan mı alayım yoksa bundanmı alayım 2 sinide önermiyorsanız başka bir tane ekleyin lütfen bu arada sistemim şu intel i5,M4A79XTD,hyperx ram 4 gb ve gtx 460 1gb 256 bit olandan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 yanlış anlamada neyine yetmiyo o sistem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 forumlarda falan benim sistemim şöle ........................ bu sistemde bu oyun çalışır mı? demek için masraf yapma yaw i7 m var de gitsin kim nerden bilcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 osuran boğa oda güzel ama ben yalan söylemeyi sevmem bu yüzden yapmıyorum.ha bu arada sistem yetiyo ama parçayı değiştirmek istiyorum elimde para varken neden daha iyisi bulunmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 paran en çok hangisine yetiyosa onu al. Oyun diyosan zaten direk Amd Phenom II X6 diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 evet oyun için alıcam tavsiye için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 yanlış anlamayın, elinizki cpu şuanın şartlarında gayet yeterli bence, ki eksikleri oyunda ekran kartı hallediyor zaten. Bence daha makul şeylere harca, derim. Ne bileyim akvaryum al, model uçak al, bisiklet al vs.. hem eğlenceli hem daha sosyal=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 i7 işlemci yerine 5850 alırsan, şükürler olsun yarappim falan dersin herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 para biriktiriyim de 5970 düşünüyorum valla günlük ortalama 40 tl geliyo bana 20 tl bilgisayarcıdan geliyo sabah 8den akşam 6 ya kadar 6dan sonrada düğün olursa satılan fotoğrafların %10 u benim oluyor mesela dün 440 tl lik fotoğraf sattım 44 tl geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Intel işini biliyor kardeşim. Bilinçaltı oyunları bunlar :P AMD intelden önce 6 çekirdeğe geçeceği barizdi. Adamlar işlemcinin adını i7 koydular. İnsanlarda + etki yarattığı kesin. Ama son forum ve hardware takiplerinde x6'nın çekirdek gücü ve paylaşımsal çalışma performansları i7'yi dövmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Vay bea, AMD Intel'i döver hale geldi. ATI de Nvidia'yı. Piyasa tersine döndü resmen. Bir kaç sene önce nasıldı şimdi nasıl.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 cok geriye bakmaya gerek yok , 2 senelik donguler halinde olur bu donguler zaten. mutemadi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 AMD Phenom II X6 1090T vs. INTEL - CORE I7 960 bunlardan birini alacağım.fiyat farkı baya fazla.fakat i7 daha iyi performansa sahip diye biliyorum,fakat tersini söyleyenler de var burada.karar veremedim hangisini tercih etsem.halp plox :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Bu tür şeyler ben satış yaparken geliyor müşteri soruyor ati mi nvidia mı diye bende diyorum bmw mi mercedes mi? kasmayın o kadar i7 mi amd x6 mı diye alın gitsin hepsi iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 amd biraz daha ucuz olduğu için kötü geliyor galiba.phenom II x6 aldım black edition olandan.440 falandı.fakat intel 17 bi bakıyosun 600-700 lere çıkıyor.hemen hemen aynı performans zaten bu amdyi oyun için aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 sercio678 said: amd biraz daha ucuz olduğu için kötü geliyor galiba.phenom II x6 aldım black edition olandan.440 falandı.fakat intel 17 bi bakıyosun 600-700 lere çıkıyor.hemen hemen aynı performans zaten bu amdyi oyun için aldım Cahilliğimden soruyorum,Black edition daha mı iyi normalinden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 sercio678 said: para biriktiriyim de 5970 düşünüyorum valla günlük ortalama 40 tl geliyo bana 20 tl bilgisayarcıdan geliyo sabah 8den akşam 6 ya kadar 6dan sonrada düğün olursa satılan fotoğrafların %10 u benim oluyor mesela dün 440 tl lik fotoğraf sattım 44 tl geldi valla caliskan adamsin, seviyoruum böyle insanlari helal olsun saygi duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 dün bıraktım işi,çok yoruyo.eve kitlendim.nazar mı deydi noldu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 "raw power" said: sercio678 said: amd biraz daha ucuz olduğu için kötü geliyor galiba.phenom II x6 aldım black edition olandan.440 falandı.fakat intel 17 bi bakıyosun 600-700 lere çıkıyor.hemen hemen aynı performans zaten bu amdyi oyun için aldım Cahilliğimden soruyorum,Black edition daha mı iyi normalinden? hız farkı var.normali 2.8ghz,black edition 3.6ghz.fark bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Eyvallah,sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 black editionlarda çarpan kilidi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar