Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Selam, Yeni is laptopi aldim sirketten gecen hafta, Starcraft 2 calistirir mi, calistirirsa nasil calistirir merak etmekteyim. Sorun ekran karti haliyle: Intel i5 M 520 @ 2.40GHz islemci 8 GB memory Nvidia NVS 3100M ekran karti Mukemmel bisey beklemiyorum da, hayatimi cileye cevirmeden oynatir mi? Oynatirsa alicam, tv ye verir goruntuyu oynarim. Bir de sey, collector's edition'in icinden cikanlara deyiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 rahat rahat oynatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 En kötü low'da rahat çalıştırır heralde. Amerika fiyatı nedir bilemiyorum da Türkiye'de normali 140 CE'si 200 olunca aradaki o 60 liraya değiyo yani. USB çok şekil zaten, ona ek olarak soundtrack cdsini flac olarak ripledim dinliyorum arada mesela dfsjkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 optum seni gokcen, bi de soylesene iyi mi collector's edition, bugun bi magazada bolca gordum de, yarin alayim edit: normal 60 dolar, CE 100 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 yanı güzel işte. CE edition sonucta, sonradan bakınca komik gelirya hep öle işte. kutu ağır falan böle afilli, artbook baya iyi, starcraftın cizgi romanın 0 issue'su var ilgini cekiyosa, behidn the scenes dvdsi var fena değil hoş anlatmışlar abi abi biz oyun yaptık bakın diye. bide jim raynor dog tag var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 İlke CE'nin içinde Tricia Helfer ile röportaj falan var abi sanırım. Bence sen sırf onun için alacaksın. Önemli noktaları söyleyin adama, yok Jim Raynor dog tagiymiş yok USB falan yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 o alete ne biçim gpu koymuşlar lan yazık. bi de git adam gibi desktop al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 eyi eyi gayet guzel calistiiryor tesekkurler herkese kaana +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 abi fps limit ayarını da yap istersen.tuncayla benim laptoplar gg oldu o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 o nedir, detayli anlatir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Şu galiba http://forum.paticik.com/read.php?39,5012794 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar