Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 haha ya da hafta sonu pati ankara buluşması yapalım. bone ayarla lam aehuahe ben chem'i size bırakıp kaçarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Aaa bak olur benim isimede gelir tunalıda bulusalım olurmu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 haftasonu bile stajda çalışçam diyorsun sonra tutup buluşma ayarla diyorsun. hadiniz lan ordan![signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 yok ya buluşaalım ama nargile felan olmasın :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Şuan raiderin bilgisayarından mesaj atıyorum nehehe :)[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 chem bak bütün alehine olan delilleri öms den yolla biz onu sonra raider a karşı şantaj olarak ayarlarız hadi inanıyorum sana :)[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 chem ankaraya mı gelio? kapıları falan kitleyelim dışarı çıkmayalım :)[signature][hline]http://www.frp-tr.net is back, and as powerful as you cannot imagine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 gelmiş bile[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 çiftliği falan yakar abi bu şimdi çiftliğe götürmeyin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 eve kilitledim valla euhe :-P. şu ana kadar mesaj atmadıysa hala uyuyodur iyidir. eve gidince bi uyku ilacı filan veriim uyusun güsel güsel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Geçmiş olsun. kemikılzan. ufak bir dipnot: Allah Raider e sabır nasip eylesin... [signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 kötü be:([signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 uyandımda internet yoktu atamadım mesaj:) Bu arada raiderle eski bozuk hardiskini söktük çok zevkliydi:D [signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti [Bu mesaj Chemical tarafından 13 Ağustos 2004 14:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 bırak lam bilgisayarımı:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 mneheheh olmaz bırakmam aa bune staj.txt hmm siliyim aa bune bu proje hmm siliyim[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 lol bizde gözlerinden öperiz rai.. chemical :) Vay be ankara yaramış valla :lol:[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 HAHA Chemin son mesajı tam quotelık haha yarıldım ya chem raiderın canını okur dedikte usta Tamer R@id3r K3nk tame etmiş Chemi ehehe[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki: İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur [Bu mesaj Predator- tarafından 13 Ağustos 2004 22:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 ehm[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki: Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim [Bu mesaj Raid3r tarafından 13 Ağustos 2004 22:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 hiç acımam[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki: Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 13 Ağustos 2004 23:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 hoş geldin chem ya bak yakılcak bi yer meclis var canın yakmak isterse önce git orayı yak[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki: Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 ulan ben de dedim ahanda noooluyor ulan raid3r ehehe[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 :lol:[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 daha haberi yok elemanın ehe içerde bişiler yapio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 bilmem artık login bırakmasaymış[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki: Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar