Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 haha ya da hafta sonu pati ankara buluşması yapalım. bone ayarla lam aehuahe ben chem'i size bırakıp kaçarım :D
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Aaa bak olur benim isimede gelir tunalıda bulusalım olurmu :P
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 haftasonu bile stajda çalışçam diyorsun sonra tutup buluşma ayarla diyorsun. hadiniz lan ordan![signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 yok ya buluşaalım ama nargile felan olmasın :-P
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Şuan raiderin bilgisayarından mesaj atıyorum nehehe :)[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 chem bak bütün alehine olan delilleri öms den yolla biz onu sonra raider a karşı şantaj olarak ayarlarız hadi inanıyorum sana :)[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 chem ankaraya mı gelio? kapıları falan kitleyelim dışarı çıkmayalım :)[signature][hline]http://www.frp-tr.net is back, and as powerful as you cannot imagine...
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 gelmiş bile[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 çiftliği falan yakar abi bu şimdi çiftliğe götürmeyin :P
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 eve kilitledim valla euhe :-P. şu ana kadar mesaj atmadıysa hala uyuyodur iyidir. eve gidince bi uyku ilacı filan veriim uyusun güsel güsel :)
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Geçmiş olsun. kemikılzan. ufak bir dipnot: Allah Raider e sabır nasip eylesin... [signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 kötü be:([signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 uyandımda internet yoktu atamadım mesaj:) Bu arada raiderle eski bozuk hardiskini söktük çok zevkliydi:D [signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti [Bu mesaj Chemical tarafından 13 Ağustos 2004 14:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 mneheheh olmaz bırakmam aa bune staj.txt hmm siliyim aa bune bu proje hmm siliyim[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim :)
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 lol bizde gözlerinden öperiz rai.. chemical :) Vay be ankara yaramış valla :lol:[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 HAHA Chemin son mesajı tam quotelık haha yarıldım ya chem raiderın canını okur dedikte usta Tamer R@id3r K3nk tame etmiş Chemi ehehe[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki: İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur [Bu mesaj Predator- tarafından 13 Ağustos 2004 22:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 ehm[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki: Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim [Bu mesaj Raid3r tarafından 13 Ağustos 2004 22:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 hiç acımam[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki: Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 13 Ağustos 2004 23:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 hoş geldin chem ya bak yakılcak bi yer meclis var canın yakmak isterse önce git orayı yak[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki: Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim :)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 ulan ben de dedim ahanda noooluyor ulan raid3r ehehe[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 :lol:[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 daha haberi yok elemanın ehe içerde bişiler yapio
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 bilmem artık login bırakmasaymış[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki: Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
Öne çıkan mesajlar