Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yarın Ankara'ya gidiyorum ve..

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Şuan raiderin bilgisayarından mesaj atıyorum nehehe :)[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss
blackice: hipnesin olm
Ben: ehe-ühüeheü
blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini
Ben:hass plasma bitti
Sosyal ağlarda paylaş

uyandımda internet yoktu atamadım mesaj:)
Bu arada raiderle eski bozuk hardiskini söktük çok zevkliydi:D [signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss

[Bu mesaj Chemical tarafından 13 Ağustos 2004 14:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

mneheheh olmaz bırakmam
aa bune
staj.txt
hmm
siliyim
aa bune bu
proje
hmm
siliyim[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Sosyal ağlarda paylaş

HAHA Chemin son mesajı tam quotelık haha yarıldım ya chem raiderın canını okur dedikte usta Tamer R@id3r K3nk tame etmiş Chemi ehehe[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki:
İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur

[Bu mesaj Predator- tarafından 13 Ağustos 2004 22:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ehm[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim

[Bu mesaj Raid3r tarafından 13 Ağustos 2004 22:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hiç acımam[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim.

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 13 Ağustos 2004 23:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hoş geldin chem ya bak yakılcak bi yer meclis var
canın yakmak isterse önce git orayı yak[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...