Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yarın Ankara'ya gidiyorum ve..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Anneannem ağır hastalanmış hali ile annemlerle Ankara'ya gidicem
Normalde mr.bomb da kalıcaktım sonra o olay kaynadı
Ankara'ya gidince normalde anneannemlerin evinde kalırdım ama şuan dolu olduğu için yer yok ziyarete gelenler varmış

Ve asıl bomba geliyor

Bütün haftasonunu Raid3r in evinde geçiricem eheüheüehü:)[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss
blackice: hipnesin olm
Ben: ehe-ühüeheü
blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini
Ben:hass plasma bitti
Mesaj tarihi:
yok yaf raid3rlerin evi iidir:P bütüngün kafasını yerim en azından stajdan gelince[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss
Mesaj tarihi:
raid3r ye kolay gelsin :D[signature][hline]Denizler Kadar özgür olsam daha ne isterim
Dalgalar kadar güçlü olsam
Martıların denizi arzuladığı kadar arzulasan beni
Hiç bırakmasan hep yanımda olsan gemiler gibi
Mesaj tarihi:
gülsem mi ağlasam mı bilemedim senin için raiderım hahaha fenerli seni iyi olmuş bu ya hehe[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Mesaj tarihi:
önce anneannene sonrada raider e gecmı$ olsun dileklerimi iletiyorum =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|

[Bu mesaj Pyr0 tarafından 12 Ağustos 2004 02:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
kiddo, 12 Ağustos 2004 01:54 tarihinde demiş ki:
Bize gel diycem ben bile kanepede yatıyorum. Yer yatağı yaparız artık :)

dikkat çekmeden yapılan bir intihar girişimi[signature][hline]Denizler Kadar özgür olsam daha ne isterim
Dalgalar kadar güçlü olsam
Martıların denizi arzuladığı kadar arzulasan beni
Hiç bırakmasan hep yanımda olsan gemiler gibi
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 12 Ağustos 2004 01:53 tarihinde demiş ki:
Bütün haftasonunu Raid3r in evinde geçiricem eheüheüehü:)

neyse ki ankaradan bi raiderı tanıyorsun da..
kurtuluyoruz senden :-P

raider a işkence et bol bol
mutlu olurum[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam
Mesaj tarihi:
Anneannen ağır hastalanmış ve sen nasıl bu kadar mutlu olabiliyorsun?[signature][hline] Aşk ve pilav böceği
"To empty your mind is to fill your grave."

[Bu mesaj zlorwf tarafından 12 Ağustos 2004 02:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
zlorwf, 12 Ağustos 2004 02:18 tarihinde demiş ki:
Anneannen ağır hastalanmış ve sen nasıl bu kadar mutlu olabiliyorsun?

o ayrı bu ayrı[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 12 Ağustos 2004 02:20 tarihinde demiş ki:
Herkes annanesini sevecek diye birşey yok ayrıca "Iyi ki hastalanmış dilololoy." tarzı bir tavırda göstermemiş chem.

anneannemi çok severim ama 2 konuyu birbirine karıştırmam onun için üzülmüyormuyum çok üzülüyorum ama hastalığı iyileşmiyecekde diye birşey yok ondan iyileşicek düzelicek diye düşünmek bütüngün sinir bozmaktan iyidir çünkü ben buradayım o orada burada üzülsemde gebersemde onun sonucu değişmiyecek sonuçta değilmi?[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Mesaj tarihi:
ananene acil şifalar
raid3r' ın da mekanı cennet olsun :-P

bence biz seni Bonecrushera yollayalım hazır dolunay da yok iyi geçinirsiniz :-P[signature][hline]çiptek: ne içtiniz?
arkada$: herşeyiöarghhh
Mesaj tarihi:
Aha yarın haberlerde Ankara da bir ev havaya uçtu haberi duyarsanız. Bilinki Raid3r ınki.
Anaanene acil şifalar.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^

[Bu mesaj Sage tarafından 12 Ağustos 2004 10:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hehe ben stajdan dönmüyorum eve :P hatta haftasonu bile stajda çalışcam o kadar çalışkan bir insanım :)

bu arada fizban sende force baya yoğun :) evet aile dostu babamla onun babası üni'den sınıf arkadaşı.
Mesaj tarihi:
force yerine okuyabilme kabiliyeti desek? :) bi forumda daha bahsi geçmişti link werirdim ama senin kadar çalışkın deilim raider haha[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
  • Yeni Oluştur...