Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 wg den sora 100 gazı bulunca direk yapcan zaten robotics
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 prisim hic kullanmıyorum ben yaa öğrenmem lazım sunu...
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 sorna adam stalkerlarla gelip kitelıycak zealotalrını dimi spark?
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 observer dünyanın en muhteşem uniti.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 probe ne zamandan beri invis ve uçuyo? hani choke kapanınca asker bekleyince felan
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Vingthor said: ne zaman exp cikmak gerek kavrayamadim daha oynadikca alisirim heralde 1. rakip saldırdıgında savunabilecegine emin oldugun an 2. butun warpgate lerden unite basmana ragmen elinde 400 mineral varsa 3. rakibi yoklayıp,baskı kurup, base'ine sıkıştırdıysan.
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Az önce pvp'de epic fail yaşadım da bi yorumlarınızı alayım. 4gate çalışıyorum bu aralar sadece. Her neyse scout'u yolladım(biraz geç buldum 4 tane spawn point vardı) ve adamın base'inde gaz yoktu ve yanılmıyorsam gateway vardı bir de forge yapılıodu. aha dedim zealot rush gelcek(forge kafamı karıştırdı bu arada, forge ne alaka) ama ben geçiş yapamadan herif 4 zealot ile gelip bitirdi oyunu. sonradan gördüm ki herif supply blocked falan gelmiş nerdeyse probe bile yapmamış. Böyle bir oyunu kaybetmek acı koydu ama herif geldiğinde sadece bir tane zealot çıkabilmiştim. Çünkü daha warp gate research ediodum ve %50lerdeydi, 2. gateway'i de çıkamadan geldi herif. Acaba zealot yerine bir tane sentry mi çıkarsaydım diye düşündüm sonra. Her neyse böyle bir rakibe karşı nasıl bir tavır takınılmalı? Çünkü cidden wtf oldum :p
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 9 da pylon'u atan probe'u direk gönder scout'a. öyle birşey olmadan çıkan 1 zealot'un kapıda olacağından adamı kapıda karşılayıp zea+2-3 işçi ile kapıyı kapatıp tekrar zea basıp boostlaman lazım. peşine de gateway atıp zea spam. onu yapan adam zaten zea spamlayıp duracaktır bir süre. sen de bırakma zea basmayı. tech falan bırak gazdaki işçileri de al. bir süre sonra zea basarak olmayacagını anlar sonra da toparlayamaz oyunu
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Wayne said: prisim hic kullanmıyorum ben yaa öğrenmem lazım sunu... Prism ayni zamanda kargo olayi varya. 3 sentry 1 zealot koyup adamin mineral bolgesine koyuyorum. Force fieldlar ile iscilerin butun cikislarini kapamis oluyosun 4 cikis var zaten. Ayrica prism saolsun iceride 2 3 zealot cikiyosun. Butun isciler gg. Dt kasip yollamaktan cok daha ucuz.
huun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 prism süper cihaz. betada toss oynarken main forcela birlikte mutlaka bir tane gezdiriyordum. en ufak combatta hoop aynen tazeliyorsun. gerçi apm yerlerde süründüğü için gerektiği kadar etkili olmuyordu. bunu yapan kimseyi de görmedim. bence güzel fikir.
Creus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 prismin upgrade ini yapip 2immortal yada collosus droplamakta çok güzel oluyo mineral line a iyi scout edip hazirliksiz yakaladiginda çok ciddi can yakiyosun.
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 huun said: prism süper cihaz. betada toss oynarken main forcela birlikte mutlaka bir tane gezdiriyordum. en ufak combatta hoop aynen tazeliyorsun. gerçi apm yerlerde süründüğü için gerektiği kadar etkili olmuyordu. bunu yapan kimseyi de görmedim. bence güzel fikir. onun yerine orduyla beraber probe gezdirip pylon atıyor insanlar genelde :D toss'a zaten sc2 de gelen tek ölümcül değişiklik, warpgate olayı, zerg gibi ordun combatta düşse bile bir anda hayvan gibi orduyu tekrar yaratabilme olayı. onun için dediğin gibi prism kullanıp. combat esnasında pylon falan atıp ünite çıkarmaya devam etmek büyük avantaj.
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Creus said: prismin upgrade ini yapip 2immortal yada collosus droplamakta çok güzel oluyo mineral line a iyi scout edip hazirliksiz yakaladiginda çok ciddi can yakiyosun. bu nedir ya nerden yapiliyor? kusura bakmayin cok salak sorular sorabiliyorum pc'm izmirde ben istanbuldayim. Bi kere spidee'de oynadim oyunu 2 kerede kafede oynadim. Bole bole kafamda oynayarak gelistirmeye calismak cok komik tabi (:
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Vingthor said: Creus said: prismin upgrade ini yapip 2immortal yada collosus droplamakta çok güzel oluyo mineral line a iyi scout edip hazirliksiz yakaladiginda çok ciddi can yakiyosun. bu nedir ya nerden yapiliyor? kusura bakmayin cok salak sorular sorabiliyorum pc'm izmirde ben istanbuldayim. Bi kere spidee'de oynadim oyunu 2 kerede kafede oynadim. Bole bole kafamda oynayarak gelistirmeye calismak cok komik tabi (: prism robotic facilty den çıkar. Upgradesini fleet beacon dan yaparsın :) İmmortal da robotic faciltyden çıkar.
Creus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ozii_x said: Vingthor said: Creus said: prismin upgrade ini yapip 2immortal yada collosus droplamakta çok güzel oluyo mineral line a iyi scout edip hazirliksiz yakaladiginda çok ciddi can yakiyosun. bu nedir ya nerden yapiliyor? kusura bakmayin cok salak sorular sorabiliyorum pc'm izmirde ben istanbuldayim. Bi kere spidee'de oynadim oyunu 2 kerede kafede oynadim. Bole bole kafamda oynayarak gelistirmeye calismak cok komik tabi (: prism robotic facilty den çıkar. Upgradesini fleet beacon dan yaparsın :) İmmortal da robotic faciltyden çıkar. upgrade robotics bay binasından yapılıyo. collosusun yapıldığı binadan kısaca. o yüzden de 2x combo yapıyosunuz.
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Evet ben yanlış hatırlamışım şimdi farkettim düzeltmeye gelmiştim geç kaldım :))
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 zerge karsi phoneix kullanildigini gordum cok. 3 4 tanesi hem gidip zart diye queen kesiyor hemde guzel bi sekilde isci kesiyor. Pvt'de tanklara muthis disable imis falan gercekten meraklardayim. Efektif build nasi bisidir bunun?
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 2 gatten sonra ikinci gazı alıp 1 gate daha sonra stargate atıp bi yandan adam bi yadnan phoenix basıyorum ben harasslıyorum 4-5 tane oldumu, ya adam sproe colony atıyop haya hydralarını basede bırakıyo. o noktada expadn ediyorum sonra templar falan işte
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 ht bastiktan sonra diyelim midde dondu savas. Aldin adamin ordunun yarisini kaciyo pusha gidiyosun. Ht energy dolmasini beklemek mantiksiz dimi? Archon yapip onden onlari tank gibi kullanmak daha mantikli
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 nasıl bi farkla kazandıına göre saldır. adamın forsunun yarısnı aldıysan devam etme contain et, expadn et adamın ezpadn etmişmi güvensiz bi yere bak saldırcaksan oraya dropla falan veya 3-4 zealto gönder. archonlar baya başarısız su anda, htleri kacırabiliyosan birraz geriye cek doluyo hızlıca enerjileri, en olamadı feedback atarlar
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 feedback tek yaptigim thor emmek oluyor. Baska daha bi ise yaratamadim. Archon'u sc1de hep tank olarak surerdim onden. Sentry baya elim alisti iyi kullanmaya basladim hatta sentrysiz oynayamiyorum gibi bisi simdi ht kasayim biraz elim alissin bide phoneixi guzel oturtabildim mi bikac lvl atlarim sdf
Öne çıkan mesajlar