scorch Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 mikroyla observer kullanarak vikingleri birbirine kırdırttım..
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 iki zerg'le 32 tane baneling almak da mumkun. ama speedling ve 1/1 upgradeleri olmali.
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 sağlam mikro yaptım 3 carrier ile 2 zealot aldım.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Sparkcaster said: mümkün değil abi o söylediğin spark naaptin =)
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 micron iyiyse 2 banelingle 6 banshee alabiliyorsun.
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 oyundaki inanılmaz zealot mikromu rl'ye taşıdım. 15 kişiye saldırdım vurdum vurdum saymadım. dayak yedim durmadım yere düştüm yılmadım tek başıma savaştım
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Vingthor said: oyundaki inanılmaz zealot mikromu rl'ye taşıdım. 15 kişiye saldırdım vurdum vurdum saymadım. dayak yedim durmadım yere düştüm yılmadım tek başıma savaştım oo cok güzel bi gönderme
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 oyundaki süper makro yeteneklerimi irl'a da taşıdım.bugün 5 tl'ye patates burger kola yedim.üstelik tam da acıkma pushu gelirken çıktı.binasını yapsaydım pilav da yerim
huun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 sen 5 lirada supply block yersin, gene bi cacık olmaz.
Jaxx Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 O değil de marauderlar çok kötü üzüyor chargelotları, böyle çakma charge değil WoWdaki gibi charge isterük.
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 En iyi marauder, ölü olandır. Ölü marauder: Chargelot ne lan zükerim diyen, ve hatasına ancak force field ve zealot arasında kalınca anlayan marauder dır. Bonus olarak storm yiyenlerde olabilir.
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 force field'ı ilk gördüğümde "bu ne lan? çok gereksiz bişey olmuş" demiştim. 1-2 replay izlediğimde anladım ne kadar güçlü olduğunu. bu arada protoss'un en kolay oynanan race olduğu konusuna katılıyorum. şöyle katılıyorum: baneling'in, infestor'ın ne olduğunu bilmeyen, tank'ın light'lara karşı az damage vurduğunu, mara'nın stalker'a 2 kat vurduğunu bilmeyen, helion'un adını bilmeyen, light'ların ağzına sıçtığını bilmeyen protoss oynayan bi arkadaşım; 1v1-2v2-3v3-4v4'ün hepsinde diamond oldu. tek yaptığı şey 5 zea ile rush yapmak, üstüne oradan void'e transition. başka hiçbir şey yapmıyor neredeyse. bu şekilde diamond her yerde. siz düşünün artıkın.
Patichick Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 insan gibi oynayınca benim gibi platinde takılı kalıyorsunuz zaten
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 sabonis said: force field'ı ilk gördüğümde "bu ne lan? çok gereksiz bişey olmuş" demiştim. 1-2 replay izlediğimde anladım ne kadar güçlü olduğunu. bu arada protoss'un en kolay oynanan race olduğu konusuna katılıyorum. şöyle katılıyorum: baneling'in, infestor'ın ne olduğunu bilmeyen, tank'ın light'lara karşı az damage vurduğunu, mara'nın stalker'a 2 kat vurduğunu bilmeyen, helion'un adını bilmeyen, light'ların ağzına sıçtığını bilmeyen protoss oynayan bi arkadaşım; 1v1-2v2-3v3-4v4'ün hepsinde diamond oldu. tek yaptığı şey 5 zea ile rush yapmak, üstüne oradan void'e transition. başka hiçbir şey yapmıyor neredeyse. bu şekilde diamond her yerde. siz düşünün artıkın. sırf 6ling rushla diamond olan zergler, mass marine ile diamond olan terranlar var, ne yani zergle terrandamı kolay oynaması? zerg == en zor oynanan ırk derseniz anlarımda, terran veya protoss en kolay ırk derseniz komik kaçıyor.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 zamaninda reaper rushla diamonda kadar gelen de coktu, hala MMM timing pushla diamonda kadar yukselmek mumkun. ayni sekilde top diamondlar arasinda bile ilk 5 dakika scout yapmayan zergler mevcut. o yuzden bir taktikte iyilesip ayni seyi yapa yapa diamond 15-20 bile olunabiliyor. onun protossla pek alakasi yok.
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 huun said: sen 5 lirada supply block yersin, gene bi cacık olmaz. sen nası diosan öyle patron
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 bir de artık diamond bir anlam ifade etmiyor. diamond 1000 e kadar geliyor o zea/ling/marine rushcılar rahat rahat. cheese durdurmak zaten sc1 de çok kolay tek açılışla yapılırken. sc2 de her cheesin önlemi var. ve gerçekten fark etmezseniz zor cheese durdurmak. gidip TLO, sSKS falan deli para ödüllü turnuvalarda ful konsantrasyon oynayıp cheese'e yenilebiliyor.
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 saf mmm veya saf 6/8 pool ile diamond olan terran veya zerg görmedim açıkçası ben. saf mmm ve ling rush ile o iş biraz yaş gibi sanki.
bakas Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Bu archonun değerini bilememişim, yemin ederim zerge olan yenilgilerime ilaç gibi geldi. Chargelot+archon. Bu kadar.
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 hele muta ling gidip hydraya dönmeyen (uada vakit bulamayan) zerglere karsı archon ezici, heleki atack ve shield upgrade varsa. Adam magic box muta ile geliyor full upgli 4 atak archonu saldınmı mutalar gg bu arada pvt de sıcıyorum ya, mass marauder fuck.
Sanguin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Seele said: 4gate > all. Gate kapana Terrana sökmüyor pek? % 95 Terran oyuncusu gate kapattigi için de 4 gate terrana pek uymuyor sanki. Ya da ben yapamiyorum mu?
Sanguin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Soimyr said: hele muta ling gidip hydraya dönmeyen (uada vakit bulamayan) zerglere karsı archon ezici, heleki atack ve shield upgrade varsa. Adam magic box muta ile geliyor full upgli 4 atak archonu saldınmı mutalar gg bu arada pvt de sıcıyorum ya, mass marauder fuck. Mass maraudere karsi su ordu cok is yapiyor : 3 immortal + 3 zea + 2 sentry + olabildigi kadar stalker (ki genelde anca 2 tane stalker olabiliyor) Force fieldlari actigin vakit focus fire ile immortallar marauder birakmiyor. Eger makron da iyiyise bu orduyu supportlayabilirsen (ki ben cogu zaman sıçyorum) akabinde terran bas e push. Not : Yazdıklarim silver seviyesinde denenmiştir.
Öne çıkan mesajlar