Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 _ILuVaTaR_ said: microya da dikkat edin ha kapı tutarken, bazen tosslar force field atıcam diye önde tutuyolar sentryi aşşadan snipe edebiliyorum. snipe etmene gerek kalmadan zaten ghost saolsun emp attığında direk gg. sentry'leri hakikaten çok alakasız yerlerde tutuyorum yinede o emp alanı göründüğünden geniş kesinlikle
bakas Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Ben bu phoenixler düzelene kadar oyuna girmek istemiyorum ya vallahi çekilecek çile değil.
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 brotosslar heryerde elleri havada bizler ayurun ayurun savaşçılarıyız
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Oyun başından direk mass roach gidenlere ne yapmak lazım, 4 gate agresif gitsem eger ilk combati kaybedersem base e hapsoluyorum adam xp alip eziyor, ilk combati alirsam exp alirken adam basamadıgımdan gene overrun oluyorum. Birde, t lerle oynarken eskiden kötüyken artık sentry kullanımımın iyileşmesiyle güzel yapıyorum (hele cok mmm gittyse templar ciktimi oyunu aliyorum yüzde 80) ancak drop yersem direk gg oluyorum. Dropa karsı cannon mu daha iyi yoksa etrafı patrollucak 4 lü phoenix falan mı
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Canon sentry defans sonrası immortal ağarlıklı kara ordusu. örnek maç için: http://www.esl.eu/tr/sc2/1on1/ogz/download/23324463/
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 drop defans için kanon iyi değil. ayrıca oyunun 12-13. dakikasına kadar gelen drop başarısız olduğu takdirde eğer tech değil mass gittiysen direk dal bitir. hatta şöle söyleyeyim drop geldiğini gördün. azıcık defans bırak aynı anda direk push. genelde drop yaparken expand atıyor terran. keza drop yapıyorsa early midde bu demektir ki base savunması çok az. drop deflect üzeri pushlamamak çok büyük hata bence. exp atmıyosa tech gidiyor yine avantaj sende. garip bir şekilde toss oyuncusu olarak gerçekten en rahat en kolay aldığım ırk terran. ha birde yüzde yüz robo build. yüzde yüz ama sadece marine rush counterlayamıyor gibi fakat onuda sentry ile yine geciktirmek mümkün. 1gw hemen 1 robo tekrar 1 gw daha. şu build hem mara rush counterı. hem tank push counterı. hem bioball counterı. hem muhteşem bir avantaj sağlıyor erken obs. fast ghost gelirse sadece çok rahat kırılıyor fakat yine banshee rush içinde birebir. bir day9 lafı olacak ama o kadar eğip bükülebilecek bir bir build ki obs çıkmasıyla hem 1-2 gw daha atıp yeterli mass sağlanabiliyor. hem colossusa çabuk çevrilebiliyor. oyunun en kolay scout'u early'de daha iyisi yok bence obs'un. karşısı boom'a yatacak gibiyse fast expand atılıyor falan muhteşem lan. şunu tam oturtmak için huk'un son maçlarını izleyin derim. adam bulmuş çünkü. o kadar rahat oynuyor ki. 5 rax'lı bioball gelen terranı 2 gw ile yendi ya. aklımı kaçırdım altıma yedim hepsini sonra dfjhj
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 bu replayleri allin1 muhabbetiyle izleyemiyorum ya. sürüm sorunu var galiba dimi?
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Birde 7 de pylon dikip, pylon un probeunu adama yollarsam pvt de, 2 gazıda deny edersem fena motor oluyor terranlar. Adam 3uncu marauderı cıktıgında ben ordu + 1 colossusla kapıda oluyorum. Bir tanesi az önce fucking gas denial deyip rage quit cekti.
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 denial yapanı 3 marinele alırsın aşşağı
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Vingthor said: garip bir şekilde toss oyuncusu olarak gerçekten en rahat en kolay aldığım ırk terran. nasıl lan?
Moratio Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Longshanks said: Vingthor said: garip bir şekilde toss oyuncusu olarak gerçekten en rahat en kolay aldığım ırk terran. nasıl lan? BO'su iyidir. PvTdeki en önemli şey BO zaten.
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Tachikoma said: denial yapanı 3 marinele alırsın aşşağı Su ana kadar asagı alan olmadı.
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 zaten yeneceğin vardır, yeniyorsundur adamları
bakas Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Evet burada Cüceyle falan konuştuktan sonra benim de en rahat yendiğim terran olmaya başladı. Terranı malesef ezbere oyunlarla da olsa yeniyorum denebilir.
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 lan phoenixi ne zaman düzeltecekler ya? hayır manual olarak iptal etmek aşiri aptalca
Jaxx Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 birşey sorcam, bu mothership 3v3de 4v4de falan sizin takımınızdaki terran/zerg ünitelerini falan da warplayabiliyor mu?
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Az önce bi pvt attımda, terranla baselerimiz esit Templarlarla bioballarını(marauder agırlıklıydı) erittim, ancak adamın arkadaki thorlarıda benim orduyu eritti gg oldu, (immortalım azdı) bu thorun caresi nedir pvt de
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 hem templar hem immortalmı gidiyosun? güzelmiş yetiyomu gaz? thorlara feedback atıp zealotlarla öldürmek en güzeli.
bakas Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Yok abi yok, muta+linge hiçbir şey yapamıyorum. Bildiğin hiçbir şey. Karşı zerg muta gidiyorsa %100 gg. Şu phoenixleri düzeltmeden blizzard vallahi bir daha zerg gelirse direk surrender diyecem ya çekilecek çile değil yemin ederim. Phoenix harras artık çok çok fazla dikkat istiyor yok iş bittikten sonra escye bas falan. Bastımmı da 10-11 tane değil 30 tane basıyorlar anlamıyorum bu zergleri tek base'e hapsetsem bile massleyebiliyorlar vallahi ilginç. Çıldıracağım ya herkesi yen yen yen son 10 zerg rakibin hepsine yenil olacak iş değil. Blizzde it gibi zerg yolluyor başka ırk gören cennetlik.
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Cuce said: hem templar hem immortalmı gidiyosun? güzelmiş yetiyomu gaz? thorlara feedback atıp zealotlarla öldürmek en güzeli. Oyun bası savunacak kadar stalker-sentry ardından mass zealot gidiyorum, expanddede ilk gas alıyorum yetiyor gas gayet. Templarlarda feedback atıcak mana yoktu acıkcası, adam Marauder agırlıklı 70-80 supply marauder arkasındada 7-8 thorla geldi, marauderları temizledim, thorlardanda 5 tane kaldı ordum bitti, adam geldi expimi aldı ondan sonra kendi baseidme mineraller bitince mecbur gg dedim. Bu arada fast templarla bioball giden terranlara (böyle thorla supplamazlarsa, ancak banshee/raven/tankla supplarlarsa rahat alıyorum sorun olmuyor), ve zerglere karsı cok rahat ediyorum.
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 feedback. bu kadar basit senin derdin yani feed back. seç 5 tanede chargelot yolla thora
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Feedbackin o kadar etkili oldugunu bilmiyordum thora karsı.
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 bi kere at. gör bi. titreyerek gel. sonra feedback'e tap.
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Soimyr said: Feedbackin o kadar etkili oldugunu bilmiyordum thora karsı. Hiçbi terran thorunu upgrate etmediği için herdaim köpek gibi manaları oluyor feedback canına ot tıkar onların feed arkası chargelot yolla fukara sümüğü gibi yere yapışırlar.
Öne çıkan mesajlar