LombaK_Knight Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 5 dk sonra açılıyor evet de gene de açılıyor. Yani teorik olarak bir oyuncu sırf cannon + 30 işçi basıp kalan bütün parasını unit basacak bir diğerine aktarabilir. Böylece gate ya da robo ya da rax ya da her neyse maliyeti azalıyor. Yani bu para gönderme işinde abuse edilecek bir sürü şey vardır eminim. Ki olay o da değil. 3v3 / 4v4 de inanmıyorum ağbi ben balans vs olabileceğine.
xunn Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Lol o canon + para transferi geyigini Vingthor yapmıştı, kankası mutaspamledi o cannon kanseri.
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 sonunda paltinium eheh. Rank 13'e atti direk. At last ya.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 obaa, aslansın sonunda atladın ha //xunn fuu
screwy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Vingthor said: sonunda paltinium eheh. Rank 13'e atti direk. At last ya.ulan tam da yakalamıstım =/
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 olm 4-5 gunde bir oynamasam coktan diamonda cikmistim bence. :'(
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 beni de atamadı bi diamonda çok kalbimi kırıyo bu sistem
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 bu seferde terrandan sıkıldım, protossta şöyle bir build denedim bir önceki maç banşiler ezdiği için http://www.mediafire.com/?dcapkr2wsokk91i yanlış yaptığım ne var ?
screwy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Vingthor said: olm 4-5 gunde bir oynamasam coktan diamonda cikmistim bence. :'(olm bilgisayar onumde duruyo ve oynayamıyorum cunku internet cok kotu, gold oldugumdan beri mac atamadım sadece custom atıyorum 2 3 macta bir cok net dusuyorum.. =( ha tabi gotum atmıyo degil gold olduk dusmeyelim sdf
xunn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Serhat, aras sattı uyudu, organizasyon ister bu deli gönül. :(
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Abi 2 kişi lazım gelin eğlencesine 4v4 takılalım. Al sana organizasyon sdfdsg.
xunn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Ya saftirik, ev tasındı yeni evde net yok pc kurulu değil, yoksa nereme sokayım sosyalliğinizi adama bak ahahahah
screwy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 xunn said: Serhat, aras sattı uyudu, organizasyon ister bu deli gönül. :(abi hastayım olmasam akardık da.. yatıyorm evde deacon walla atalım 2v2 3v3 4v4 ve custom game lere warım ama internetim cok kotu dusersem kufur yemiycegim bi 4 lu lazım asdasd
xunn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 gecmis olsun bro, yat dinlen bırak sc'yi.
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 off xunn internetsizliğin getirdiği tüm rage'i bana boşaltmış. QQ MOAR LOSER! serhat şu an buraya bakıosan oyuna bak. 4v4 atıorz gel sen de 3. ol küfür etmeyiz eğlencesine takılıorz :d
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 lütfen biri benim pvt'de neyi yalnış yaptığımı bana göstersin anlatsın. oyun late'e kaydığı anda gg oluyorum. bakıyorum izliyorum replay falan adama aldırmamışım expand kapatmışım beyze. it gibi ünite basmışım. o sırada bende exp var it gibi mass var falan. yaramıyorum terran wall sonra nası oluyosa kaybediyorum.
xunn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Deacon said: off xunn internetsizliğin getirdiği tüm rage'i bana boşaltmış. QQ MOAR LOSER! serhat şu an buraya bakıosan oyuna bak. 4v4 atıorz gel sen de 3. ol küfür etmeyiz eğlencesine takılıorz :d oyuna bir giriyim ben sen gorucen o zaman rage'i, ibiş.
bakas Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Vingthor said: lütfen biri benim pvt'de neyi yalnış yaptığımı bana göstersin anlatsın. oyun late'e kaydığı anda gg oluyorum. bakıyorum izliyorum replay falan adama aldırmamışım expand kapatmışım beyze. it gibi ünite basmışım. o sırada bende exp var it gibi mass var falan. yaramıyorum terran wall sonra nası oluyosa kaybediyorum. Belki birim dizilimindendir? Terrana karşı tek bir birim ağırlıklı gitmek gerçekten tehlikeli. Ben late game'e kalırsa oyun terrana karşı genelde hepsinden bulundurmaya çalışıyorum. Epey bi HT ve halüsinasyonlu sentryler, psi stormda güzel kullanıldım mı genelde Victory yazılı bir ekran getiriyor. Ama turtle çok sakat bir şey ya, hani 180 supplyla "tamam şimdi vakti" deyip daldığımı ve 10 saniye içerisinde 80e indiğini bilirim. Protossta da gerçek anlamda kuşatma kıracak veya kuracak birim yok, vikingler hem colossus hem carrier kullanımını büyük risk haline getiriyor. Anca işte 1-2 kere gelip gelip kapıda mümkün olduğunca eşit sayıda birim kaybedip öldürerek artık terranın kaynağının bitmesini ve dışarı çıkmasını beklemek gerekiyor. Turtle bize olduğu kadar terrana da sıkıntı, bugün sabırla 5 mineral bitirdim adamın turtleını kırana kadar, kaç kere tüm ordumu sıfırladı herif. Ama işte her expo alışında gidip rahatsız edersen o da bir yerden sonra tükenecektir hani.. Bir de önerim 5-6 tane immortal bulunması en az, turtle tanımıyor hakkaten. Hem girişi de çok çabuk açabiliyorlar, sonra sal chargelotları içeri gitsin. Asıl sıkıntı o kapıya gelebilmek zaten.
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 vingthor bi replayini at da görelim hatalarını kankut
Mithgor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 bende de benzer sorun var. late game'e kalırsam genellikle kaybediyorum özellikle terran'a karşı.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 aslında tam tersi olması gerekiyo :p
Mithgor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 muhtemelen t2 ve t3 ünitelere geçişi tam yapamıyorum. 4wg'den 8wg'ye geçiyorum ve değişen pek birşey olmuyor. 2. base'den sonra 1wg ve robo falan devam etmem gerek muhtemel. ya da stargate duruma göre.
Öne çıkan mesajlar