Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Mayhem said: neyse neyse, konuya dönelim. olum gidin annenize babanıza allah yok falan diyin, hatta video çekin yutuplayın izleyelim. çok merak ettim lan. mesela marifaritikonun gidip annesine agnostizmi anlatmasını bekliyorum ben. Ben yaptım bunu. Ailem birşey demedi. Teyzemle biraz tartıştık, sonunda ya Allah yoksa diye ağlamaya başlayınca sustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 abvblizzard said: Mayhem said: neyse neyse, konuya dönelim. olum gidin annenize babanıza allah yok falan diyin, hatta video çekin yutuplayın izleyelim. çok merak ettim lan. mesela marifaritikonun gidip annesine agnostizmi anlatmasını bekliyorum ben. çocuğunun adını mümin koyan bir annenin çocuğunun zaten böyle birşeyi normal karşılamasını beklemiyoruz ismimle ne alakası var yahu asdad tamam ailem müslüman ama ismimi dedem koymuş. ismim ozan olsaydı bu topici açamazmıydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 dinlerin dünya tarihine daha fazla savaştan başka ne kattığını sorabilir miyim mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Huzur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 ben şu ailenize gidip allah yok lan derken çekilen bir video görmeden inanmam yaptığınıza sorry görmeden inanmıyorsunuz ya o açıdan hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Ailemin pek çok ferdine söyledim inanmadığımı, hiçbiri de öfkelenip saçmalamadı. Ha bilmeyenler de var, ama aslında zaten anlıyolar, sadece kelimelere dökmüyoruz. Gereksiz yere üzmek istemiyorum onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 her ebeveyn müslüman olmak zorunda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=PVPVqEe3HRQ Muhahaha!!! Ailem ne karışır ki benim ne inandığıma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 anne cahil beyler aahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Sparkcaster said: dinlerin dünya tarihine daha fazla savaştan başka ne kattığını sorabilir miyim mesela? ama oyle bakarsan dinlerin bi sucu yok orda, dinleri kullananlarin halt yemesi savaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 internet ateist'i varmı bilmemde internet ağa'sı çoook. Ama şöyle ateistler vardır bu forumda eminim Oğlum gel bayram namazına gidelim -(Namaz nerden cıktı ya hay aq) Tamam baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Mayhem said: ben şu ailenize gidip allah yok lan derken çekilen bir video görmeden inanmam yaptığınıza sorry görmeden inanmıyorsunuz ya o açıdan hani Burada da şu argüman devreye giriyor mantıklı olarak: Bize ne kardeşim inanmıyorsan? Gidip ananıza babanıza söyleyin sıkıysa bunları eheremehere demişsin. Biz de diyoruz ki, söyledik zaten zamanında. Tartıştık bu tarz şeyleri mantıklı insanlar gibi. "Görmeden inanmıyorsunuz ya o açıdan hani" eheheheh, bravo, çok şekil laf etmişsin de, kimse senin onayını beklemiyor ki inanmamak için? Nick de Mayhem bu arada, o çok daha komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 napsın adam babasının kalbini mi kırsın? biz ailecek yapmıyoz öyle şeyler çok mumnunum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 This is what Christmas about! JESUS CHRIST! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 polymorph (self) to troll yapıyorum ben burda. http://www.youtube.com/watch?v=-nxJ1BnbB8s&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 bune lan idare edemem anne! gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 cemss sen inanıyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 allah yok ama bir güç var dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=SAUYIXfAQTo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 böğğğğğğğğğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Masticore said: Oğlum gel bayram namazına gidelim -(Namaz nerden cıktı ya hay aq) Tamam baba Bu ateistlikten öte ya karaktersizlikle alakalıdır, ya da sevdiğini kırmama, inanmasa da iki çömelip kalkarak babasının gönlü olsun istemektendir. Ha internet ateisti dediğiniz de, kimsenin çıkıp bir camiye gidip "Allah yok" diyeceğini zannetmiyorum zaten. Hoşgörü dininin mensuplarının sırf kendi dinlerine inanmıyorlar diye onu bunu dövdüğü çıkıyor çokça gazeteye ya, ondan böyle. Vardır sırf inanıyor diye ateistlerden dayak yiyen de, yalnız işte içinde beyin yerine ceviz taşıyan kafalar bunu bireylerin hayvanlığına yüklemek yerine "Siz hepiniz böylesiniz"e getiriyor. Kısaca dindar da olsa, ateist de olsa gerizekalılardan korkacaksın arkadaş. Her şey onların başının altından çıkıyor. Bizim bu forumda çok sevdiğimiz saydığımız, çok iyi anlaştığımız, yeri geldiğinde oturup tartıştığımız dindar adamlar da var. Balon mesela, ama şu topicte tartışan adamların 10 tanesini toplasan bir Balon etmiyor işte, öyle bir fark var arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=d0A4_bwCaX0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 ben çocuuum yavrum evladım [hr] ç:baba ben inanmıyorum b:okay burada bi sorun yok.. bana ne sonuçta. ç:siz ne saçma şeylere inanıyorsunuz lan öle. tanrıymış! ben tanrıyım ben! b:ZBANK! (uçan sopa efekti) DAYAKLA EĞİTİM WINS! ç:baba ben bilmem ne dinine inanıyorum b:okay ç:baba ben bilmem ne dinine inanıyorum da sizin dine bi baktım. çok saçma nan! yok muhammedmiş falan. örümcek kafalılarsınız siz! b:ZBANK! (uçan sopa efekti) DAYAKLA EĞİTİM WINS! çocuum yavrım evladım arkadaşı ile konuşurkene; ç:babam bana dinle ilgili saçma sapan şeyler konuştu yok islam böyleymiş. yok şöyleymiş.. sokayım dine.. b:du bi saniye yettim evladıım. ZBANK! (uçan sopa efekti) DAYAKLA EĞİTİM WINS! ç:babamı gıcık edeyim diye ezan okunurkene açıyorum müziğin sesini sonuna kadar! b:hoyda bre! ZBANK! (uçan sopa efekti) DAYAKLA EĞİTİM WINS! bu tablöyü huzurla kullanabilirsiniz.. dayağı hakkedenden dayağını esirgemeyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Rasmon said: cemss sen inanıyo musun? 5 vakit namaz kılıp sokağa tüküren,denizde kızı yaşında çocukları kesen müslümanlardan daha müslümanımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=bkhQLt1vbWU&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar