barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 ekmeğe ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Ölürüm de banlamam Ekmekimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 aha sahibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 kelime oyunlu cin espri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 ekmeği zeytinyağına banalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Xaenin said: Mevzu çıktı mı arkadaşlar başlıkta? Siz söyleyin ben uçurtayım. alayımızı banlemen gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 dışarda da banlaşalım ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 hayır tartışma eğlencedeyen en azından post kasıyorduk (sanırsam), burda o işe bile yaramıyor ya ona üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 TanitciReklam said: dışarda da banlaşalım ama :) allah belanı versin abi yobaz mısın? bu ne demek ya pis pis sırıtıyosun bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Özet geçin çok uzun bu 7 sayfa okuyamam şimdi. Kim ne demiş, kim buna ne cevap vermiş. Kimler cahil, kimler çeşmeye gitti. Alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Kardeşim benim derdim, bunların diniyle filan değil ki, bu adamlar açık bi şekilde benim inançlarıma sövüyor, üstüne üstelik biz karakterliyiz filan diyip, küfür ediyor.. demem çok normal yaşayan bireyler olarak sanal kimliklerin arkasında kendimizi unutmayalım... burada bi klavye bi mouse ile anlatımlar yerini bulamıyor mimikler tarzlar duruş filan geçmiyor bu 01001 lerin arasından.. ha onun dışında adamın birisi kıçına kömür sokarım diyebiliyorsa buyursun onu yüzüme söylesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 biz burdayız da arkadaşlar cumaya gitti geleceker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Rasmon said: TanitciReklam said: dışarda da banlaşalım ama :) allah belanı versin abi yobaz mısın? bu ne demek ya pis pis sırıtıyosun bi de. eğleniyorum çünkü herkesin bi eğlence şekli var kimisinin Allaha laf etmesi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 başlığın "tanrı" yok olması da manidarmış, allahı nerden karıştırdınız anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Coder senin zaten bir kullanıcıya eşşek küsküsü yedirme tavsiyen yüzünden listede adın var, bir de istersen adamı dayağa çağırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Xaenin said: Özet geçin çok uzun bu 7 sayfa okuyamam şimdi. Kim ne demiş, kim buna ne cevap vermiş. Kimler cahil, kimler çeşmeye gitti. Alayım. beni, ekmeği, nili, aquella'yı banlarsan sular durulacak, yoksa biz böyle birbirimize sövmeye devam edecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Coder said: Kardeşim benim derdim, bunların diniyle filan değil ki, bu adamlar açık bi şekilde benim inançlarıma sövüyor, üstüne üstelik biz karakterliyiz filan diyip, küfür ediyor.. demem çok normal yaşayan bireyler olarak sanal kimliklerin arkasında kendimizi unutmayalım... burada bi klavye bi mouse ile anlatımlar yerini bulamıyor mimikler tarzlar duruş filan geçmiyor bu 01001 lerin arasından.. ha onun dışında adamın birisi kıçına kömür sokarım diyebiliyorsa buyursun onu yüzüme söylesin.. senin poponla bi olayım yok abi benim deyim o bişey sokmayacağım sana çok sinirli insanlar için kullanılır. bir de not düşmüştüm ama ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Ekmekin nilin ve aquila'nın bir bildikleri vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 hayır dayağa ben çağırdım kibar bi şekilde coder cağırmadı. ben konusuruz tartışırız dedim üslübunuz burdaki gibi olucaksa aksam ailenize söyleyin eve gelmiyeceğinizi dedim. tehdit gibi algılandıysa ben yaptım coder değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Peki sen niye gelip 15 gün sonra insanları dövmekle tehdit ediyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Ona vurma bana vur!! TanitciReklam said: hayır dayağa ben çağırdım kibar bi şekilde coder cağırmadı. ben konusuruz tartışırız dedim üslübunuz burdaki gibi olucaksa aksam ailenize söyleyin eve gelmiyeceğinizi dedim. tehdit gibi algılandıysa ben yaptım coder değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Xaenin said: Coder senin zaten bir kullanıcıya eşşek küsküsü yedirme tavsiyen yüzünden listede adın var, bir de istersen adamı dayağa çağırma. Abicim süper objektifsiniz o zaman ne diyim, adam benim popom üzerinden kömürden elmas çıkartma üzerine tez sunarken önceki postunda bi zahmet tek benim adım olmasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 eğer bunu tehdit olarak algılıyorlarsa zaten yaptıkları şeyden çekindiklerini ama burada kendilerini rahat hissettiklerini gösterir. bu bir tehdit değil bu gerçekten o kadar bilgililerse ve ikna edicilerse yüzyüze konusalım davetidir. eğer işin sonunda dayak algısı oluşuyorsa o zaman bilinsinki bu yapılan şeyler karşıdaki insanı irite edicidir. velhasıl kelam cesareti olan burda yazdıklarını orda da söylerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Xaenin said: Ekmekin nilin ve aquila'nın bir bildikleri vardır. o yeah, diyecek bişeyim kalmadı, vur area masters vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar