Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tanrı yok olum diyenler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kardeşim benim derdim, bunların diniyle filan değil ki, bu adamlar açık bi şekilde benim inançlarıma sövüyor, üstüne üstelik biz karakterliyiz filan diyip, küfür ediyor..

demem çok normal yaşayan bireyler olarak sanal kimliklerin arkasında kendimizi unutmayalım... burada bi klavye bi mouse ile anlatımlar yerini bulamıyor mimikler tarzlar duruş filan geçmiyor bu 01001 lerin arasından..

ha onun dışında adamın birisi kıçına kömür sokarım diyebiliyorsa buyursun onu yüzüme söylesin..
Mesaj tarihi:
Rasmon said:

TanitciReklam said:

dışarda da banlaşalım ama :)

allah belanı versin abi yobaz mısın? bu ne demek ya pis pis sırıtıyosun bi de.

eğleniyorum çünkü
herkesin bi eğlence şekli var kimisinin Allaha laf etmesi gibi.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Özet geçin çok uzun bu 7 sayfa okuyamam şimdi.

Kim ne demiş, kim buna ne cevap vermiş. Kimler cahil, kimler çeşmeye gitti. Alayım.

beni, ekmeği, nili, aquella'yı banlarsan sular durulacak, yoksa biz böyle birbirimize sövmeye devam edecez
Mesaj tarihi:
Coder said:

Kardeşim benim derdim, bunların diniyle filan değil ki, bu adamlar açık bi şekilde benim inançlarıma sövüyor, üstüne üstelik biz karakterliyiz filan diyip, küfür ediyor..

demem çok normal yaşayan bireyler olarak sanal kimliklerin arkasında kendimizi unutmayalım... burada bi klavye bi mouse ile anlatımlar yerini bulamıyor mimikler tarzlar duruş filan geçmiyor bu 01001 lerin arasından..

ha onun dışında adamın birisi kıçına kömür sokarım diyebiliyorsa buyursun onu yüzüme söylesin..

senin poponla bi olayım yok abi benim
deyim o bişey sokmayacağım sana
çok sinirli insanlar için kullanılır.
bir de not düşmüştüm ama ı ıh
Mesaj tarihi:
hayır dayağa ben çağırdım kibar bi şekilde coder cağırmadı.
ben konusuruz tartışırız dedim üslübunuz burdaki gibi olucaksa aksam ailenize söyleyin eve gelmiyeceğinizi dedim.
tehdit gibi algılandıysa ben yaptım coder değil.
Mesaj tarihi:
Ona vurma bana vur!!

TanitciReklam said:

hayır dayağa ben çağırdım kibar bi şekilde coder cağırmadı.
ben konusuruz tartışırız dedim üslübunuz burdaki gibi olucaksa aksam ailenize söyleyin eve gelmiyeceğinizi dedim.
tehdit gibi algılandıysa ben yaptım coder değil.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Coder senin zaten bir kullanıcıya eşşek küsküsü yedirme tavsiyen yüzünden listede adın var, bir de istersen adamı dayağa çağırma.

Abicim süper objektifsiniz o zaman ne diyim, adam benim popom üzerinden kömürden elmas çıkartma üzerine tez sunarken önceki postunda bi zahmet tek benim adım olmasın..
Mesaj tarihi:
eğer bunu tehdit olarak algılıyorlarsa zaten yaptıkları şeyden çekindiklerini ama burada kendilerini rahat hissettiklerini gösterir.
bu bir tehdit değil bu gerçekten o kadar bilgililerse ve ikna edicilerse yüzyüze konusalım davetidir.
eğer işin sonunda dayak algısı oluşuyorsa o zaman bilinsinki bu yapılan şeyler karşıdaki insanı irite edicidir.
velhasıl kelam cesareti olan burda yazdıklarını orda da söylerdir.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...