Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 inanç özgürlüğüyle ne alakası var sokakta birine hakaret etmek inanç özgürlüğü mü? adam onu diyor sokakta birisiyle nası konuşuyosan burda da öle konuş burda dinsizlerin dindar insanlara ettiği hakaretlerin bini bir para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 allah var mı yok mu bilemicem ama varsa bi yardım etsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Tanıtıcı, Allahı savunmak sana mı kaldı? Peygamber misin? Kendi inancına saygın olsun önce, ardından başkalarını zaptı rap altına alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 vaniLLe said: valla ben normalde herkesin inancina saygiliyimdir ama, ota boka cikisan, NE DIYON LAN SEN SAYGI DUY diyen klavye delüanlilari görünce, trollemeden duramiyorum. valla bu dinin sizin saygınıza ihtiyacı yok, üç kuruş etmez maneviyatınız sadece bunu yapmaya varıyor, internet kadarsınız, internette var olur internette ölürsünüz... hepiniz yaptığınızın ne olduğunu ailelerine anlatırken anlarsınız arkadaş güzel demiş, annene git "allah yok lan" ahahaaha diye anlatmaya çalış.. alacağın tepki hakettiğindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Müminiz hepimiz elhamdülillah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Osuran_boğa said: inanç özgürlüğüyle ne alakası var sokakta birine hakaret etmek inanç özgürlüğü mü? adam onu diyor sokakta birisiyle nası konuşuyosan burda da öle konuş burda dinsizlerin dindar insanlara ettiği hakaretlerin bini bir para. sen diğer başlıkta kalmışsın dostum. bu başlıkta ailen ile ya da başka insanlara, tanrıya inanmadığını söyleyip söyleyememe tartışılıyor. inanç özgürlüğü olsaydı "hadi bunu ananıza babanıza ya da dışarıda söyleyin bakalım" denir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 teneke böyle 3 kuruş etmez final cümleleriyle cevap yazmayı bırakın artık. sana mı kaldı Allahı savunmak ben müslümanım namaz kılmıyorum oruc tutmuyorum o benim Allahla aramdaki şey gibi osuruktan teyyare laflar 1 senelik turşuya döndü upgrade edin kendinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 gidip allah yok desem kimse burdaki "müslümanlar" gibi havhav yapmaz, peki der işine bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 bizim sülale komple pagan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Herkesin ailesi cahil değil arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Suç sizde değil. Dini size böyle öğretenlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 huzur islamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 aquila said: gidip allah yok desem kimse burdaki "müslümanlar" gibi havhav yapmaz, peki der işine bakar. neresi lan orası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 gidip allah var desem kimse burdaki "dinsizler" gibi havhav yapmaz, peki der işine bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 bittus bu ülkede inanç özgürlğü kağıt üzerinde var. herkes istediğini yaşıyor ama insan içinde rahat dile getiremiyor. interntte buna yarıyor işte. bol keseden atmak tutmak. ne de olsa önümde bi monitör var. ha aslında demek istediğim şu. evet özgürlük yok belki ama önce özgürlük istiyorsanız karşınızdaki insanların inançlarıyla dalga geçmemeyi bilmelisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 aquila said: gidip allah yok desem kimse burdaki "müslümanlar" gibi havhav yapmaz, peki der işine bakar. Osuran_boğa said: gidip allah var desem kimse burdaki "dinsizler" gibi havhav yapmaz, peki der işine bakar. nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Mayhem said: birde annenize babanıza karşı bunu söyleyin, ateistliği onlara karşı savunun bakalım. önce dahi anlamındaki "de" ekinin ayrı yazıldığını öğren. ardından agnostizmi araştır. tüm bunları yaptıktan sonra görüşelim, hadi canım... öpt kib by. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Coder said: vaniLLe said: valla ben normalde herkesin inancina saygiliyimdir ama, ota boka cikisan, NE DIYON LAN SEN SAYGI DUY diyen klavye delüanlilari görünce, trollemeden duramiyorum. valla bu dinin sizin saygınıza ihtiyacı yok, üç kuruş etmez maneviyatınız sadece bunu yapmaya varıyor, internet kadarsınız, internette var olur internette ölürsünüz... hepiniz yaptığınızın ne olduğunu ailelerine anlatırken anlarsınız arkadaş güzel demiş, annene git "allah yok lan" ahahaaha diye anlatmaya çalış.. alacağın tepki hakettiğindir. internet kadarsak ne diye ÜZERIM SENI olum ayaklarina giriyorsun? takma o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Bazen bu adamlarla aynı şeye nasıl inanıyorum diye düşünmüyor değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Osuran_boğa said: babası müslüman olanın direk müslüman olmasından sonra ataist olanın direkt ataist olmasını da gördük kim daha zeki şimdi. ataist derken? atatürke tapmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 marifaritiko said: Mayhem said: birde annenize babanıza karşı bunu söyleyin, ateistliği onlara karşı savunun bakalım. önce dahi anlamındaki "de" ekinin ayrı yazıldığını öğren. ardından agnostizmi araştır. tüm bunları yaptıktan sonra görüşelim, hadi canım... öpt kib by. al işte çok bilmiş bi kerkenez :) bu jargonla prim yaptığını sanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 neyse ya iyi ki bi topik actik, millet din tartismasina/ kavgaya susamis resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nedra Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 inanç özgürlüğü devlete bağlı resmi kağıtlarlamı oluyo anlamadımki. İstiyosan içinden krem peynire tap istiyosan Allah'a istiyosanda paticike inan. bunu birine bildirmek yada "T.C duysun ben buna inanıyorum ve kayıtlarda var" demeklemi gerçek oluyo :). Annene gidip "allah yok" yada "allah var" dediğinde alacağın tepkiden ötürü fikrini değiştiriyosan, yada kötü bir tepki alacaksın diye demiyosan daha inandığın şeye kendi cesaretin yok demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 marifaritiko said: Mayhem said: birde annenize babanıza karşı bunu söyleyin, ateistliği onlara karşı savunun bakalım. önce dahi anlamındaki "de" ekinin ayrı yazıldığını öğren. ardından agnostizmi araştır. tüm bunları yaptıktan sonra görüşelim, hadi canım... öpt kib by. typo karşıtı ateist vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 düzeltiriz sorun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar