bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 ben de alıyorum şimdi, hanımın alerjisi var, her temizlediğinde geberiyor garibim, temizleme ben yaparım diyorum söz dinlemiyor. bunu alırsam çok rahatlar, süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 hayırlı olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Bunu kumu falan özel mi? Torbasını falan alabilecek bir yer var mı? Çiş işini nasıl hallediyoruz bir de? Malum topaklananlar yapışıyor, kristaller de topaklanmıyor sdf Alanlar bir review yazsın detaylı, kedi boku, çişi fotolu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Bunla ilgili bayağı olumsuz yorum varmış nette. Şimdi baktım da. Kedi ortaya değil de köşelere yaparsa düşmüyor torbaya diyorlar; bir de çişini köşelere, duvarlara falan sıçratınca direk zemine süzülüyormuş. Kumu fazla kullandığından ve parçalarının dayanıksız olduğundan şikayet edenler olmuş vs. Tam otomatik olanla beraber tam hayalimdeki alet ama çok QQ buldum, çok kısa sürede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 bir haftadır kullanıyorum alice ince kumunu kullanıyorum şuana kadar memnunum fakat kumu fazla koyunca aşağıdaki göze çok kum akıtıyor ziyan oluyor onun için limit çizgisini aşmamak gerek. köşeye işeyicilik benim kızımda yok ondan sorun yaşamadım, malzeme kalitesi ortanın üstü diyelim. yatmadan kolu çekip tertemiz olması çok süper bir şey çiş kazımaktan gına gelmişti beni rahatlattı açıkcası. içinden 2 tane çıkıyor bitince büyük boy çöp poşeti kesmek suretiyle kullanacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 kedi kumu ıslanınca topaklanır. ozellikle ince kum. hatta ithal kumlar camurlasıyor. bu yıkayınca nasıl kum eski haline geliyor yahu? kalın taneli mi kullanıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 bu alete uygun torbayi nereden buluyoruz ya kum koydugumuz bolme icin ben torbasiz kullanmaya basladim yine sidikleri kuremek zorunda kaliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 üst taraf için büyük siyah poşetler uyuyor. alt tarafına alice marka büzgülü poşet taktım. tamamen temizliğinin biraz zahmetli olması dışında sorun yaşamadım çok mutluyuz kızımla ben :D tavsiye ediyorum herkeslere tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 hangi büyük siyah poşet abi battal boy mu ne ondan aldım en büyüğü, yetmiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 ben marketten değilde toptan peçete kürdan ıvır zıvır satan yerlerden alıyorum şu kapıcıların kullandığından. ceset torbası gibi bir şey zaten kocaman, kalın bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar