Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne isterdiniz?

DoGMeaT

Öne çıkan mesajlar

hmm,bi silahlı,toplu,tüfekli bi topic açmak istedim,hayatınızda 1 savaş aracı(tank tüfek,top,kılıç vb vb)kullanmak isteseydiniz bu noolurdu?resim koyarak yada koymayarak yazalımmı?

(kahretsin resim koyamıyorum,olsun,aşşağıdaki sitede güzel resimler var onlara bakın :p)

http://www.achtungpanzer.com/pz4.htm#panther

benim favorim bu,panther-g,2.dünya savaşında bir alman yapımı,o zaman için süper bir tank,özel kabin ısıtması,hatta ileri modellerde kısıtlı nightvision özelliği,şimdiki süper teknoloji ürünü tanklar önünde dayanamaz ama bu makinenin içinde bulunmak isterdim.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup.
And when he gets to Heaven
To Saint Peter he will tell.
One more soldier reporting, Sir
I've served my time in Hell!

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 11 December 2003 21:29 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 11 December 2003 21:30 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 11 December 2003 21:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Savaş Uçağı Kullanmak isterdim.Şöle Boşaltacan mermileri beyinlere oh .[hline]these wounds won't seem to heal
this pain is just too real
there's just too much that time cannot erase

when you cried i'd wipe away all of your tears
when you'd scream i'd fight away all of your fears
and i've held your hand through all of these years
but you still have all of me
Sosyal ağlarda paylaş

biz suçlu insanlarız mesela absolut baba seri cinayetten hüküm giymişti af yasası sayesinde çıktı keza emaleth ablamız c4 uzmanıydı ama tövbe etti fedaykin dersen fazla söze gerek yok hür generalimiz en rütbelimiz toplu mezarcıdır kendisi
sen ne ayaksın dersen ben de polis-devlet-mafya üçgeninde takılan, çıktığımda "bu millet seninle gurru duyuyor" nidalarıyla karşılanan bir vatan evladıyım

en huzurlu anımız elimizin tetikte olduğu anımızdır,
en güzel gün barut kokusuyla uyandığımız gündür,
en güzel melodi patlayan toplar ve seken kurşunun sesi,
biz öldürömek için yürüyenleriz, biz azılı katilleriz...[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

Nereye, nereye? Şokoleti yemeye!

Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak
Sosyal ağlarda paylaş

Cacığa salatalık doğrar gibi adam keserim kıtır kıtır da bir damla vicdanım sızlamaz. İşte böylede kötü biriyim.
Mesela dağlarda yaşayan biri olsam ve güzel bir kız bir kapana yakalansa hemen kurtarıp evime götürür önce iyi davranıp sonra bodrum katımdaki sığınağa bir şekilde hapseder ve kıtır kıtır keserim acımaksızın ama birinizde çıkıp yapma demez çünkü bu kızzzz KIMdir?
heheh Valla edebiyat bile yaparım bu arada :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting

[Bu mesaj Absolut tarafından 12 December 2003 02:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...