DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 hmm,bi silahlı,toplu,tüfekli bi topic açmak istedim,hayatınızda 1 savaş aracı(tank tüfek,top,kılıç vb vb)kullanmak isteseydiniz bu noolurdu?resim koyarak yada koymayarak yazalımmı? (kahretsin resim koyamıyorum,olsun,aşşağıdaki sitede güzel resimler var onlara bakın :p) http://www.achtungpanzer.com/pz4.htm#panther benim favorim bu,panther-g,2.dünya savaşında bir alman yapımı,o zaman için süper bir tank,özel kabin ısıtması,hatta ileri modellerde kısıtlı nightvision özelliği,şimdiki süper teknoloji ürünü tanklar önünde dayanamaz ama bu makinenin içinde bulunmak isterdim.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 11 December 2003 21:29 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 11 December 2003 21:30 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 11 December 2003 21:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 piyade olmak isterdim yada agır bi bombardıman ucagı kullanmak isterdim[hline]Nanee nanee nanee nanee Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 B52 sürmek isterdim. [Bu mesaj Apache tarafından 11 December 2003 21:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Ya Konuyla alakasız ama Diablo İmzana bitiyorum abi hastasıyım o adamın :-)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 ben bi süzme mercimek alıyım bu sırada etli pide hazırla ha abim?[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 denızcı olmak ısterdım[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 olay bumudur budur, ah ahh sevigli panterim ve ben :-) ama tercihin nedir derseniz tabii ki Tiger[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.[ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 kullanıp kullanabileceğim en tehlikeli güçlü sinsi silaha zaten sahibim; akıl (vay be :P )[hline]a.k.a wicked Bonecrusher, 05 December 2003 10:22 tarihinde demiş ki: timberlake dansı yap tinerciler saldırcan sanır kaçarlar.. Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 top tüfek tank başlıkları çok moda bugünlerde :) bana mayın bulucu verin abi ben sizin önünüzü açarım siz dewam edersiniz hede marka tanklarınızla :lol:[hline]a.k.a "bay bomba" [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 11 December 2003 22:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 uctuk iyce.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 panther ve bolca mayın bulucu:D(mayın bulucuda neyse:D)[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 "dedektörü" dioruz halk arasında :)[hline]a.k.a wicked Bonecrusher, 05 December 2003 10:22 tarihinde demiş ki: timberlake dansı yap tinerciler saldırcan sanır kaçarlar.. Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 tööbe estafırıldak, bi de top gülle topikleri modası çıktı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Sevgili dogmeat neden panther? (Cem bey neden mizah der gibi oldu ama..)[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Zeytin dalı ve güvercin isterim.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 açıkçası tank yerine bunu kullanmayı tercih ederim savaş aracı olarak :)[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 gel abi uçan her türlü pırpır itina ile düşürülür :-D 88'lik toplarımızla bir vuruşta indiririz seni aşağıya [hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.[ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 katana tabiyki ne tankı topu, bi de lightsaber olursa mutlu olurum hani boyle vızzz beaauuzz gızzzuzzz sesleriylen :D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Savaş Uçağı Kullanmak isterdim.Şöle Boşaltacan mermileri beyinlere oh .[hline]these wounds won't seem to heal this pain is just too real there's just too much that time cannot erase when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Alem buysa, kralı benim :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Aslansııııınnnnn, kaplansııınnnnnnn :-P Harbiden de ne ses çıkarır o ateşlendiğinde big bara buuummm[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Arkadaşlar siz kendinizde misiniz? O aletlerin hepsi seni, beni, aileni, sevgilini, dostlarını öldürmek üzere yapılıyor.. Savunma amaçlı olarak kullanılmasına bir şey söylemiyorum ama duyduğunuz sempatiyi bi türlü anlayamıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 bi tane bundan kullanmak isterim pek hız yapmiyor ama haserelere falam tam çözüm[edit:resim][hline]Mors certa et hora certa[Bu mesaj OutTrader tarafından 12 December 2003 00:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 biz suçlu insanlarız mesela absolut baba seri cinayetten hüküm giymişti af yasası sayesinde çıktı keza emaleth ablamız c4 uzmanıydı ama tövbe etti fedaykin dersen fazla söze gerek yok hür generalimiz en rütbelimiz toplu mezarcıdır kendisi sen ne ayaksın dersen ben de polis-devlet-mafya üçgeninde takılan, çıktığımda "bu millet seninle gurru duyuyor" nidalarıyla karşılanan bir vatan evladıyım en huzurlu anımız elimizin tetikte olduğu anımızdır, en güzel gün barut kokusuyla uyandığımız gündür, en güzel melodi patlayan toplar ve seken kurşunun sesi, biz öldürömek için yürüyenleriz, biz azılı katilleriz...[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Nereye, nereye? Şokoleti yemeye! Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Cacığa salatalık doğrar gibi adam keserim kıtır kıtır da bir damla vicdanım sızlamaz. İşte böylede kötü biriyim. Mesela dağlarda yaşayan biri olsam ve güzel bir kız bir kapana yakalansa hemen kurtarıp evime götürür önce iyi davranıp sonra bodrum katımdaki sığınağa bir şekilde hapseder ve kıtır kıtır keserim acımaksızın ama birinizde çıkıp yapma demez çünkü bu kızzzz KIMdir? heheh Valla edebiyat bile yaparım bu arada :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting [Bu mesaj Absolut tarafından 12 December 2003 02:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar