Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 ahuaha sevisip sevisip camdan atmak
cerebralis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 yüzyllardır yazmadığım için çömezliğime denk geldi,başlığın altındaki geyikleri okumadan ciddi başlık sanıp gaaayet ciddi bişi yazmıştım ama yeri diilmiş=P güncel ondan kelli
dylanN Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 siz hala burdamısnız ? dağılın asdfg:D
dylanN Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 seni ilgilendirmez ederim yada etmem.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 yok ilgilendiriyor, eğitimimi bu konuda yapiyorum ve tezimin kirlenmesini istemem.
Cassiline Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Çirkin mankenler kendilerini intahar etmeli bence. "Manken" diye bakınca güzel bir şeyler görelim.
dylanN Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 oha demin kızın birinden aldıgım mesaj. işte şimdi intAhar ederim. MERHABA--SANA Bİ TEKLİFİM VAR.SEVGİLİMİ EVE ALDIM ÇILGINLAR GİBİ *******.MÜSAİTSEN VE KAMERAN VARSA BİZİ İZLERMİSİN.SEN SOYUNMA HATTA İÇİN RAHAT OLSUN DİYE YÜZÜNÜDE GÖSTERME-KAMERANI YÜZÜNDEN AŞAĞI GÖBEĞİNE DORU EĞERSİN BİZİ İZLERSİN BİZDE SENİN DEDİKLERİNİ YAPARAK İSTEDİĞİN POZİSYONLARDA *****. [email protected] EKLERSEN MSN DEYİZ.TEKLİF VAR ISRAR YOK.TEŞEKKÜRLER.QQQQQ vay be
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 caps var abi kesin doğrudur.heyecan artmış.
_anijav_ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 dylanN said: oha demin kızın birinden aldıgım mesaj. işte şimdi intAhar ederim. MERHABA--SANA Bİ TEKLİFİM VAR.SEVGİLİMİ EVE ALDIM ÇILGINLAR GİBİ *******.MÜSAİTSEN VE KAMERAN VARSA BİZİ İZLERMİSİN.SEN SOYUNMA HATTA İÇİN RAHAT OLSUN DİYE YÜZÜNÜDE GÖSTERME-KAMERANI YÜZÜNDEN AŞAĞI GÖBEĞİNE DORU EĞERSİN BİZİ İZLERSİN BİZDE SENİN DEDİKLERİNİ YAPARAK İSTEDİĞİN POZİSYONLARDA *****. [email protected] EKLERSEN MSN DEYİZ.TEKLİF VAR ISRAR YOK.TEŞEKKÜRLER.QQQQQ vay beyapsana ilginç bir tecrübe olur
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 vay be ne kadar vakit olmuş bizden sen çıkalı. 3 ay diyor. vay arkadaş ya iyi vakit geçmiş maşallah.
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 kulis cok salak bi kelime bence. kulis. kulis. evet. cok salak bi kelime.
Red Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 gençler cep telefonunuz yada msnniniz yok mu ?
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 dylanN said: B)-(:D(tu)(td)(:P) bunlar telefonda yapılmıyo ya o yüzden burdayız.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 0ne said: dylanN said: yeter ya. sen gel aynı kulisi paylaş gunun 8 saatinin her dksını gecir o kalksın atlasın! garip garip şeyler oluyor kulste artık . hortladı sanki garip davranışları var mı, yada bi mektup mesaj falan, öyle durduk yere gidip intihar mı ediyolar. AHAHAHAHHA ABİ
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 açıklıyorum dylann ekmeğin fake i evet
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 fede said: eski sevgili topiği mi bu biz evlendik :S yuh fede
Öne çıkan mesajlar