disasterrr Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Bilgisayarım p3 450 196mb ram 80gb hd durup dururken kendine reset atıyor. acaba sıcaklıktanmı kaynaklanıyor. bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi acaba? şimdiden saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disasterrr Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 tsk edrım baska bı seyden olma ıhtımalı varmı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ram olabilir belki. yerine oturmuş mu bi bak. gariptir genelde sorun ordadır. =P[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 sen bir bilgisayarın arkadaki kablosunu kontrol et eski bilgisayarımda ablam kabloyu adam gibi takmadığı için habire restart atıyodu makine :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disasterrr Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 :)) çok saolun hepsine bir bir baktım ama sorun hala var.. sıcaktan olma ihtimali yüksek . umarım başka bişey değildir. başka yorumları bekliyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: Dextra, 15 Ağustos 2004 03:27 tarihinde demiş ki: ram olabilir belki. yerine oturmuş mu bi bak. gariptir genelde sorun ordadır. =P yerine oturmamış bir ram yanar, anakartı da yakabilitesi vardır...[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disasterrr Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 yerine oturmasa 1.si açılışta ses çıkar, 2.si 10 gündür 24saat boyunca açık pc... başka yorumları bekliyorummm.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disasterrr Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 yorumlar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 çok çok büyük ihtimal ile fan ve ısınma sorunudur. başıma 10 kere geldiyse 9'u aynı sebeptendi. - fanların düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol et. tozunu al (kuvvetlice üfle ve sil) ve elinle şöyle iyice bir döndür (hem cpu hem ekran kartı için). - kasaya güneş vuruyosa kesinlikle engelle. - kasanın arkasını (havayı dışarı boşalttığı kısmı) duvara ya da başka bir hava akışını engelleyecek cisme yanaştırma - kasanın kapaklarını açarak çalıştırmayı dene, hatta abartıp yanına vantilatör falan koy çalıştır sorun düzelmese bile reset süresi gecikiyorsa sorunu buldun demektir. fanı ya da heatsink'i değiştirmek çözüm olabilir, ya da özel sıvılardan sürülüyor anlayan birine gösterirsin bu durumda. aklıma gelen başka bir ihtimal de güç kaynağının yetersiz kalması. voltajı çok küçük bir değerde arttırman sorunu çözebilir, bu işlem BIOS'tan yapılıyor ama hangi değeri ne miktar arttırman gerektiğini bilmeden kurcalama derim. ben yapmıştım ve işe yaramıştı ama unuttum nasıl yapıldığını. bir bilen varsa söyler. son zamanda yeni bir parça taktıysan (upgrade falan hesabı) muhtemeldir bu sorun. sonuçta yeni kartlar/parçalar eski bilgisayarlara göre daha fazla enerji emiyor, eski kasaya takınca da sıkıntı yaratabiliyor.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" [Bu mesaj Mirage tarafından 15 Ağustos 2004 12:37 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Mirage tarafından 15 Ağustos 2004 12:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 aklima baska birsey gelmedi..aha geldi:Dfanin bozulduysa yine sicakliktan dolayi restart atabilir..bunun disinda eger bu restart olayi baslayali 1-2 gun olduysa power supllydaki ana fanin da bozulma ihtimali olabilir..o zaman biraz daha acik tutarsan bilgisayarin yanar:D[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki: Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar Bu mesaja cevap asagidadir Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki: anneannenler,teyzenler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 benden once davranmis:)[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki: Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar Bu mesaja cevap asagidadir Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki: anneannenler,teyzenler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarKGaMeR Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 bn voltaj dusmesi diyebilirim ..[signature][hline]Beşiktaşsın Sen Bizim Canımız, Siyahla Beyaz Akan Kanımız, Seviyoruz Seni Canı Gonulden, Beşiktaşsınsen Bizim Canımız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 bak bu da olabilir..zaten bence en iyisi ups almak..aldigimdan beri (nazar degmesin) bilgisayara hicbiseycik olmadi..ondan once 1 yil icinde overclocksuz bi ankart bir power supply bir de ekran akrti yakmistim..allahtan hepsinin garatisi vardi..[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki: Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar Bu mesaja cevap asagidadir Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki: anneannenler,teyzenler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disasterrr Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 evet 2 hafta önce 80gb hdd aldım. ama neden kaldıramasınki? sonuçta çok eski bi makine deil. p3 450. şu bios performans ayarlarından anlayan biri varmı? yapıversin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 abi nasi eski degil dersin p3 450ye?:) ayrica hard disk ile olayin yakindan uzaktan alakasi yok[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki: Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar Bu mesaja cevap asagidadir Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki: anneannenler,teyzenler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disasterrr Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 bilmem bana fazla eski gelmiyo :D bios ayarını bilen varmı? ayrıca 5dk önce power supply , işlemci ve boardu komple temizledim. bakalım şimdi nasıl olucak.. [Bu mesaj disasterrr tarafından 15 Ağustos 2004 14:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 hdd ile alakası olabilir de olmayabilir de. hatta sorun onu taktıktan sonra oluştuysa muhtemelen odur. sonuçta parçaların güç ihtiyaçları değişiyor. eskiden gerçek 300w kasalar lükstü, gereksizdi. şimdi ise 300w dan aşağısı kurtarmıyor bile.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar