abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 sdgsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 bu tip topiclerde eskiden sanki sırf bu konuyu tartışmak için foruma üye olmuş elemanlar bir anda ortaya çıkar, tek başına kendisini trollüyen kişilere meydan okur, çeşitli linkler ile iddiasını desteklemeye çalışırdı. aaah ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 bu hesaba göre allah var mı yok mu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 bana göre yok. sana göre olabilir. onlara göre kesin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Sparkcaster said: abvblizzard said: yan sanayi topic açmayın len! len mi, soğudum senden ekmek seviyeli birer armuta ne dersin ,) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 olm nil sokakta kalmasın açın açabildiğiniz kadar da ortalık toplansın arada kaybolsun, yoksa çok gün gibi açıkta parlayacak... çok sığ insanlarsınız siz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Dostum boy veriyim derken boğulma ama =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Frantic said: ahahah bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 insan yüzlü değil, insan götlüymüş. bide "ekmek verdim yiyo" nedir yaa ahahah. türk insanındaki yaşayan her canlıya ekmek verme isteğine her zaman saygı duymuşumdur zaten. burdan da anlıyoruz ki; alf'i, gollum'u vb biliumum fantastik yaratıkları falan bulsak eskaza, direkt ekmek vericez, yedircez. öyle bi milletiz yani, ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 aaabiiii said: Kız çocuğu olmadığı için örümceğe 'Hatice' ismini verdiklerini belirten.. BU NE LAAAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 mehehe (hazır konusu burayken sdf) http://imgs.xkcd.com/comics/atheists.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar