Tron Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 oyun oynamayı seven fakat kültürüne çok hakim biri değilim :) yarın elime ulaşıcak yeni bir bilgisayar sipariş ettim. Haliyle yanında güzel bir oyun da iyi gider. PC için gta 4 ün çıktığını duymuştum. d&r'ın sitesine baktım. Ellerinde gta liberty city diye ek paket olduğunu gördüm. Ya da bu liberty city ek paket değil de gta4' ün kendisi olduğu anlamına mı geliyor size sorayım dedim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pijo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 "GTA 4" gerekmiyor "Episodes from LC" için ama GTA 4'ten başlamanı öneririm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 pijo +1 gta4 daha önce çıkan oyun. episodes ise gta4 senaryosu üzerine inşaa edilmiş ama gta4 exp pack şeklinde olmadığı için tek başına kurulup oynanabilen "standalone" bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 açıklamalar için saolun. Sanırım gta4 tedavülden kalmış. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pijo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Steam'de GTA4, 30$, GTA serisi, 50$ :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 GTAIV Steam'de satılmıyo ya. Ya da en azından Türkiye'de satılmıyo. Çünkü bi yerden oyunun store'daki direkt linkini buldum, sayfaya girince "this game is not available in your region" tarzı bi şey diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar