Resh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Herkese slm Ya bu ara herkes crush crush demeye basladi benimde kafama takildi Merc üm slash suan da vede elimde Slash malice var... acaba Crush cidden slash a göre cok daha iyi mi ??? vede artileri slash tan crush a nasil ceviririz ???[signature][hline]Hexa Hallowen-Mercenary[Exc] Quantum İceCream-Wizzy[Exc] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 benim bildiğim Slash daha iyi yani ben lvl 15 e kadar kastım kimse gelip crush thrust kas fln demedi slash e aban dediler hep slash git istersen :)[signature][hline]-hebele hebe hebe? hebee bebehebehebe.. hebe be be? -bee beee behebehebee. hee hassie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 arti ler çevrilmio bildiim kadariyla ve bi artiyi bi charda bi kez aktif edersen bi daa edemiosun. yani bunlarin hiçbirini denemedim de arti aktive ederken npc lerin söledikleri böleydi sanirim crush in no prereq stun style i var baska bi artisi varmi bilmiorum da exc / alb de önüne gelen ogre- crush merc açmaya baslamisti. ama slash iidir[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Battler/Malice kullaniyorsan ve 1.69'dan once activate ettiysen Blunt respecleyebilirsin (levellari sifirlaniyor), onun disindakileri degistirme sansin yok.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 shield crush tank abarti guclu olurmus gibime geliyor..zira hib de block/parry agirlikli birsuru stun style vardi[signature][hline]Ranger(Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Duyduguma göre mesela ben malice aktive ettim vede slash type sectim crush a cevirmrilmiyo fakat yeni bi malice alip crush secebiliyormusum... öle dediler sordugum bi kac arkadas.. zaten mantikli olanda bu ben slash tan crush a respectlediyimde arti kullanamicakmiyim lol :P[signature][hline]Hexa Hallowen-Mercenary[Exc] Quantum İceCream-Wizzy[Exc] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Malice ve Battler'da boyle bir ayricaligin olmasinin sebebi respeclediginde gidip degistirmen degil, activate ederken diyor bunun geri donusu yok diye. 1.69'da Malice ve Battler'in crush versiyonlari eklendi, onun icin 1.68 ve oncesinde activate edenler crush istiyorlarsa gidip respecleyebiliyorlar. Her artifactta yok boyle birsey. (Umarim yanlis biliyorumdur tabii, rangerimda croc tooth ve traitor blade activate edip pierce respeclemek halen icime oturmus durumda :p)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 yeni bir malice alabiliyosun ama aktive edemiyosun ki?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Söle bisey daha duydum :=) ne kadar dogru gene bilmiyorum bi arti. 0 Durability ve 70 con un altina düstüyünde ayni artiden active edebiliyormussunuz... eskisi vede yeni cikardiginiz ilgili Scholara veriliyormus...[signature][hline]Hexa Hallowen-Mercenary[Exc] Quantum İceCream-Wizzy[Exc] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar