Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Slash / Crush

Resh

Öne çıkan mesajlar

Herkese slm Ya bu ara herkes crush crush demeye basladi benimde kafama takildi Merc üm slash suan da vede elimde Slash malice var... acaba Crush cidden slash a göre cok daha iyi mi ??? vede artileri slash tan crush a nasil ceviririz ???[signature][hline]Hexa Hallowen-Mercenary[Exc]
Quantum İceCream-Wizzy[Exc]
Sosyal ağlarda paylaş

arti ler çevrilmio bildiim kadariyla ve bi artiyi bi charda bi kez aktif edersen bi daa edemiosun.
yani bunlarin hiçbirini denemedim de arti aktive ederken npc lerin söledikleri böleydi sanirim
crush in no prereq stun style i var baska bi artisi varmi bilmiorum da exc / alb de önüne gelen ogre- crush merc açmaya baslamisti. ama slash iidir[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb
Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary
Sosyal ağlarda paylaş

Duyduguma göre mesela ben malice aktive ettim vede slash type sectim crush a cevirmrilmiyo fakat yeni bi malice alip crush secebiliyormusum... öle dediler sordugum bi kac arkadas.. zaten mantikli olanda bu ben slash tan crush a respectlediyimde arti kullanamicakmiyim lol :P[signature][hline]Hexa Hallowen-Mercenary[Exc]
Sosyal ağlarda paylaş

Malice ve Battler'da boyle bir ayricaligin olmasinin sebebi respeclediginde gidip degistirmen degil, activate ederken diyor bunun geri donusu yok diye. 1.69'da Malice ve Battler'in crush versiyonlari eklendi, onun icin 1.68 ve oncesinde activate edenler crush istiyorlarsa gidip respecleyebiliyorlar. Her artifactta yok boyle birsey.

(Umarim yanlis biliyorumdur tabii, rangerimda croc tooth ve traitor blade activate edip pierce respeclemek halen icime oturmus durumda :p)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Söle bisey daha duydum :=) ne kadar dogru gene bilmiyorum bi arti. 0 Durability ve 70 con un altina düstüyünde ayni artiden active edebiliyormussunuz... eskisi vede yeni cikardiginiz ilgili Scholara veriliyormus...[signature][hline]Hexa Hallowen-Mercenary[Exc]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...