Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Ekran görüntüleri (42 adet)

Norak

Öne çıkan mesajlar

binekler ve pvp savaşları üstüne official resimler:

http://www.blizzard.com/wow/ScreenShot.aspx?ImageIndex=42&Set=63
ama elbise ve zırhlar çok güzel cidden üstüne basmadan geçemeyeceğim yani, diğer bütün oyunlardan farklı gözüküyor resmen, süfer olmuş :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

Yanliz adamlar Duratar'ın kapilarina dayanmis.

Zirhli taurenler muhtesem gozukuyo.

Cuceler inanilmaz tatli gozukuyolar.

yerlederdeki cesetler yigilislari hersey cok guzel insan burda savas olmus diyo.

http://www.blizzard.com/wow/ScreenShot.aspx?ImageIndex=16&Set=63 bu screeen shotr inanilmaz

bina kaplamalari biraz sorunlu geldi bana aslinda sadece deri kapli binalar biraz daha yumusak olmalari gerekirdi.

http://www.blizzard.com/wow/ScreenShot.aspx?ImageIndex=10&Set=63 Bu ss muhtesem bi tauren ve ayaginin aldindan kosan bi velet cooook guzel bi poz olmus bu

Etrafta suruyle gnome var neden merak ettim.

Bide savasin ortasinda durup poz verenler cok komik olmus

Cuce sayisini az buldum guzel guzel iyi olmus.

[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce

[Bu mesaj Cuce tarafından 05 Ağustos 2004 18:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

acaba bu karakterlerin üstündeki isimler hep mi kalıyor? yoksa uo'daki gibi belli bir süre sonra gidiyor mu?

ben uo'daki gibi istiyorum ya, allnames falan iyiydi. kapatılıyordur inşallah yoksa uyuz olcam iyice zaten çıkmıyo, hrr..[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Sosyal ağlarda paylaş

adam oyun çıkmadan kafayı isimlere taktı
yeterki çıksında öyle oynayalım be :P

zaten adamlara tıklayınca ne halt olduğu felan yazıyodu leveli felan galiba
öylemiydi yoksa benmi yanlış biliyom[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
[i]*BonePART fistiklari yer *
Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu
Sosyal ağlarda paylaş

Gayet beklediğim gibi, mekanın genişliğinde playerlar fotomontaj gibi duruyor.

Zaten son gameplay trailer'ı izleyince dinazor'un saçma animasyonundan iğrenmişdim, hala da aynı. Blizzard bir değişiklik yapıp son anda kurtarmazsa, hala uo'nun üstüne çıkabilecek bir oyun çıkmamış olacak.[signature][hline]Follow me, and i will give you your heart's desire.
Worship me, and i will make you a god.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lestat, 08 Ağustos 2004 00:07 tarihinde demiş ki:
Gayet beklediğim gibi, mekanın genişliğinde playerlar fotomontaj gibi duruyor.

Zaten son gameplay trailer'ı izleyince dinazor'un saçma animasyonundan iğrenmişdim, hala da aynı. Blizzard bir değişiklik yapıp son anda kurtarmazsa, hala uo'nun üstüne çıkabilecek bir oyun çıkmamış olacak.

O beta olduğu için öyle. şimdi betada 100 kişi varsa oyun çıkınca 10000 kişi olucak bakalım o zaman bunu diyebilecek misin.

Vede uo ile herhangi bir mmorpg'yi karşılaştırdığın içinde biraz gülüyorum. o sözünü biraz aç bence çok havada (ve boş) kalıyor.[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...