Norak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 binekler ve pvp savaşları üstüne official resimler: http://www.blizzard.com/wow/ScreenShot.aspx?ImageIndex=42&Set=63 ama elbise ve zırhlar çok güzel cidden üstüne basmadan geçemeyeceğim yani, diğer bütün oyunlardan farklı gözüküyor resmen, süfer olmuş :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Diakkat ederseniz ekran görüntüleri mükemmel dolayısıyla aşmıııııış bi makinede bu sonuç çıkıyo,sanırım bundan biraz kısarsak bizim nasıl oynayacağımızı aşşağı yukarı anlamış oluruz.[signature][hline]See Saw Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 hala açıklanmadı be böhüeeee bari şu 100lerce başvuru yapanları elesinler o kadar kasarak seçiolar testerları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 heç bende aynı fikirdeyim ama bu adamlar eleme için beklemiyolar sanırım, başka bi .okluk çıkmaz inşallah bunun altından. 100 dene başvuran adama gidipde 2-3 account çıkarsa o .... de ebay'da onnarı satarsa ben bu blizzard amcayı neyleyim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 pffcıksada rahtlasak..[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 keciler super[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Yanliz adamlar Duratar'ın kapilarina dayanmis. Zirhli taurenler muhtesem gozukuyo. Cuceler inanilmaz tatli gozukuyolar. yerlederdeki cesetler yigilislari hersey cok guzel insan burda savas olmus diyo. http://www.blizzard.com/wow/ScreenShot.aspx?ImageIndex=16&Set=63 bu screeen shotr inanilmaz bina kaplamalari biraz sorunlu geldi bana aslinda sadece deri kapli binalar biraz daha yumusak olmalari gerekirdi. http://www.blizzard.com/wow/ScreenShot.aspx?ImageIndex=10&Set=63 Bu ss muhtesem bi tauren ve ayaginin aldindan kosan bi velet cooook guzel bi poz olmus bu Etrafta suruyle gnome var neden merak ettim. Bide savasin ortasinda durup poz verenler cok komik olmus Cuce sayisini az buldum guzel guzel iyi olmus. [signature][hline]Cuce iste bildigin cuce [Bu mesaj Cuce tarafından 05 Ağustos 2004 18:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 oha yalnız bu screenshotlar bariz aşmış eskilere oranla. grafikler bariz güzel bunlarda yani benim gözüme mi böle gözüktü yoksa herkes için geçerli mi bu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Herkes için geçerli.[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 off cnm nasıl çekti varya ÇIKARIN LAN ŞU OYUNU diye bağırasım geliyo ^^[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 said: kermit_frog, 07 Ağustos 2004 11:15 tarihinde demiş ki: off cnm nasıl çekti varya ÇIKARIN LAN ŞU OYUNU diye bağırasım geliyo ^^ bu da herkes için geçerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 acaba bu karakterlerin üstündeki isimler hep mi kalıyor? yoksa uo'daki gibi belli bir süre sonra gidiyor mu? ben uo'daki gibi istiyorum ya, allnames falan iyiydi. kapatılıyordur inşallah yoksa uyuz olcam iyice zaten çıkmıyo, hrr..[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 options'tan kapatılıyordur istenirse....[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 adam oyun çıkmadan kafayı isimlere taktı yeterki çıksında öyle oynayalım be :P zaten adamlara tıklayınca ne halt olduğu felan yazıyodu leveli felan galiba öylemiydi yoksa benmi yanlış biliyom[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 said: Cuce, 05 Ağustos 2004 18:07 tarihinde demiş ki: http://www.blizzard.com/wow/ScreenShot.aspx?ImageIndex=10&Set=63 Bu ss muhtesem bi tauren ve ayaginin aldindan kosan bi velet cooook guzel bi poz olmus buO veleti warlocklar çıkarıo, öle bi resim olmuş ki sanki Tauren'i donduran o bücür gibi olmuş :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 bence tauren donmamis orda ya alttan gecene vurucak ama tauren abimiz kaldirana silahi kadar velet gecmis bile.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lestat Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Gayet beklediğim gibi, mekanın genişliğinde playerlar fotomontaj gibi duruyor. Zaten son gameplay trailer'ı izleyince dinazor'un saçma animasyonundan iğrenmişdim, hala da aynı. Blizzard bir değişiklik yapıp son anda kurtarmazsa, hala uo'nun üstüne çıkabilecek bir oyun çıkmamış olacak.[signature][hline]Follow me, and i will give you your heart's desire. Worship me, and i will make you a god. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 hayatımız screenshot oldu yeter be ! gösteriyorlar ama vermiyorlar. yeter ulan ! :)[signature][hline]stick me with pins peel away my skin pluck out my eyes i can't stand to see you die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 said: Lestat, 08 Ağustos 2004 00:07 tarihinde demiş ki: hala uo'nun üstüne çıkabilecek bir oyun çıkmamış olacak. Hala UO'nun üstüne çıkmayan oyun mu kaldı?[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 ne uo i ya ole bir oyun mu var? bu arada ss lar gercekten cok guzel hayran kaldim bittim iptal oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 said: arcane, 08 Ağustos 2004 00:18 tarihinde demiş ki: hayatımız screenshot oldu yeter be ! gösteriyorlar ama vermiyorlar. yeter ulan ! :) aynen katiliyorum[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 said: Lestat, 08 Ağustos 2004 00:07 tarihinde demiş ki: Gayet beklediğim gibi, mekanın genişliğinde playerlar fotomontaj gibi duruyor. Zaten son gameplay trailer'ı izleyince dinazor'un saçma animasyonundan iğrenmişdim, hala da aynı. Blizzard bir değişiklik yapıp son anda kurtarmazsa, hala uo'nun üstüne çıkabilecek bir oyun çıkmamış olacak. O beta olduğu için öyle. şimdi betada 100 kişi varsa oyun çıkınca 10000 kişi olucak bakalım o zaman bunu diyebilecek misin. Vede uo ile herhangi bir mmorpg'yi karşılaştırdığın içinde biraz gülüyorum. o sözünü biraz aç bence çok havada (ve boş) kalıyor.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 hayatımızda bence uo dan sonra en uzun süre oynıycağımız bi oyun olcak[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: kermit_frog, 08 Ağustos 2004 20:28 tarihinde demiş ki: hayatımızda bence uo dan sonra en uzun süre oynıycağımız bi oyun olcak Starcraft.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 dolaşırkene bi resim daha buldum, biraz aşmş kendisi :) tıkla[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar