Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sc2'yi nereden almalı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
almaya karar verdim fakat nerden almalıyım bilemiyorum. gidip mediamarkttan parası neyse basıp direk almalı mı, internetten yabani sitelerden sipariş mi vermeli?

bi kere şeyi merak ediyorum, türkiyede satılan kopyalarla yabani sitelerden alacağım kopyalar arasında kutu farkı var mı? yine aralın klasik götüboklu dvd kutusuna konmuş hali mi buradaki?

kısacası önerilere ihtiyacım var. collectors edition almam diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
CE istemiyorsan bnet hesabına girip oradan indiriyorsun. ben şahsen öyle yapmayı düşünüyorum.

"kol kırılır yen içinde kalır" diye düşünen birisi olsam, 3-5 bakmam aral'dan alırdım; ama gelen istihbarata göre aral hak etmemiş o karı. al blizzden gitsin.
Mesaj tarihi:
digital download yapmam ya sc2 'yi. sendit.com 'dan hesapladım şimdi de, 83 liraya falan denk geliyor. kargo margo desen 90 olur o. başka hangi siteler var böyle güvenilir?
Mesaj tarihi:
ya sadece kitapçık olsun farketmez de kutunun şekli direk dvd kutusu olmasın abi. eskiden ne güzel önce karton bi kutu açardıkta içinden dvd kutusu çıkardı falan. öyle isterim ben.

zorla collectors aldırtçaklar.
Mesaj tarihi:
CE'de tek ilgimi çeken dogtag şeklinde USB bellek. onun kalitesi ne durumda? dışarıdan bakınca gerçekten dograg gibi görünüyor mu? hatta daha iyisi şöyle yüksek çözünürlükte bir resmini atsanıza.
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

kaç gb o bellek peki? hani gösterişinin yanında işlevi de var mı sasdf

starcraft+brood war koymak için verdikleri için yeterince işlevsel.
Mesaj tarihi:
Hocam internetten alacaksan shopto (86tl oluyodu sanırım) veya sadece activation key satan yerler var 86'ya falan geliyo onlar da ama sakın blizzarddan alma 60Euro=120tl...Marketten alacagım diyorsan Bimeks'ten al,fiyatı 118tl oluyo.Vatan computer'da 125 diğer yerlerde 140
Mesaj tarihi:
ebayde dogtag usb yi 30$ civarında satıolar, oralara da bakabilirsin eğer sadece dogtag ariosan.

ben shopto ya da senditten anca 1 ayda gönderirler die almak istemiorum. bide kayboldu kaybolmadı stresi olcak fln. büyük ihtimal sadece cdkey satan siteden 85 liraya filan alıcam.
Mesaj tarihi:
selamlar,

ucuza cdkey almak isteyen arkadaşlar için biraz önce alışveriş yaptığım siteyi önerebilirim. 78liraya sc2 cdkeyi aldım yaklaşık yarım saat içinde gönderdiler. aktive ettim bende hemen.

Yalnız 15dakkada cdkey gönderilir diye reklam yapıolar ana sayfada yarım saatte gelen giden olmayınca live supportta bağlandım site sayfasından.
ordaki kişi ile görüşünce bana additional verification ile ilgili yeni bi mail daha geldi telefonumu verdim. kız bikaç denemeden sonra telefon edebildi isim, mail , adresi sorduktan sonra key gönderildimiştir dedi ve direk key geldi.

ilk alışveriş olduğu için biraz kastırıyorlar sanırım.
Mesaj tarihi:
collectors alcam ya karar verdim. fakat senditte collectorsu sadece ingiltereye yolluyorlarmış. shopto'ya bakıyorum şimdi ama şu an kullandığım bilgisayar o kadar ağırki hiçbişey göremiyorum sdfg yolluyorlar mı shopto'dan? buradan alıp arala para kazandırmak istemiyorum nalet pislik laik ateist aczmendi müsveddeleri
  • Yeni Oluştur...