Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 almaya karar verdim fakat nerden almalıyım bilemiyorum. gidip mediamarkttan parası neyse basıp direk almalı mı, internetten yabani sitelerden sipariş mi vermeli? bi kere şeyi merak ediyorum, türkiyede satılan kopyalarla yabani sitelerden alacağım kopyalar arasında kutu farkı var mı? yine aralın klasik götüboklu dvd kutusuna konmuş hali mi buradaki? kısacası önerilere ihtiyacım var. collectors edition almam diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ce ellenmemiş olarak satıyolarmış, normale türkçe kitapçık basmışlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 CE istemiyorsan bnet hesabına girip oradan indiriyorsun. ben şahsen öyle yapmayı düşünüyorum. "kol kırılır yen içinde kalır" diye düşünen birisi olsam, 3-5 bakmam aral'dan alırdım; ama gelen istihbarata göre aral hak etmemiş o karı. al blizzden gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 yeni konu açtığın iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 digital download yapmam ya sc2 'yi. sendit.com 'dan hesapladım şimdi de, 83 liraya falan denk geliyor. kargo margo desen 90 olur o. başka hangi siteler var böyle güvenilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 shopto var bide insanlar ordan aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 normal kutuda ne var? sadece kitapçık mı? zaten dandik dvd kutusunda türkiyedekiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ya sadece kitapçık olsun farketmez de kutunun şekli direk dvd kutusu olmasın abi. eskiden ne güzel önce karton bi kutu açardıkta içinden dvd kutusu çıkardı falan. öyle isterim ben. zorla collectors aldırtçaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ce baya iyi, baya da ağırdı kutusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 CE'nin en bomba kısmı artbook sonra kutusnun kendisi. ağır falan vidaları abartmalı afilli baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 CE'de tek ilgimi çeken dogtag şeklinde USB bellek. onun kalitesi ne durumda? dışarıdan bakınca gerçekten dograg gibi görünüyor mu? hatta daha iyisi şöyle yüksek çözünürlükte bir resmini atsanıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 güzel duruyo baya ya. ağır böle dısıaşınmış metal gibi falan güzel yani işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 kaç gb o bellek peki? hani gösterişinin yanında işlevi de var mı sasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 2gb ya az baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 koca blizzard flash bellekten tasarruf etmiş olaya bak pehey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Xenocide said: kaç gb o bellek peki? hani gösterişinin yanında işlevi de var mı sasdf starcraft+brood war koymak için verdikleri için yeterince işlevsel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pharaoh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Hocam internetten alacaksan shopto (86tl oluyodu sanırım) veya sadece activation key satan yerler var 86'ya falan geliyo onlar da ama sakın blizzarddan alma 60Euro=120tl...Marketten alacagım diyorsan Bimeks'ten al,fiyatı 118tl oluyo.Vatan computer'da 125 diğer yerlerde 140 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 dog tag çok güzel olmuş. hele takınca parlıyor ya süper gözüküyor. okula boynuma takıp gittim valla dsfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ebayde dogtag usb yi 30$ civarında satıolar, oralara da bakabilirsin eğer sadece dogtag ariosan. ben shopto ya da senditten anca 1 ayda gönderirler die almak istemiorum. bide kayboldu kaybolmadı stresi olcak fln. büyük ihtimal sadece cdkey satan siteden 85 liraya filan alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 selamlar, ucuza cdkey almak isteyen arkadaşlar için biraz önce alışveriş yaptığım siteyi önerebilirim. 78liraya sc2 cdkeyi aldım yaklaşık yarım saat içinde gönderdiler. aktive ettim bende hemen. Yalnız 15dakkada cdkey gönderilir diye reklam yapıolar ana sayfada yarım saatte gelen giden olmayınca live supportta bağlandım site sayfasından. ordaki kişi ile görüşünce bana additional verification ile ilgili yeni bi mail daha geldi telefonumu verdim. kız bikaç denemeden sonra telefon edebildi isim, mail , adresi sorduktan sonra key gönderildimiştir dedi ve direk key geldi. ilk alışveriş olduğu için biraz kastırıyorlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 collectors alcam ya karar verdim. fakat senditte collectorsu sadece ingiltereye yolluyorlarmış. shopto'ya bakıyorum şimdi ama şu an kullandığım bilgisayar o kadar ağırki hiçbişey göremiyorum sdfg yolluyorlar mı shopto'dan? buradan alıp arala para kazandırmak istemiyorum nalet pislik laik ateist aczmendi müsveddeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 gittigidiyordan 85 e aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 oğlum bitirmişsiniz ce'leri ahahah dün fıldır fıldır gezdim bütün normal versiyonlar duruyor, ce'lerden eser yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar