Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sc2'yi nereden almalı?

Xenocide

Öne çıkan mesajlar

almaya karar verdim fakat nerden almalıyım bilemiyorum. gidip mediamarkttan parası neyse basıp direk almalı mı, internetten yabani sitelerden sipariş mi vermeli?

bi kere şeyi merak ediyorum, türkiyede satılan kopyalarla yabani sitelerden alacağım kopyalar arasında kutu farkı var mı? yine aralın klasik götüboklu dvd kutusuna konmuş hali mi buradaki?

kısacası önerilere ihtiyacım var. collectors edition almam diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

selamlar,

ucuza cdkey almak isteyen arkadaşlar için biraz önce alışveriş yaptığım siteyi önerebilirim. 78liraya sc2 cdkeyi aldım yaklaşık yarım saat içinde gönderdiler. aktive ettim bende hemen.

Yalnız 15dakkada cdkey gönderilir diye reklam yapıolar ana sayfada yarım saatte gelen giden olmayınca live supportta bağlandım site sayfasından.
ordaki kişi ile görüşünce bana additional verification ile ilgili yeni bi mail daha geldi telefonumu verdim. kız bikaç denemeden sonra telefon edebildi isim, mail , adresi sorduktan sonra key gönderildimiştir dedi ve direk key geldi.

ilk alışveriş olduğu için biraz kastırıyorlar sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

collectors alcam ya karar verdim. fakat senditte collectorsu sadece ingiltereye yolluyorlarmış. shopto'ya bakıyorum şimdi ama şu an kullandığım bilgisayar o kadar ağırki hiçbişey göremiyorum sdfg yolluyorlar mı shopto'dan? buradan alıp arala para kazandırmak istemiyorum nalet pislik laik ateist aczmendi müsveddeleri
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...