abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 var mı 2v2 atmak isteyen kalitesiz oyuncu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 hala hep karşı taraf favored arkadaş, çıldırcam daha 1 kere mi gelmez, uçarım böyle sisteme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 banada foverit diyor ama aliyorum ara sira (2vs2) icin konusuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 oyunum sonunda geldi single da biraz oyuna alışayım battleda 1v1 falan atıcak benim gibi ağır noobu fazla ezmicekler oyun sever arkadaşlar arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 ben de kavuştum sonunda oyuna, campaign'i bitirip atlamayı düşünüyorum multiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Bnet bilgilerinizi verirseniz yeni baslayan bir cok kisi var kesin beraber kasabileceginiz birileri cikar. burdan http://forum.paticik.com/read.php?39,5003776 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 bu arada gamersloot da falan dolar bazinda satildigindan ve su anda dolar da inanilmaz dusuk oldugundan, cok ucuza oyunu edinebiliyorsunuz 85 tl falan gibi paralara, bilginiz olsun.. ben dolar yukselmeden edineyim didim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 beni spec olarak alıcak oyunu bilen herifler arıyorum bakarak öğrenecem karar verdim aiye eziliyorum ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Abi evet, onun için ayrı topic açmayalım da mesela şöyle oyuna yeni başlayanlar için bir specli organizasyon olsa. Mesela işte tunca cuce huun falan kapışırken spec alsanız arada biz de bakıp 1-2 bişey öğrensek. Önce insan olun ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Ben AI'a ezilmiyorum ama yanlış anlaşılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 bi hafta gökçende kalıp kampa giricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Yani çüş yok artık canım daha neler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 hepinizi yenicem ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Xaenin said: Abi evet, onun için ayrı topic açmayalım da mesela şöyle oyuna yeni başlayanlar için bir specli organizasyon olsa. Mesela işte tunca cuce huun falan kapışırken spec alsanız arada biz de bakıp 1-2 bişey öğrensek. Önce insan olun ulan. online ol ben custom 1v1 atarken çağırıyorum genelde milleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 bende isterim öyle izlemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Dün akşam o şansımı kaçırdım bugün birim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 tunca tlo ile yapsın izleyelim bizde adam ayni yerde bi sürü liquidle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 oyun yokmu abi spec olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 ben size arena kuracağım, en güzelinden maçları canlı izleteceğim, ligtv aylık 3,5 lira olacak, mazot beleş zaten onu söylemeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 3.5 çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Typhon 3v3 mapinde abvblizzard(Ekmek)-Xaenin-ucunbiri olarak aldığımız oyun; http://rapidshare.com/files/410853421/Typhon_3v3__Ekmek-Xaenin-ucunbiri_.SC2Replay.html epic bir comeback çektik, izleyin, yorumları alalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 4v4, benle skyfire ve 2 random adam. Onlar daha ünite basamadan rushi yediler ve çıktılar. Bizde inat dayandıkça dayandık marine lerle. Sonra karşıdaki 4 kişi birden oyundan düştü ve yendik sdffd. windows update atmış hepsini thnx bill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 silver gold arasında oynayan v4 oyuncuları arıyorum hala. bugün bir kaç maç atayım dedim oyun başında base ini kaldırıp başkasının yanına getirenlermi ararsın, sadece mule basıp onunla saldıranmı ararsın. oyun içi ismim de uzunkulak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 aksam söle spectatorlü fln 1v1ler atıcak elemanlar arıyoruz (ben & gangren suanda) öle hani hadi aramızda 1v1 atalım izleyelim ögrenelim modunda takılmak icin lig farketmez üstten de alttanda gelen gelsin işte tunca vs nin dedii gibi göstererek görerek hata neyin yapa yapa bisiler bisiler işte sıkılırsak hörörörörö 4v4 e bile kayarız topluca ;p scorch.127 eklemek isteyenler icin (bnet kimkimdir başlıında da var realID vs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 ben katilabilirim hem oynamak hemde seyretmek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar