Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starcraft 2 toplanıp oynayalım konusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu arada gamersloot da falan dolar bazinda satildigindan ve su anda dolar da inanilmaz dusuk oldugundan, cok ucuza oyunu edinebiliyorsunuz 85 tl falan gibi paralara, bilginiz olsun..

ben dolar yukselmeden edineyim didim :D
Mesaj tarihi:
Abi evet, onun için ayrı topic açmayalım da mesela şöyle oyuna yeni başlayanlar için bir specli organizasyon olsa. Mesela işte tunca cuce huun falan kapışırken spec alsanız arada biz de bakıp 1-2 bişey öğrensek.

Önce insan olun ulan.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Abi evet, onun için ayrı topic açmayalım da mesela şöyle oyuna yeni başlayanlar için bir specli organizasyon olsa. Mesela işte tunca cuce huun falan kapışırken spec alsanız arada biz de bakıp 1-2 bişey öğrensek.

Önce insan olun ulan.

online ol ben custom 1v1 atarken çağırıyorum genelde milleti
Mesaj tarihi:
Typhon 3v3 mapinde abvblizzard(Ekmek)-Xaenin-ucunbiri olarak aldığımız oyun;
http://rapidshare.com/files/410853421/Typhon_3v3__Ekmek-Xaenin-ucunbiri_.SC2Replay.html

epic bir comeback çektik, izleyin, yorumları alalım :)
Mesaj tarihi:
4v4, benle skyfire ve 2 random adam. Onlar daha ünite basamadan rushi yediler ve çıktılar. Bizde inat dayandıkça dayandık marine lerle. Sonra karşıdaki 4 kişi birden oyundan düştü ve yendik sdffd.

windows update atmış hepsini

thnx bill
Mesaj tarihi:
silver gold arasında oynayan v4 oyuncuları arıyorum hala. bugün bir kaç maç atayım dedim oyun başında base ini kaldırıp başkasının yanına getirenlermi ararsın, sadece mule basıp onunla saldıranmı ararsın. oyun içi ismim de uzunkulak.
Mesaj tarihi:
aksam söle spectatorlü fln 1v1ler atıcak elemanlar arıyoruz (ben & gangren suanda) öle hani hadi aramızda 1v1 atalım izleyelim ögrenelim modunda takılmak icin lig farketmez üstten de alttanda gelen gelsin işte tunca vs nin dedii gibi göstererek görerek hata neyin yapa yapa bisiler bisiler işte sıkılırsak hörörörörö 4v4 e bile kayarız topluca ;p

scorch.127 eklemek isteyenler icin (bnet kimkimdir başlıında da var realID vs)
  • Yeni Oluştur...