Skyfire Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 abi i$te 5 maçın 3ü kaldı da yemiyor, yarın anca artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 practice mi bişey vardı multide arkadasla konusurken bastım kapadım onu nası yaptıysam cuceyle girdik 2 kisi daha 4v4 attik. her macın 2.dakkasında alabora olsamda baya sey ögrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 practice bisi deil abi, basenın girisinde kayalar var. bide oyun normal hızda sanırım. öle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 practice de oyunu hatırlamak için kayıt alınmayan maçlar yapılıyor ben yararını gördüm mesela. ilk iki maç çeşitli kombinasyonlar denedim daha sonrasında oynadığım dört maçı üst üste aldım.. eğer bir süredir sc oynamıyorsanız yararlı bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 sabahları da tek oynamak çok sıkıcı yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Abi benim kimseye gel 2v2 atalım diycek yüzüm yok, çekerim dibe yani direk. O yüzden bir süre oyunu kapana kadar 1v1 lerdeyim, birazdan Cuce ile 1v1 kapışcaz bilin bakalım neler olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 kaan sen daha 1 üniteyi kontrol edemiyosun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Lan o da komik değil, hepiniz aynı espiriyi yapmaya çalışıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 kaan cok pis kazandı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Cuce said: kaan cok pis kazandı lan evet süperdin :) böle aramızda kapışmalara devam eğlendim walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 abi xaenin'e yenildim, evet :D demek ki en kötü benmişim ahahaha. güzeldi ama, kaptık bir kaç şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 evet cüce saolsun iyi ders verdi. bildiğin ağzımıza...... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 2vs2 team mate aranıyor. Terran oynuyorum. bnet id : [email protected] msn : [email protected] player id : 451 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 grup yapmak istiyen varsa gelsin yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 sağolasın cüce, dersler çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 abi dün 4v4 yapıyoruz, bizim takım full patiden, tek protoss üçümüzü sildi hahaha. sonraki el kazara lige girdik yine tarumar olduk ama dena oynamadık. üçüncü elimizde nihayet başarılı olduk ama adamlar çok kötüydü sanırım karşı takımda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 of ben de katılmak istiorum! ama önce campaigne odaklandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 campaing cok iyi abi bence onu yonayın önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Cuce said: grup yapmak istiyen varsa gelsin yapalım İleride kullanmak üzere dursun bu bir kenarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 ooofffffff mevzulardan uzak kalıyorum hep =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 patinin seviyesi ne düzeyde? beta da beni copperın altında beyinsiz sınıfına koymuştu oyun benim kadar kötüler varsa geleyim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 bana da ısmarlasana eko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 yok şimdi almaya çıkıcam mouse kulaklık felan da alıcam biticek param. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 ben veriyim parasını sen aç kalma abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar