Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Seele said: dasaaa said: sen kur yemek sepetini alamanyalarda.. sen kazan parayı genç.. yasliyim ben olmaz. vanille hanim vanille hanimmmm öyle laf yetistirecegine bi manti bi alinazik bi perde pilavi yapta yedir. Kuru lafla karin doymuyor. yemeksepeti yapmak için yemek yapmak gerekmiyo abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 abvblizzard said: =< <3 seni bandirtmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 hihihihihi ^^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 fede said: ben germeç piliçten yarım piliç söylüyorum 4 liraya. gayet de geliyo eve ayı gibi piliç pilav. tabi parayı verince eleman söver gibi bakıyo 4 lira için mi getiriyon lan beni buraya der gibi ama olsun F.U.K.A.R.A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 enteresandır bende ramizden sipariş verirken unutmustum siparişi vrmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 4 lira iyi değerlendirilirse iyi para aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ben sana 10 lira versem sen o tavuğu yemeden bana getirir misin peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar