Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 aykut dilmen kim abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 geleceğin emekli fener sportif direktörü, ... tv yorumcusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 emre ile stoch arasında inanılmaz bir uyum var. bir okan-emre uyumu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150178820775462&ref=mf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 şu bizim yöneticilerde biraz beyin varsa forvetten önce hızlı bir defans ve ortasahaya bir adet appiah alırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Celtic'in elenmesiyle Fener'in seribaşı olma durumu söz konusu değil yanlız,belirtelim.Zenit ve Ajax ilgilendiriyor sadece Fener'i... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 balon said: emre ile stoch arasında inanılmaz bir uyum var. bir okan-emre uyumu var.adam kendi boyunda herif bulunca hemen uyum sağlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 sexdrugsrocknroll said: şu bizim yöneticilerde biraz beyin varsa forvetten önce hızlı bir defans ve ortasahaya bir adet appiah alırlar. En çok korktuğum şey zaten Fener'in 2. bir Appiah bulması. Allah'tan hala akıl edemediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 enteresandır dimi fenerbahçede en cok tırstıgım adamlardı appiah semih tuncay.hepsini harcadılar :) apiiahlı kadro baya iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Abiiii bu ne http://www.hizliupload.com/img/658974antu.PNG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 fotoşok o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Red said: enteresandır dimi fenerbahçede en cok tırstıgım adamlardı appiah semih tuncay.hepsini harcadılar :) apiiahlı kadro baya iyiydi. neyi harcadılar? appiahin bacak damarları tıkalı, adamın futbol oynaması mucizelere kalmış. tuncay ingiltereye gitti, ha semih dersen olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 hep bi dengeszlik olmassa rahat etmez bizim yöneticiler. ilerde anelka alex orta saha da appiah,tuncay, aurelio varken geride servet,önder,ümit oynuyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 bende hala ümit özat'a laf edenleri anlamıyorum. tamam adam ters ayaklıydı oynadığı yere gore falanda bu adam her maç en az 2 tane golluk orta açıodu. şu anda golluk olmalarını bırakın, santos 2 orta açmıyo bi maçta nerdeyse. ha herturlu santosu tercih ederim ümite hucum anlamında ama bu ümit'in kotu bi oyuncu olduğunu gostermez. cok cok iyi bi savunmacıydı ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 mokoko said: bende hala ümit özat'a laf edenleri anlamıyorum. tamam adam ters ayaklıydı oynadığı yere gore falanda bu adam her maç en az 2 tane golluk orta açıodu. şu anda golluk olmalarını bırakın, santos 2 orta açmıyo bi maçta nerdeyse. ha herturlu santosu tercih ederim ümite hucum anlamında ama bu ümit'in kotu bi oyuncu olduğunu gostermez. cok cok iyi bi savunmacıydı ayrıca. milleti geçtim de şuna kendin inandın mı herşeyden önce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 mokoko said: bende hala ümit özat'a laf edenleri anlamıyorum. ben de savunanları anlamıyorum napçaz (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Zegna said: Red said: enteresandır dimi fenerbahçede en cok tırstıgım adamlardı appiah semih tuncay.hepsini harcadılar :) apiiahlı kadro baya iyiydi. neyi harcadılar? appiahin bacak damarları tıkalı, adamın futbol oynaması mucizelere kalmış. tuncay ingiltereye gitti, ha semih dersen olabilir. Hakkaten var mı appiah ile ilgili öyle birşey? Adam hala oynuyo bildiğim kadarıyla ve dünya kupasında da izledik yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Wispy said: Abiiii bu ne http://www.hizliupload.com/img/658974antu.PNG baktılar bu şampiyonluk anonsları tuttu, bari dediler devrim yapalım, fenerliye avrupada da başarıyı tattıralım :) hizmette sınır yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Eralp said: Zegna said: Red said: enteresandır dimi fenerbahçede en cok tırstıgım adamlardı appiah semih tuncay.hepsini harcadılar :) apiiahlı kadro baya iyiydi. neyi harcadılar? appiahin bacak damarları tıkalı, adamın futbol oynaması mucizelere kalmış. tuncay ingiltereye gitti, ha semih dersen olabilir. Hakkaten var mı appiah ile ilgili öyle birşey? Adam hala oynuyo bildiğim kadarıyla ve dünya kupasında da izledik yani hala risk taşıyor diye biliyorum ama fenerbahçe deyken artık futbol oynaması çok zor diye biliyordum. Kendine iyi bakmış ve tedavi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Adam sırbıstan maçında Gana kaptanı olarak sahaya çıktı, neresi risk taşıyor :) Fener'den ayrıldıktan sonra bana yanlış tedavi uyguladılar vs. diye yaygaraya vermişti ortalığı, kendi tedavisini kendi yaptırmıştı üstüne Fener tazminat almış mıydı neydi. Appiah'ı Fener her şekilde harcadı, diğerleri tartışılır ama Appiah'a yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar