Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Young Boys - Fenerbahçe | 28 Temmuz 21.15 | Ntvspor

mokoko

Öne çıkan mesajlar

Red said:

enteresandır dimi

fenerbahçede en cok tırstıgım adamlardı appiah semih tuncay.hepsini harcadılar :)

apiiahlı kadro baya iyiydi.

neyi harcadılar?

appiahin bacak damarları tıkalı, adamın futbol oynaması mucizelere kalmış.

tuncay ingiltereye gitti, ha semih dersen olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

bende hala ümit özat'a laf edenleri anlamıyorum. tamam adam ters ayaklıydı oynadığı yere gore falanda bu adam her maç en az 2 tane golluk orta açıodu. şu anda golluk olmalarını bırakın, santos 2 orta açmıyo bi maçta nerdeyse. ha herturlu santosu tercih ederim ümite hucum anlamında ama bu ümit'in kotu bi oyuncu olduğunu gostermez. cok cok iyi bi savunmacıydı ayrıca.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

bende hala ümit özat'a laf edenleri anlamıyorum. tamam adam ters ayaklıydı oynadığı yere gore falanda bu adam her maç en az 2 tane golluk orta açıodu. şu anda golluk olmalarını bırakın, santos 2 orta açmıyo bi maçta nerdeyse. ha herturlu santosu tercih ederim ümite hucum anlamında ama bu ümit'in kotu bi oyuncu olduğunu gostermez. cok cok iyi bi savunmacıydı ayrıca.

milleti geçtim de şuna kendin inandın mı herşeyden önce?
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

Red said:

enteresandır dimi

fenerbahçede en cok tırstıgım adamlardı appiah semih tuncay.hepsini harcadılar :)

neyi harcadılar?

Hakkaten var mı appiah ile ilgili öyle birşey? Adam hala oynuyo bildiğim kadarıyla ve dünya kupasında da izledik yani
Sosyal ağlarda paylaş

Eralp said:

Zegna said:

Red said:

enteresandır dimi

neyi harcadılar?

Hakkaten var mı appiah ile ilgili öyle birşey? Adam hala oynuyo bildiğim kadarıyla ve dünya kupasında da izledik yani

hala risk taşıyor diye biliyorum ama fenerbahçe deyken artık futbol oynaması çok zor diye biliyordum. Kendine iyi bakmış ve tedavi olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Adam sırbıstan maçında Gana kaptanı olarak sahaya çıktı, neresi risk taşıyor :)

Fener'den ayrıldıktan sonra bana yanlış tedavi uyguladılar vs. diye yaygaraya vermişti ortalığı, kendi tedavisini kendi yaptırmıştı üstüne Fener tazminat almış mıydı neydi.

Appiah'ı Fener her şekilde harcadı, diğerleri tartışılır ama Appiah'a yazık oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...