tunca Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 yok öle bişi tabi ki, ama gold seviyesinde oyunlar genelde öyle gelişiyo herkes baseine kapanıp ordu yapıp 200/200 olunca dalıyo demek istemiş sanırım xP
leao Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 diamondda nüfus seviyesi 2v2 liglerinde 300e çıkıyo zaten, burdaki en iyi oyuncu benim bana mı öğretiyosunuz lan. rush diye bişey yapılmıyo ve 200 askerin altında asla dalınmıyo. herkes baseinde bekliyo paşa paşa
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 o değil de noobum terranla protos a karşı napmalıyım cüce, tunca bi yardım edin (: kaç seferdir zaelot rush yiyip kaybediyorum
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 leao said: diamondda nüfus seviyesi 2v2 liglerinde 300e çıkıyo zaten, burdaki en iyi oyuncu benim bana mı öğretiyosunuz lan. rush diye bişey yapılmıyo ve 200 askerin altında asla dalınmıyo. herkes baseinde bekliyo paşa paşa sen botlarla oynuyor olma da.
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 yani bişey bildiğimden değil de 2 3 tane replay baktım hiç öyle turşu kurmuyorlar.
Ciprian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Revangelis said: o değil de noobum terranla protos a karşı napmalıyım cüce, tunca bi yardım edin (: kaç seferdir zaelot rush yiyip kaybediyorum Supply depotlarla base block, depotların arkasında da emp'si hazır ghostlar ve infantry. Sonrası hanginiz expansionları koruyabilirse hanginiz 200 kişiyi daha çabuk çıkarıp saldırabilirse :P Ghostlar+infantryle rush da yapılabiliyor adam size saldırmadan önce ama tamamen kumar oluyor o, eğer adam stalker+sentry de çıkarmışsa observer için robotics falan inşa etmişse kesin alıyorsunuz, eğer zealot abanmışsa kesin o sizi alıyor : ) edit: araya mesaj girmiş.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Revangelis said: o değil de noobum terranla protos a karşı napmalıyım cüce, tunca bi yardım edin (: kaç seferdir zaelot rush yiyip kaybediyorum basenin grişini kapa binalarla arkaya iki marine at sonra adam bas expand et, tank cık marine marauder tankla döv adamı. ama arada command centerdan scanle baseni adamınki voidray geliyosa haberin olsun.
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Adamı scout edip öyle bi taktik izlesek olmuyo mu ki baştan bişeye karar verip ona mı kitlicez?
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 oluuur adamın yapoabilceği herşeye taktik yazmıyım işte şimdi, bi tane öneriyim isteyen istediği gibi geliştirsin dedim
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 yok sana demedim. üstteki mesaj için dedim onu zealot basmışsa alır demiş ya yani ne bastığını takip etsek daha iyi değil mi anlamında.
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Of her matchupım TvT kanser oldum sıkıldım valla böyle titriye titriye Viking Mara Tank oynamaktan her saniye beynime bir tank mermisi düşücek diye korkuyorum aeahu. Valla bırakcam Terran'ı.
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 leao said: diamondda nüfus seviyesi 2v2 liglerinde 300e çıkıyo zaten, burdaki en iyi oyuncu benim bana mı öğretiyosunuz lan. rush diye bişey yapılmıyo ve 200 askerin altında asla dalınmıyo. herkes baseinde bekliyo paşa paşa öncelikle kendim adına konuşmuyorum lakin kime, neye göre burdaki en iyi oyuncu sensin onu anlamadım, kaldı ki süpersonik bir zekaya veya oyun tecrübesine gerek yok söylediklerine kıçımla gülmemem için zira http://rts-sanctuary.com/index.php?portal=SC2&showforum=331 buradan izleyebilirsin diamond ligi maçlarını hiç denk gelmedim senin söylediğin şekilde gelişen bir oyuna.
Ciprian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 abvblizzard said: yok sana demedim. üstteki mesaj için dedim onu zealot basmışsa alır demiş ya yani ne bastığını takip etsek daha iyi değil mi anlamında. Sözkonusu üstteki mesaj benim galiba : ) İşte abi adam cybernetics robotics bile inşa etmeden stalker basmadan 3-4 gatewayle tamamen zealot abanmışsa o ilk 10-15 dakikada marine+marauder rushla, ling rushla alamıyorsun adamı, her türlü o zealotlar alıyor gelen infantrynin hepsini kendi bölgelerinde. Yani en azından ben rush+victory alamadım ilk 15 dakikada zealot abanan rakibe karşı, ghostla destekliyken bile yetmiyor, genelde base girişlerinde de rampa olduğu için zaten dar alanda sıkıştırıyorlar. Karşı taktiğiniz varsa söyleyin abi :P Adam observerı sentyi bırak stalker çıkarmak için cybernetics bile inşa etmeyip 10. dakikada 15+ zealot çıkarmış oluyor, öyle oldu mu beceremiyorum ben.
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 abi bu oyun 2v2 veya 3v3 vs üzerine kurulu değil ordan öğrendiğiniz şeyler gerçek hayatta bir işinize yaramıyor
whoisme Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 benim zerg maclarım 9 dakkika civarı bitiyo xD^^
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 ligin silver veya daha alttadır :) benim silverda da oyle oluyodu ling rush yiyenler var hala piyasada :P
whoisme Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mardox artik onu yapinca yemiyolar AMA iscileri falan kesiyodum direk olmadi tunnel ile hydralisl ve zerglingleri arkada. Cikarrip olayi bitiriyorum birde bu isin tam prolari Zerg icin diyorum lig tanimaz justin tv var git orda seyret
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 leao said: diamondda nüfus seviyesi 2v2 liglerinde 300e çıkıyo zaten, burdaki en iyi oyuncu benim bana mı öğretiyosunuz lan. rush diye bişey yapılmıyo ve 200 askerin altında asla dalınmıyo. herkes baseinde bekliyo paşa paşa a new challenger appears. ekle oynayalım bakalım id başlığında var bilgilerim =)
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Revangelis said: o değil de noobum terranla protos a karşı napmalıyım cüce, tunca bi yardım edin (: kaç seferdir zaelot rush yiyip kaybediyorum zealot rush yememek çok basit bişey terran olarak. girişi kapa supply + barracksla sonra hızlıca marauder + concussive shells upgle düzgün microyla 3 katın zealot alırsın.
Ciprian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 tunca said: Revangelis said: o değil de noobum terranla protos a karşı napmalıyım cüce, tunca bi yardım edin (: kaç seferdir zaelot rush yiyip kaybediyorum zealot rush yememek çok basit bişey terran olarak. girişi kapa supply + barracksla sonra hızlıca marauder + concussive shells upgle düzgün microyla 3 katın zealot alırsın. Ben aynen bunu yapıyorum; sonra adam 2-3 zealot kaybedince hemen benim base'in az ilerisine geri çekiyor zealotları, bir pylon inşa ediyor oraya sonra stalker templar memplar ana baba günü oluyor orası, beni ana bölgemde hapsediyor ben block'un arkasında beklersem. Beklemezsem hele de chargela upgrade etmişse zealotları marauder falan kalmıyor. Adam ben blockun arkasından vururken deli danalar gibi supply depotu delmeye çalışmazsa aynen böyle oluyor ve geliştirebildiğim tek karşı taktik teching+banshee+cloak. O da işe yararsa, ben techlerken adam da boş durmuyor her exp bölgesine birer tane dark templar yolluyor falan tamamen hapsediyor. Eminim birşeyleri gözden kaçırıyorum ama.. : ) Bir de bu ve sözettiğiniz diğer microlar macrolar ne oluyor, nasıl yapılıyor, biraz daha açık anlatsanız, benim gibi starcraft ismini ilk defa geçen hafta duymuş olanlar da anlayabilse ;p
Creus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 bence direkt bir topic açık sözlük niteliğinde bir oluşuma giderseniz bu sıkıntılar kalkar 10pooldur cheese dir filan yazarık bildiğimiz ne varsa hem böyle geliştirilmiş taktiklerin isimleirni koyup onlarıda eklersek insanlar ekstra birşeylerde öğrenir belkim.
Öne çıkan mesajlar