Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terran Stratejileri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"5 tane bc sini 12 tane vikingimle" diyecekti bence
ya da 5 tane mercenary vikinglerden(ehe) çağırıp bir de 3/3 upgrade edip altlarına 10 ar tane tamir eden scv koymuş olabilir
Mesaj tarihi:
Hiç denemedim ve göremdim ama teoride viking, BC'den baya hızlı gidiyor, +3 range'i var. kitelıya kitelıya kesilmezmi ki acaba. Hoş yamato'yu koyarsın kafasına ama ne bilim teker teker kesmiştir belki.
Mesaj tarihi:
5 vikingle aldım eet :P Yamato atmadı, 1.5 yamato 1 vikingi alıyor gibi birşey yoksa. Zaten son 4-5 tane kalınca kaçırmaya falan çalıştı bcleri birşeyler yaptı anlamadım.
Mesaj tarihi:
Bir de kitelayarak kestim, çok kolay kitelanıyorlar.

Daha önce daha çok vikingle benzer bir şekilde 3 tane bcmi patlatmışlardı, o zaman ben yamato atmıştım ama bu sefer de yamato atan gemi geride kaldığından yamato x2 gibi birşey oluyor bütün fight kaybedeceğiniz viking sayısı.
Mesaj tarihi:
gecen very hard oyniyorum, campaign disinda hic toss oynamamisim achi icin kasiyorum filan

hizli ray cikardim, adam M&M geldi 4 zealot 1 ray ile adamin early pushunu durdurdum

2. ray geldiginde baseine girdim, kolayca bastigi yeni marineleri aldim ve sonra raxx ve CC yi indirince GG cakti

multide protossami gecsem acep?

http://www.gamesprays.com/images/icons/trollface-3078_preview.jpg
Mesaj tarihi:
aynısını ben yasadım bugün turtle yapıo diye dedim hem ordusunu eriteyim hemde supply acayım kendime diye bütün hydralar ile falan yürüdüm adamın üstüne ne supply açması ne ordu eritmesi herif kapı ağzına milyon tane marine marauder dizmiş arkasına da silme siege + thor direk cerez oldum asfsad 2/2 ugradeli roachler-hydraler giremedi daha bottleneckten iceri o kadar diorum
Mesaj tarihi:
234231 tane mutalisk yapan zerge napmalıyım ya? bi sağdan geliyolar bi soldan geliyolar expansion alamıyorum yıkıyolar falan. bi sürü turret yaptım sallamadılar.thor çıkıyorum kitelıyolar, adama saldırmaya gitsem base gidiyo benim geçen oyunda olduğu gibi.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

its raining ultralisk, ayrıca abi turtle açmanın tek ve en etkili yolu broodlord zerg de 9.5 range den atıyorsun broodlingleri birbirini vuruyo siege tankler

ya ztn orda hatam şey oldu supply 200/200 olmuştu benim elimdeki ordudan kurtulmam lazımdı broodlord basabilmek icin dedim hani adama gireyim hem savunmasını yumuşatırım hemde supply limit açılır ve savunmasını yumuşatırsam bana dalamaz diye hesap ettim..

ama ne yumuşatması marine dışında bişey öldüremedim berbattı. adam ztn o saldırıdan sonra direk cıkıp bodoz main e daldı broodlar da yetersiz kaldı sonra mobil olduğu icin adam..
Mesaj tarihi:
2 gamede cannon rush yedim, ikisindede aldik tecrube ile sabit yani artik

o ilk pylonu gordugunzu anda kasmayin terran olarak, direk lift off yapip baska yere tasinin, marine basip basetmeye calisirsaniz bariz yenilirsiniz

koyucam bir ara replayleri
Mesaj tarihi:
Viktor said:

2 gamede cannon rush yedim, ikisindede aldik tecrube ile sabit yani artik

o ilk pylonu gordugunzu anda kasmayin terran olarak, direk lift off yapip baska yere tasinin, marine basip basetmeye calisirsaniz bariz yenilirsiniz

koyucam bir ara replayleri

ben nukeluyorum direk cannonları
Mesaj tarihi:
lift of yapıp başka yere taşınmak çok zaman kaybı değil mi baya bi süre mineral toplayamiosun yerleşene kadar vs o sırada herif çok öne geçmiş olmuo mu

Cuce geçen canon rusha ghost çıkıp nuke u attı

sonra gidip baseini nukeledi herifi hatta nukelerken baseini bastığı Marine lerle /dance yaptı ve kazandı.

haha asıl onun replayini izlemeniz lazım.
Mesaj tarihi:
abi rush diilki o, adam bariz gateway ciktiktan sonra kurulmus

ilk cannon 6 dami ne geliyor, coooook gec, kassa mortis bey rampayi kapar o probe u sokmazdi, en azindan giren probe u gorurdu, nuke ile toparladi zatende gercek cannon rush geldiginde ghost academy cikana kadar mineral hattinizin range e giriyor herifin cannon

base de 1-2 depot ile refinery kalmis oluyor tasiyinca, expansiona gidene kadar kaybettiginiz mineral miktari 300-400 filan bunun karisiliginda adam statik cannonlara gomuyor parasini ve gatewayleri dizene kadar adamin ussunde tas ustunde tas birakmiycak kadar unite yetisiyor

mortisin oynadigi aptal herif cannon dikicegine sessiz sakin orda dursa, gate alip unite warplasa cok daha basarili olurdu 6. dakikada cannon chesse kasmak yerine :p
  • Yeni Oluştur...