BaaL Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 "5 tane bc sini 12 tane vikingimle" diyecekti bence ya da 5 tane mercenary vikinglerden(ehe) çağırıp bir de 3/3 upgrade edip altlarına 10 ar tane tamir eden scv koymuş olabilir
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Hiç denemedim ve göremdim ama teoride viking, BC'den baya hızlı gidiyor, +3 range'i var. kitelıya kitelıya kesilmezmi ki acaba. Hoş yamato'yu koyarsın kafasına ama ne bilim teker teker kesmiştir belki.
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 5 vikingle aldım eet :P Yamato atmadı, 1.5 yamato 1 vikingi alıyor gibi birşey yoksa. Zaten son 4-5 tane kalınca kaçırmaya falan çalıştı bcleri birşeyler yaptı anlamadım.
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Bir de kitelayarak kestim, çok kolay kitelanıyorlar. Daha önce daha çok vikingle benzer bir şekilde 3 tane bcmi patlatmışlardı, o zaman ben yamato atmıştım ama bu sefer de yamato atan gemi geride kaldığından yamato x2 gibi birşey oluyor bütün fight kaybedeceğiniz viking sayısı.
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 gecen very hard oyniyorum, campaign disinda hic toss oynamamisim achi icin kasiyorum filan hizli ray cikardim, adam M&M geldi 4 zealot 1 ray ile adamin early pushunu durdurdum 2. ray geldiginde baseine girdim, kolayca bastigi yeni marineleri aldim ve sonra raxx ve CC yi indirince GG cakti multide protossami gecsem acep? http://www.gamesprays.com/images/icons/trollface-3078_preview.jpg
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Nerf siege tanks ffs 153 foodluk ordumu tepesine nuke yemiş 10 tane tank tertemiz etti ben girişteki bottleneckten orduyu geçirene kadar QQ
scorch Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 aynısını ben yasadım bugün turtle yapıo diye dedim hem ordusunu eriteyim hemde supply acayım kendime diye bütün hydralar ile falan yürüdüm adamın üstüne ne supply açması ne ordu eritmesi herif kapı ağzına milyon tane marine marauder dizmiş arkasına da silme siege + thor direk cerez oldum asfsad 2/2 ugradeli roachler-hydraler giremedi daha bottleneckten iceri o kadar diorum
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 its raining ultralisk, ayrıca abi turtle açmanın tek ve en etkili yolu broodlord zerg de 9.5 range den atıyorsun broodlingleri birbirini vuruyo siege tankler
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 bole mule atiyorsun oraya cok suepr oluyor :D:D:D:D:D
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 234231 tane mutalisk yapan zerge napmalıyım ya? bi sağdan geliyolar bi soldan geliyolar expansion alamıyorum yıkıyolar falan. bi sürü turret yaptım sallamadılar.thor çıkıyorum kitelıyolar, adama saldırmaya gitsem base gidiyo benim geçen oyunda olduğu gibi.
scorch Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Sparkcaster said: its raining ultralisk, ayrıca abi turtle açmanın tek ve en etkili yolu broodlord zerg de 9.5 range den atıyorsun broodlingleri birbirini vuruyo siege tankler ya ztn orda hatam şey oldu supply 200/200 olmuştu benim elimdeki ordudan kurtulmam lazımdı broodlord basabilmek icin dedim hani adama gireyim hem savunmasını yumuşatırım hemde supply limit açılır ve savunmasını yumuşatırsam bana dalamaz diye hesap ettim.. ama ne yumuşatması marine dışında bişey öldüremedim berbattı. adam ztn o saldırıdan sonra direk cıkıp bodoz main e daldı broodlar da yetersiz kaldı sonra mobil olduğu icin adam..
oldun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 bc & viking sonucunu bilmemde ben bu vikingleri cok sevdim cok iyi üniteler oglum gibi seviyom
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 543245. kere contain ettiğim terran'a 1 drop yüzünden yenildim. siz siz olun turretları unutmayın.
Sage Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Contain ediyorsan sensor tower koysana adamın baseinin etrafına :) Direk dropu görürsüün ve 2-3 Viking pewpew :).
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 işte sensor tower'ı kendi base'ime koydum, gerçi lost temple'da yan yanaydı baselerimiz ama farkedemedim dropu.
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 2 gamede cannon rush yedim, ikisindede aldik tecrube ile sabit yani artik o ilk pylonu gordugunzu anda kasmayin terran olarak, direk lift off yapip baska yere tasinin, marine basip basetmeye calisirsaniz bariz yenilirsiniz koyucam bir ara replayleri
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 base e giren isciyi gorunce 3-4 isciyle araya almaya calısın baska yolu yok, tasınsan bile evler gidiyor arada tasınırken ekonominin durması falan yine zarar yine zarar ...
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Viktor said: 2 gamede cannon rush yedim, ikisindede aldik tecrube ile sabit yani artik o ilk pylonu gordugunzu anda kasmayin terran olarak, direk lift off yapip baska yere tasinin, marine basip basetmeye calisirsaniz bariz yenilirsiniz koyucam bir ara replayleri ben nukeluyorum direk cannonları
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 lift of yapıp başka yere taşınmak çok zaman kaybı değil mi baya bi süre mineral toplayamiosun yerleşene kadar vs o sırada herif çok öne geçmiş olmuo mu Cuce geçen canon rusha ghost çıkıp nuke u attı sonra gidip baseini nukeledi herifi hatta nukelerken baseini bastığı Marine lerle /dance yaptı ve kazandı. haha asıl onun replayini izlemeniz lazım.
Venator Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 İlk pylon'u SCVler ile alabilirseniz alın da, eger yiyecek gibi olursanız base'i sari minerallere tasıyın. Nuke da güzelmiş, replay varsa izleyelim :)
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 http://www.mediafire.com/?5rss24yxxxg1erq mortis vs cannon rush
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 haha iidi baya bi de "lol first time it didn't work " var
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 abi rush diilki o, adam bariz gateway ciktiktan sonra kurulmus ilk cannon 6 dami ne geliyor, coooook gec, kassa mortis bey rampayi kapar o probe u sokmazdi, en azindan giren probe u gorurdu, nuke ile toparladi zatende gercek cannon rush geldiginde ghost academy cikana kadar mineral hattinizin range e giriyor herifin cannon base de 1-2 depot ile refinery kalmis oluyor tasiyinca, expansiona gidene kadar kaybettiginiz mineral miktari 300-400 filan bunun karisiliginda adam statik cannonlara gomuyor parasini ve gatewayleri dizene kadar adamin ussunde tas ustunde tas birakmiycak kadar unite yetisiyor mortisin oynadigi aptal herif cannon dikicegine sessiz sakin orda dursa, gate alip unite warplasa cok daha basarili olurdu 6. dakikada cannon chesse kasmak yerine :p
Öne çıkan mesajlar