Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 protoss deil mi en cok mikro gerektiren? Az elit unite kafalari?
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 10 supply 11 barrack 12 gas Bu arada 11. SCV'i 10'a supply queueye almıyoruz. Gas biter bitmez 2 SCV gasa. Göz kararı Barracksın bitişine göre 150 minerali ayarlayarak SCV basmaya devam. 1. Barrack biter bitmez 2. Barrack yakınlarına. 25 gas olur olmaz Tech Lab ilk Barrack'a. Bu arada 17'de bir Supply daha. Hatta 2 Supply bile atılabilir. Tech Lab biter bitmez 2 Mara, bu arada 2. Barrack bitiyor, ona tech lab basılırken ilk tech labden Concussive upgradei. Barrackların ikisini de Maralara rally point verip 3 Mara olur olmaz karşı basee doğru yolluyorsun. 4. Mara geldiğinde Concussive bitmiş oluyor 1v1 maplerde. Kapıya cannon dikmediyse Toss pull back, bir vole shot, geri, ateş, geri, ateş. Bu arada öyle focus fire atayım gibi bir şeyle kasmak falan yok. Direkt "A" random bir yere. Arada fırsat buldukça Barracklardan Mara spam devam, sürekli queuede olsun. Zealotlar yakında değilken varsa stalkerlara, yoksa Pylonlara, illa gelecek korumaya o pylonları. Zealotlar ölüp Pylonların da hepsi yıkılınca Proneları yollamazsa sağa sola inanıp GG zaten. Choke pointe kurulmazsa kafadan GG, Sentry çıkıp Force Fieldları iyi kullanamazsa gene GG, hadi sentry çıkmadı, o zaman kapıya kurulup Cannon atmadı, gene GG. Baya güzel bir olay. Combatta arada Zealotları geri çekiyor, pushlamayıp geri dönüp bi Ghost Academy atıyorum, 2 tane Ghost çıkarıyorum her ihtimale karşı. Zaten çok bomba microcu değilse Immortal, Sentry ne varsa bir arada oluyor. Tek EMP neredeyse hepsine yetiyor. vsvs Bronze-Silver'da 10 Toss'un 7'si yiyor şu rushı neredeyse. Bugün Serhatla 2v2'de çirkin çirkin böyle oynadık. Kendimizden bile tiksindik bir ara =P
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 cok sıkıcı deil mi abi bu peki?
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 insanlar yenmek icin oynuo "oyunun" eğlenmek icin olduğunu unutalı cok oldu ;p
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 haha bakiim ben de deniim spidee nin taktiğini protoslara karşı koyamiom öbür türlü =)
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 ben de rakip toss cikinca seviniyorum =)
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Vingthor said: cok sıkıcı deil mi abi bu peki? scorch said: insanlar yenmek icin oynuo "oyunun" eğlenmek icin olduğunu unutalı cok oldu ;p Valla sıkıcı falan değil ben inanılmaz keyif alıyorum. Ayrıca beni tanımadan etmeden, nasıl oyun oynadığımı nelerden zevk aldığımı bilmeden böyle "Yenmek için oynuyor böee" tadında mesajlar atmayın artık. Gerçekten sinirleniyorum yani. Sen beni nereden tanıyorsun, nereden biliyorsun da oyunu ne için oynadığımdan bu kadar eminsin?
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 oo Spidee'nin wrathini suratında hisset.
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Hayır bir de keyif alıyor muyuz almıyor muyuz, gelin Screwy ile Skype'ta dinleyin bizi, nasıl kahkahalar atarak oynuyoruz şu oyunu, ondan sonra yapın yorumunuzu. Şu iki kelimeden çıkarılarak yapılan, peşin hükümlü, "Artık insanlar böyle", "Sen böyleböylesin" tadında yorumlar hiçbir desteği, dayanağı olmayan yorumlar yani.
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 gunes ben seni baya taniyorum abi. Demek istedigim yenmek icin oynuyor falan deildi. Kaan baya anlatti etti falan. Tek bitane mm rushla oynamaki oyunun gelissin. Adam özel ders verdi lan saatlerce bize sdfdsa görse kizar yeminle
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 I sense nerd rage in you young padawan.
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 said: Valla sıkıcı falan değil ben inanılmaz keyif alıyorum. Abi şunu sana yazmıştım, gerisi takdir edersin ki scorch'a =)
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 scorch said: I sense nerd rage in you young padawan. Nerd rage değil abi bu, sen çıkıp bana beni tanımadan etmeden "İnsanlar artık oyundan keyif almak için değil kazanmak için oynuyor" diyorsun Protoss'a karşı yaptığım rushtan yola çıkarak. Nerd rage değil bu, bilip bilmeden şahsıma ettiğin bir lafa çıkışmak bu.
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Şükrü son trollden sonra beni artık sevmediğin izlenimine kapıldım =/
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 aksam adam olursa 4v4 atak lan
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Ne kadar çirkin insanlar var ya, Screwy ile TP 2v2 atıyoruz, karşımıza da TP geldi, ağızlarına vurduk, GG dediler "Haha" diyip sigaramı yaktım arkama yaslandım, Score Screen gelsin diye bekliyoruz. Adamlar devam edip Void Ray, Thor, Tank falan basıp gelmişler. Dedim siz ne annesiz insanlarsınız, lolol dedi.
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Cuce said: ne kadar bekledinizki öle? 15 dakka kadar beklemiş olmaları gerek. sanırım uzun samsun içiyor.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Spidee said: Ne kadar çirkin insanlar var ya, Screwy ile TP 2v2 atıyoruz, karşımıza da TP geldi, ağızlarına vurduk, GG dediler "Haha" diyip sigaramı yaktım arkama yaslandım, Score Screen gelsin diye bekliyoruz. Adamlar devam edip Void Ray, Thor, Tank falan basıp gelmişler. Dedim siz ne annesiz insanlarsınız, lolol dedi. bu nasıl bir fail güneş ahahahah
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Cuce said: ne kadar bekledinizki öle? Adamlar line of sighta ordularıyla girene kadar bekledik abi işte. 15 dakika olmasına gerek yok ki, boş geçirdiğin 2 dakika beni oyuna yeniden başlayıp yenmesine yeterli zaten adamın.
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Sparkcaster said: bu nasıl bir fail güneş ahahahah Ne bileyim abi, GG diyince geçmiş olsun denir, bir iki "Hadi iyi akşamlar" denir çıkılır. Ne bileyim lamerlik yapacaklarını.
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 valla beklemediğin anlarda yapabiliyo insanlar böyle işte.
Öne çıkan mesajlar