ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 zerge karşı napıcaz yahu, yuvarlanarak gelip patlayan zamazingolardan illet geldi :( practice game oynuyorum adam ilk oyunum diyip 4 yerden baseime giriyor, lol yaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 ahah thor harikadır, marine+tank push yaparken arkadan thor getiriosun tankların yanına guard modeli ağlatıyor ortalığı thor bir assault birimi değil kesinlikle. taktik avantaj kazandırıyor ve mobil koruma sağlıyor birliklerine hem havadan hem karadan. medivac drop ile taktik saldırılarda kullanılıo ama haz etmiyorum bu şey gibi biraz dropship ile 2immortal indirmeye benzio oda riskli ama tutturdunmu patir patir aliosun saniyesinde ne var ne yok mineral line da. thor'un ciddi bir üstünlüğü var zerg birimlerine karsi milyon tane ling basican işte thor görürsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Hani 3 gün öncesine kadar hayatında starcraft oynamamış birisiyim, rtslere aşinalıktan 30-40 olmasa da 70-80i geçmem heralde apm olarak, campaigni henüz bitirmedim brutal kastığımdan.. İki marauderla expansionunu yıkılan sonra probeları ölünce çıkanı, rush yapıp fail olunca gg-surrender çekeni, tutorialdan blockingi öğrenip bir tane void rayle arkadan dolaşınca gg diyeni falan practice lige 10-15 maç ancak dayanabildim, hani hiçbirşey öğrenemiyorsunuz practice ligde böyle adamlar olduğu için. Sistem.. bir tuhaf.. gibi :p "Initial placement" maçlarından sonra silver lige attı, adamlar templar+sentydi, warping rushtı, infestorlı corruptorlı special ability senkronlu saldırıyorlar, rusha rağmen 10. dakikada expansion kuranlar falan, nasıl bir alt lig bu, o değil dedim ya sistem bir tuhaf diye, 2v2de 40 galibiyeti olan, 3v3de 80 maç oynamış adam falan 1v1de maç sayısı az olduğu için benimle eşleşiyor :o Birkaç şey sorcaktım, mesela replaylerde 10 barracks, 15 stargate gibi şeyler ne oluyor, çünkü 15 tane stargate yapın demiyor sanırsam : ) Onun dışında bonus pool tam olarak ne işe yarıyor? Ligler atlama/düşme nasıl oluyor? Ben çiçeği burnunda oyuncuyum, bronze lige geçmek istiyorum gibi bir seçeneğiniz yok değil mi :P Bu microlar macrolar nasıl yapılıyor, hani 15-20 ünite saldırırken bir yandan da benim klavyeden e ve r spamlamamdan öte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 bonus pool wowdaki rested gibi, çok girmeyince oyuna birikiyor ve fazladan puan alıyorsun oyunlardan ladderdan kopmamak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Ciprian said: Birkaç şey sorcaktım, mesela replaylerde 10 barracks, 15 stargate gibi şeyler ne oluyor, çünkü 15 tane stargate yapın demiyor sanırsam : ) ne demek istedin anlamadım burada tam olarak. 10 brx çok görülen bir olay uzun bir oyunda. 15 stargate pek olası değil; ama oyunun gelişimine göre olabilir de. 15 stargate lüzumsuz olur gerçi; çok fazla kaynak gerektirir, ciddi bir oyunda kimse galibiyeti garantilemeyecekse harcamaz o kadar kaynağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Multiye yeni basladim , sizce marine mi daha iyi thor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 nas yane 4v4 te hep thora gittim dün bide ben görev dagılımı yaptik. 2 tane barracksm vardı en son lablayip 20 marine bastım thorların yanına okdar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 vay ibnethor diyebilecez artık rahat rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Ciprian said: Birkaç şey sorcaktım, mesela replaylerde 10 barracks, 15 stargate gibi şeyler ne oluyor, çünkü 15 tane stargate yapın demiyor sanırsam : ) Bu şu demek; 10. scv ile barracks, 15. ile Stargate yap falan. Build-orderlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 huun said: Ciprian said: Birkaç şey sorcaktım, mesela replaylerde 10 barracks, 15 stargate gibi şeyler ne oluyor, çünkü 15 tane stargate yapın demiyor sanırsam : ) ne demek istedin anlamadım burada tam olarak. 10 brx çok görülen bir olay uzun bir oyunda. 15 stargate pek olası değil; ama oyunun gelişimine göre olabilir de. 15 stargate lüzumsuz olur gerçi; çok fazla kaynak gerektirir, ciddi bir oyunda kimse galibiyeti garantilemeyecekse harcamaz o kadar kaynağı. 10 barracks da görmedim bugüne kadar en fazla 6 falan gördüm. 10 ne yaptın yahu =) Edik: son sayfayı okumadan şeettim meğersem cevaplanmış zati. 10 rax demek mesela 10. scv'n çıktığında git rax kur demek. 12 depot diyorsa 12. scv'n çıktığında depot kur vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 10rax kurduğum oldu benım. hemen marine pumplamak istiyosam reactor'ın cıkması 50 sn sürüyo cok zaman kaynı, catır cutur atıyorum barracksları oh miss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Şimdi mantıklı oldu, teşekkür ederim : ) Emp'nin buildinglerde de etkili olduğunun farkına vardım bu arada, proton cannonları dayayıp turtle + stalker wrap can sıkıyordu. Zerg çıkıp da baneling kullandı mı tıkanıyorum ama ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 1.orbital command'e EMP 2.NUKE 3.??? 4.PROFIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 terran battlecruiserla protoss carriera tek yamato atarsan patlar mı? yoksa armordan mı yiyor önce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 2 tanede patlıyo olması lazım. önce shield gidiyo tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 1-lift off 2-PLANETARY FORTRESS RUSH 3-??? 4-profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 galiba bahsedilmemiş betadan sonra değiştirmedilerse beni çok sinir eden bi taktik; barracksa yapıtığınız reactor var ya, factory ile barrracksı yer değiştirip oyunun ilk dakikalarında deli gibi helion basmanızı sağlayabilir. factory'nin üzerine bi de reactor kurulmasını beklemezsiniz. zerge karşı çok etkilidir. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 niye değiştirsinler abi terranın olayı o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leao Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 harristhegosu said: Multiye yeni basladim , sizce marine mi daha iyi thor mu ? full upgrade'li marine + stimpack + medievac gemilerini a ile takip ettir GG. gold lig itibariyle 200 nüfusun hepsini orduyla doldurmadan saldırmak yasak. medievac'a ghost doldurup base e arkadan indirip full nuke, seeker missile ile karşı tarafın ordusuna ön hazırlık saldırısı yapmak ve cruiser abanmak eşittir GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 değiştirsinler ya hellionları zergliyemiyom :D biliniyomuş o zmn galiba neye bilmeyen varsa onlara da söyliyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 nasıl ya 200 doldurmadan saldırmak yasak ne demek, ne alaka yani rush falan yok mu gold ligde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leao Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 pro adam rush mush yemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 pro replaylerini izleyin adam scv'lerle bile rushı ceviriyo :D ki onlarda rush oyunu kazanmaya değil rakibi oyalamaya yönelik. belki harass. pek fazla kayıp olmuyo pro oyunlarda rushlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 leao said: pro adam rush mush yemez. abi yer yemez o ayrı bir olay, rush yapmak yasak demişsin ona takıldım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 leao said: gold lig itibariyle 200 nüfusun hepsini orduyla doldurmadan saldırmak yasak. Starcraft ile ilgili duyduğum en saçma şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar