Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Baggio said: KO gelmiş geçmiş en iyi oyunun ta kendisidir abi, PvP diye ayırmak anlamsız. Bağcılar kafelerinde atılan o oyunlar, 8'den 9'a basılan itemlar.... ama yok lan Almanlık daha güzel. Problem officer? haklısın kardeşim KO'dan sonra gelen hiç bir oyun KO kadar iyi olamadı adeta oyun dünyasının altın çağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 bilim adamlari da onay verdi sonunda demek ashjdafsghjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trion Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Aradan yine bir üç yıl geçmiş. Lise 1'de başlamıştım Knight'a şu an üniversite bitirmiş durumdayım. Ben oyunu bıraktım bilmiyorum hala oynayan var mı? Bir arkadaşımı da bağımlı hale getirmiştim. Nitekim char'ı soyulunca oyunu bıraktı. Kendisi seneye tıp fakültesinden mezun olacak. Kazandırdığı mutlu zamanlarla birlikte, bir de götürdükleri var bu oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sm00th Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Herkese selamlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 mest eden ayakkabınız var mı gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 knith onlin hayat oflin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Sm00th said: Herkese selamlar :) a.s x2ye gel kank. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 s.a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 a.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 aga parti piliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alphankaplan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Üç yaşında bir kardeşim var kınaytı ondan bile kıskanıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 patiko açalım mı beyler sadece pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 ben varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 zihinseli fulledim geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alphankaplan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Onu ben de fulledim nedir yani. Sahi o nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar