vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 hahahahahahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 şebonun basçısının fotoları gelmemiş daha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 http://www.clevelandleader.com/files/Heart_Barracuda.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 abvblizzard said: Asıl sana bi sap ayarı lazım bence bence ise yarar denemeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 hatta şu poz süfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 kızlar bass çalmasın plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Friedman said: gay metal http://derrenbrown.co.uk/blog/wp-content/uploads/2009/03/metal.jpg bi dakka bi dakka o soldaki michael angelo değil di mi 4 saplı gitarı olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 @Rasmon: "En iyi metalci ölü metalcidir"i de sen dediydin di mi? Metal konusunda çok köylüsünüz bu arada lan, kusura bakmayın da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ben dicektim de senden korktum demedim sdklfjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 metal dinlenir mi be? samwell dinlenir http://www.youtube.com/watch?v=fbGkxcY7YFU mmmHHHmmmmMmhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Samwell için cinayet işlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 <3<3<3 Samwell reis <3<3<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 abvblizzard said: Friedman said: gay metal http://derrenbrown.co.uk/blog/wp-content/uploads/2009/03/metal.jpg bi dakka bi dakka o soldaki michael angelo değil di mi 4 saplı gitarı olan. ta kendisi. başka 4 saplı gitarı olan var mıdır ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Griswold said: @Rasmon: "En iyi metalci ölü metalcidir"i de sen dediydin di mi? Metal konusunda çok köylüsünüz bu arada lan, kusura bakmayın da. köylü milletin efendisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 köylü olmaktan gurur duyuyorum diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Cahil cahil konuşmayın dedim, metal ile alakalı. Sana da demedim üstelik. Ha üzerine alınmak istiyorsan buyur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Griswold said: @Rasmon: "En iyi metalci ölü metalcidir"i de sen dediydin di mi? Metal konusunda çok köylüsünüz bu arada lan, kusura bakmayın da. oha artık buradan bana denmediği kanısına nasıl varabilirim allah aşkın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 sana soru sormuş sonra da başkasına hölölö yabmıştır belkim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 metal müzik değil baska dandik bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 hastasiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 wastyrx said: sana soru sormuş sonra da başkasına hölölö yabmıştır belkim? ya dijital bi platformdayız öyle bi soru mu var, iki scrol yukarı çıksa görecek benim yazdığımı. geçin bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 DAĞILIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ahahaha "En iyi metalci ölü metalcidir" dediysen bu cahilce bir söylem mıdır? Bence değildir, o nedenle "sana demedim". Ama böyle bir lafı troll maksadı dışında bir maksatla ettiysen diye de "istersen üzerine alınabilirsin" dedim ayrıca. Böyle bir laf etmediysen zaten bu diyalog mantıksız. Ayrıca hatırlamadığımdan sordum zaten. Başka neden sorayım? Ha bir de belki ettiğin lafın mantıksızlığının bilincine kendi kendine varırsın diye sormuş olabilirim ama ettiğim bir tane cümleyi bana şu kadar açıklama ihtiyacı hissettirecek kadar mevzuyu uzattığına göre çok şey istemişim. Geyik yaptıysan zaten sorun yok, relax yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar