Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kahve ve Sindirim Sistemi

fede

Öne çıkan mesajlar

eskiden kahve cok icmezdim, cay icerdim hep, son 5 senedir bayagi kahve iciyorum, cok sardim bi ara hatta hobi anlaminda, kahve cesitleri vs., gunde 4-5 bardak iciyodum simdi yine azalttim, baska icecekleri araya soktum, gunde 1 bardak iciyorum ortalama, bir de benim bardak dediklerim espresso bardagi ile iciyorum, cappuccino yuda ayni bardakta iciyorum.

tabii iced coffee de ayri iciyorum 1 kupa gunde, ama onu cok kahveden saymiyorum, yani kafein etkisini almiyorum.

onun disinda her gun 1-2 bardak cay, bir de baska bitkisel urunlerden cay yapiyorum yine uyarici veya fokus olmayi artirici seyler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Ben de her gün 2 mocha götürüyorum. İçmezsem dikkatim dağılıyor iş yerinde hata yapmaya falan başlıyorum. Eskiden o kadar bağımlı değildim hatta içmeyi bırakıp 3 ay içmediğim oluyordu. Şimdilerde biraz değişti olay.

İçtiğim kahve genelde starbucks türevi ingiliz bir firmadan. Eh süper kahve yapıyorlar ordan alışınca diğerlerinden tad almamaya başladım.

Kahve için şöyle bir söz söyleyim:

"Kötü kahve kadar iğrenç bir şey yoktur."

O yüzden içtiğim kahvenin kalitesinden ödün vermektense başka yerden kısarım :)
Sosyal ağlarda paylaş

Noyanh said:

ben ayrıca sütün kahveye tecavüz oldugunu düşünüyorum

http://img199.imageshack.us/img199/2143/dscf3083sx.jpg

buna nasi tecavuz dersin?

artislik yapmak icin macchiato yaptim tabii..

bu arada espresso bardagi dedigim buydu, tabii buyuk orjinal espresso bardagindan ama tarz olarak ayni, bundan 1.75 tanesi falan bi kupa ediyo genelde, kopuksuz yapicaksan 2 tanesi.
Sosyal ağlarda paylaş

cay benim de hastaligimda, seksi resimleri olmasada tatta basarabilirsin.

ben kacak cayla buyudum, hic karistirilmazdi bizim evde baska cayla, simdi tomurcuk cayi koyuyorum icine az bi tutam koku icin, rize cayiyla karistiriyorum, bir de bazen icine bir lipton atiyorum o da guzel bi arome veriyor. ama 4-5 kisiye yapiyosam cayi yapiyorum, 1-2 kisi icin cay yapiyosam lipton olmuyo ama digerleri oluyo yine.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...